Jump to content

powergirl

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

powergirl

  • Tase
    Algaja
  1. BP ja liigesed

    Mõjub ikka...mul olid juba ennem põlvedega probleemid(paar korralikku traumat on omad jäljed jätnud), käia saab ilusti , isegi sörkida aga väljaasteid ja kükke teha valus.Loobusin kohe alguses väljaastetest ja tegin poolkükke samal ajal aga peale 1,5 aastat bodypumpi on põlved ikka väga hellaks jäänud ja ei kannata ka enam kükke .Seetõttu vahetasin mõneks ajaks bodypumpi jõusaali vastu välja.Ei taha siinkohal üldse bodypumpile antireklaami teha sest muidu igati viimasepeal trenn ja loodan et saan kunagi sinna tagasi minna... Samas kes annaks head nõu mida võiks võtta kui glükosamiin enam ei aita-olen tarvitanud bioglükosamiini ja ultrageli. Oplie minna ka veel ei tahaks.
  2. Paast

    Ma lihtsalt küsisin...teie arvamust.Pole mingi tibi kes saunalaval ja mujal ainult dieetidest räägib.
  3. Paast

    koosneb puu ja köögiviljadest ja teraviljast,värskelt pressitud mahladest, ei sisalda piima ja lihatooteid, muna ega õli soola, suhkrut, teed kohvi...mida arvata sellest.Pidi väga kasulik olema ja kestab 2 nädalat. Ei kujuta ette et peaks täiesti maitsetuid asju endale sisse ajama ainult nii pikka aega.
  4. tervislik "ajutoit"?!

    ruutjuuri
  5. BP 53

    Nii hea kava jälle ja see biitsepsi kantrilugu sobib ka ülihästi...see polegi nagu liiga kantri ei lahe, täna oli esimene kord seda uut kava mul..mina olen väga rahul igaljuhul
  6. Söök

    mul on nac keerulisem, käin ainult öösiti tööl, päeval trennis, tavaliselt söön hommikul midagi kerget (paar puuvilja, kohupiima, jogurtit, näkileiba), siis enne trenni ka kergelt banaan vms trenni ajal vett, peale trenni kõige suurem söök üldse päeva jooksul-juurviljad, kana või kala, mingi makaron, riis, tatar väheses koguses, rukkileib, õhtul ka midagi juurvilja või kodujuustu.Trenni teen 5 korda nädalas-bodypumpi ja fatburni , magan 8:30-14:00, 15:00-17:00 trenn, 20:00-8:00 töö. Und üldse rohkem ei ole ja metsikult energiat on peale trenni, kõik näitajad on ka korras, stressist ei tea mitte midagi:))))))))))))))))))) Ps! võtan gerimaxi ja hakkasin ioniseeritud vett jooma.
  7. Söök

    Kas 3 korda päevas söömine on tõesti nii halb et kindlasti peab seda tegema 4-6 korda...kui lapsest saati on olnud 3 korda päevas ehk siis hommiku, lõuna ja õhtusöök siis ikka väga raske on ennast sundida sööma 4-6 korda päevas, kogu aeg on selline tunne et peab mõtlema ainult söögist ja see söök muutub selle tagajärjel juba vastikuks ja ei taha ülde enam? Et vanemad ja targemad tegijad-mis teha?
  8. ...mida võiks öösel süüa kuna käin pidevalt öösel tööl.Mu praegune 24 h näeb välja selline: 8:30 söök(puuvili,piimatooted-jogurt, kohupiim jms,helbed, tatar vms) 9:00-14:00 magan 14:00 söök(puuvili, jogurt) 15:00-17:00 trenn(bodypump+30 min käimist lindil või 1,5 h fatburn) 18 söök(kala, kana või liha,köögivili,riis leib, üldiselt suurim söök päevas üldse) 20 alustan tööd 21:30 söök(köögiviljasalat, kala või lahja liha, või võileib, puuvili) 02:00 söök(kodujuust, köögivilasalat või puuvili) 6:00 söök(puuvili, jogurt, müsli, weetabix vms) 8:00 töö lõpp tean et hommiku ja päeva peale rohkem süsivesikud jne ja õhtul köögivilja ja valku aga ikkagi, jube üksluiseks läheb, palun pakkuge midagi välja Päeval peaaegu kunagi tööl ei käi et organismis rütm täiesti segi ei läheks, Trennis käin üldiselt ülepäeva, kui trennipäeva pole magan ikka 8 tundi 5 asemel.Kahjuks rohkem ei ole võimalik. Kaalu üritan ka alla saada, hästi aeglane ainevahetus olenemata suht aktiivsest elust.Keha selline paras endomorf aga lihast tuleb.
  9. ja mitte pulbrist vaid üldse toiduga saades peab päevas keskeltläbi tarbima või on selleks ka mingi kalkulaator kuskil?
  10. Oleks mõtet vahetada jõusaal Bodypumpi vastu?

    Minul igaljuhul on raske peale bodypumpis käima hakkamist minna jõusaali tagasi.Bodypump on nagu narkots...Ja sellel on see eelis, et ei pea ootama mingi masina taga järjekorras kui on palju rahvast. Alati on hea muusika mis annab energiat juurde, keegi ei sega sest igaüks tegeleb iseendaga ja pole ka ohtu et ise liiga kauaks puhkama jääd, sest treener ei lase ja kontrollib ka harjutuste õiget sooritamist.
  11. BP 52 kommentaarid

    Mulle just meeldib see 52, eriti rinna ja õlgade lugu , teen jumala mõnuga trenni, samas 50 üldse ei meeldinud, eelmine oli enamvähem.Aga arvamusi on ju nii erinevaid, kõigile midagi aegajalt
  12. BP 52 kommentaarid

    Küsimus Arnoldile: Tegelen bodypumpiga 2-3 korda nädalas, kui jõuab siis ka spinningut või sörki.Käin tööl päris tihti öösiti.Toitumine on käest ära läinud. Päevase söömise katsun ise paika saada aga tahaks teada mida just öösel süüa?Tahaks kaalust alla ka võtta.
  13. Uus Bodypump 51

    Bp 52 puhul tundsin ise ka et selg tahaks suuremat raskust aga ma pole kindel kas mõlemal pool 8,5 kg pealt 10le minek liiga järsk pole? Ja kust saab tõmmata bp muusikat-megahea ju
×