Jump to content

chrisrea

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

chrisrea

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 22.04.1986
  1. Wish List

    Võiks jh olla igasugused rekordid, võistlused ja tulemused üle maailma nt.
  2. Kaasvõitlejatele

    1) 5 korda 2) 2-3 korda 3) 1-1,5 h 4) Venitan kuskil pingil, varbseinal jne. nii umbes 10 min. 5) 5-jne 6) iga 2 tunni tagant umbes 7) loen kaloreid jh 8) üle 9 tunni 9) 3 ja rohkem ikka 10) keskm. kord kuus 11) ei suitseta 12) enamsti piimatooteid 13) kala 14) nu söön põhiliselt nii et oma valgud ja kalorid kindlalt täis saan, aga massiperioodil iga päev. 15) Eesmärk on keha vormis hoida...
  3. Tahaks visata...

    Täpselt, hea vaadata
  4. Massi kasvatamine

    Ja teed liiga pika trenni, normaalne trenn ei tohiks maksimaalselt üle pooleteise tunni kesta. Tee jah, vähem trenni ja söö rohkem.
  5. Lamadessurumine

    18 aastat, kaal 88kg ja 120 kg tuleb ära, muidu võiks rohkem olla...
  6. rasvaprotsent

    Tuleks jah rohkem aeroobset tegema nt. joosta, ujuda ja isegi sex (ei tea kindlalt, aga pidi võrduma ühe rongi vagunitäie söe mahalaadimisega ) ja siis kui rasv maas, siis võib hakata jõusaalis rohkem jõudu tegema.
  7. Paluks abi nõustamisel vol.1

    Arvan ka et mõtekam on pöörduda professionaalse treeneri poole, kuna algaja oled tekib sul nii või naa palju küsimusi...
  8. Kaal

    Tavaliselt peale pikemat pausi trenni uuesti tegema hakates lähebki kaal alla rasva arvelt ja siis hakkab uuesti tõusma... nii, et peaks sul ta normis olema.
  9. õlg

    Targad keeled räägivad, et kui õlg valutab, siis on arvatavasti õla lihase kinnituskoht ära venitatud, põhjus võib olla liiga raske raskus. Mul oli endal mingi aeg sama asi, kuid võtsin kergema raskuse ja nüüd suurtemate raskustega pole mingit probleemi. Üldjuhul need fastum -ja ultra gel'id ei aita. Mulle soovitati sellist asja nagu "Olfen roll-on, seda saab nüüd apteegist ilma retseptita, on ka tabletid aga need retseptiga. Ning see aitab kindlalt.
  10. kehakaalust rohkem

    Nu 33 kg
  11. kreantiin

    !!Kreatiin ei mõju kõigile!! Seda võib ükskõik mis päris proffi käest küsida...
  12. Kohupiim enne magama minekut.

    To norman22: Ma mõtlesin et rosinaid ei ole hea ennem magamaminekut süüa, liiga palju süsivesikuid. Aga söö seda kohupiima sis terviseks, mul isiklikult muidugi ei meeldi süüa, sest teeb kõhu raskeks kuidagi. Aga nuh inimesed on erinevad.
  13. Kahtlane!?

    Aga vahel saab pikema puhkusega parema tulemuse kui igapäevase trenniga. Ma ise olen 4 aastat jõusaali teinud, 3 aastat juba korralikult ja ma surusin ise ka 15 aastaselt 100 max, paar aastat oli nii, kuid siis aasta ei proovinud üldse kangi eriti suruda ning nüüd tuleb lambist 120kg max.
  14. Kohupiim enne magama minekut.

    Kohupiim küll ennem magaminekut eriti lahja pole ja palju süsivesikuid annab, parem hommikul neid rosinaid süüa. Õhtul söö parem puhast valku ja hommikul süsivesikuid.
  15. kreantiin

    Kreatiini pole küll mõtet, ei saavuta midagi, mõtekam on õige toitumine ja ja kuksil 80% line valk. Ja üleüldse kraetiin ei mõjugi kõigile.
×