Jump to content

max

Kasutajad
  • Sisu loend

    17
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

max

  • Tase
    Algaja
  1. tulemus

    Võistluste tulemusi palun.....
  2. magate..?

    Mehed küsisin mitupäeva tagasi rasvapõletajate kohta, aga ei midagi...KAS SIIS KEEGI EI TEA VASTUST...?-Ootan siis vastust Ottilt või Arnoltilt. Tänan!
  3. rasvapõletajad

    Tere, küsimus järgmine, kes on tarvitanud rasvapõletajaid ja kuidas on rahule jäänud, ning mis marki on tarbitud, kust saadud ja kaua söödud?
  4. koolitus

    Ja ega ma isegi täpselt aru saand millega tegu.Sooviksin täpsemalt teada, et kui pole ennem ühtegi koolitust saanud, siis kust ja millal seda saab.
  5. aidake palun

    "Nii mehed te paljud teate mind"????-kes sind teadma peaks,"lilla" oled või..?,mis eesti keelne sõna see "aj" on, saa ropendad siin nii, et süda läheb pahaks ning jäta see arvuti släng ka ära.Esialgne mulje sinust, tannu, on küll selline, et oled ikka KONKREETNE TONT.
  6. munapulber

    Kuule ok.. kust sa seda munapulbrit saad...???
  7. koolitus

    Sooviksin infi, millal algavad jõusaali treenerite koolitus, kus kohas, kaua kestavad, palju maksavad? Tänan!!!
  8. kui palju maksab üks kreatiini kuur???

    Kulge mehed võtke asja rahulikumalt, Muc on osava suuvärgiga ja te olete kadedad,no nahuj nuZna,kes ikka nalja teeb....Minu arust käib sport ja nali käsi käes ei maksa ju koguaeg "KASS" õlal käia ja teisi kommenteerida, et mis see või teine ütles....PS saagem ka naljast aru............
  9. Lp.Toimetus

    Kas sarnased teemad lisatakse kokku...???
  10. ei ei

    sorry tahtsin selle lisada teemase"kui palju maksab kuu-uur!
  11. ei ei

    Ei solva keegi MUC-i kurat, ta on üli kõva vend....Tiba showd kõib asja juurde juuuu....
  12. kui palju maksab üks kreatiini kuur???

    Huvitav on lugeda kui keegi(Mr.muc)naljagi viskab-ERI KINO T_RA MA EI VÕI
  13. kus keegi

    Tuli selline huvitav küsimus,et kus siin foorumis aktiivselt osalevad inimesed treenivad(nn.hary,mr.muscle,ilo,M.M,jne...)
  14. Raskused

    Hr.Kohalamal tuli vist jõudu sellepärast juurde, et kutt teeb trenni kodus,sest 01.01.03 olid kõik saalid kinni,aga tema teab,et just siis surus 155kg.
  15. dieet

    Tere sooviksin rohkem teavet kunagi siin avaldatud diedi kohta,nimelt oli midagi sarnast ,et linaseemneõli ja lahja kohupiim kaks korda päevas ,ning mida veel lisada kui trenni teha ja üldse kuidas saada kõhtu "välja"?
×