Jump to content

MirkoMiilits

Kasutajad
  • Sisu loend

    29
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    2

MirkoMiilits viimane päevavõit oli January 14 2014

MirkoMiilits's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

14 Natuke juba nagu teab midagi

MirkoMiilits

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 13.11.1983

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Taavi Merisalu Blogi

    Kehva tuju, sita tervise ja närbund lihastega kõrgustesse! Tule Tallinnasse trenni tegema, ma olen jäätisega kõrval, kui rinnalt surud
  2. Taavi Merisalu Blogi

    Lähendajad on karmid jaa.. Sa nii vigane, et saadki varsti ainult lähendajaid ja kaugendajaid teha :-). Mis teema sul seljas? Norra lõhe ja loodus ei ravi?
  3. Taavi Merisalu Blogi

    Sul seal vist rohkem loomi kui inimesi :-).
  4. Taavi Merisalu Blogi

    Enam-vähem ja :-).
  5. Taavi Merisalu Blogi

    Huhuu, see öine kreatiinipõiekas on mind nii ära tüüdanud, et kohe on :-).
  6. Üks rind suurem kui teine

    Soovitan arsti juures käia ja uurida. Võibolla närvide teema, vana vigastus või kes teab mis. Spetsialisti silm ja käsi teevad sulle selgeks. Googeldades leiad ikka lõpuks, et sul on ajuvähk ja sured maha :-).
  7. Üks rind suurem kui teine

    Soovitan arsti juures käia ja uurida. Võibolla närvide teema, vana vigastus või kes teab mis. Spetsialisti silm ja käsi teevad sulle selgeks. Googeldades leiad ikka lõpuks, et sul on ajuvähk ja sured maha :-).
  8. Vend Vähk Peab liikuma!

    Udusemal pildil saabki aru, et vorm on sul äge ja selg tõesti laiem. Ütle veel, et ei tule juurde :-). Mis muudatused selja trennides seekord tegid?
  9. Silvar Rückenberg

    See hea võte ja ise olen nt treeningkummiga päris hulluks läinud pikkade seeriatega, kuniks käed ei tõuse sentimeetritki. Samas on värskendav vahel ebatraditsioonilisi asju proovida. Mõnikord võib isegi vedada nendega :-). Ise tahaks leida võimaluse külje deltale suuremate raskustega tuld anda. Eest tõmme kangi ja hantlitega veidi lubab, aga pole veel päris see. Janar, sul oleks soovitusi?
  10. Silvar Rückenberg

    Heia. Olen ise pikalt maadelnud õla tagaosaga ja katsetanud palju. Üks harjutus mõjub aga eriliselt hästi, nimelt raske ja inertsiga ühe käega kangi tõmme maast. Asi on ilmselt liikumistrajektooris ja selles, et su ühe käe küljes ripub omajagu rauda. Varemalt mõtestasin seda harjutust rohkem selja arendamiseks, aga cheatimisega hakkas tagosa tuld välja lööma. Loota ju võib, et miskit kasvab :-). Siin pildil väiksemalt näha, kuidas ise olen teinud: http://tinyurl.com/nghmwny
  11. Siim Kelner Team FAST - kelner paks näitab vormi omg omg

    Seda Swiss Balli sarnast asja teen sageli TRX-ga naisklientidele ja iga kord ette näidates võtab hambad krigisema + järgmisel päeval jala tagaosa ja kõik muu tagumine anatoomia annab märku. Good stuff!
  12. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Silmakirjalik või mitte, aga selles videos on tal point olemas ja nõustun loogikaga. Siin pole vahet, kes süstib või kes naturaal.
  13. Janar Rückenberg - Team FAST "2016 suvi..."

    Janar, Salmes olid võimas ja minu silmis siiani oma parimas vormis. Puhka, lae suvest energiat täis ja tule lavale tagasi . Vaja on kodupublikule korralikku duelli: Kiivikas, Rück ja Vähi!
  14. Balti Matš - Endla, Ott ja Egle esimesed!

    Õnne! Tahaks juba pilte näha ja võrrelda
  15. Janika, kas on enam-vähem täpsem ajakava ka teada? Eriti huvitab Meeste Füsiik. Paraku pole võimalik kogu üritusest osa saada ja peab täppisplaneerimist täna tegema
×