Jump to content

kyllekas

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kyllekas

  • Tase
    Vaatleja
  1. Naistele

    1) Raskused siis: soendus: 3,5+3,5+kang jalad: 12,5+12,5+kang rind: 4,5+4,5+kang selg: 6+6+kang triits: 3,5+3,5+kang ja 2,5-ne hantel biits: 3,5+3,5+kang väljaasted: 6+6+kang õlg: 2-sed hantlid kõht: 2,5-ne ketas 2) Raskusi tõstan rohkem tunde järgi ... et kui harjutuse lõpus lihas ikka korralikult väsinud pole, siis järgmisel korral lisan raskust juurde. Samas üritan jälgida, et tehnika käest ära ei läheks (hetkel endal kujutluses pilt biitsepsi-harjutusest 5+5+kang raskusega hoogsalt seljaga kaasa aitamas). 3) BPs käinud mingi poolteist aastat 4) Eks raskused on suurenenud, kuid alguses oli edasiminek märgatavam. Kuna käin palju aeroobikas, siis enne olid jalad rohkem treenitud. Nüüd on ülakeha ka paremasse vormi saanud ... ise rahul - ikka lihast ka näha ... ja kätekõverduste tegemisel ei jää enam hätta
  2. valutavad lihased

    Ise käinud BP-s pea poolteist aastat. Raskused siis sellised (lisaks veel kangi enda raskus): Soojendus - 7 kg Kükk - 25 kg Rind - 10 kg Selg - 12 kg Triitseps - 7 kg Biitseps - 7 kg Väljaaste kükid - 12-15 kg Õlg - 2,5 kg hantlid ja kangiga osas 5 kg (arenguruumi on) Kõht - 5kg (tõesti mõttetu)
  3. küsimus kaalu langetamise teemal

    Olin ise mitu aastat tagasi samas olukorras ... tihedasse päevaplaani ei mahtunud enam trennid ja nii lisandusid kilod üsna kiiresti. Ühel päeval lihtsalt otsustasin, et nüüd aitab! Muutsin oma toitumisharjumusi, hakkasin sööma ca 4 korda päevas: hommikul enne tääletulekut, siis väike lõunaoode puuviljade näol, siis lõuna ja enne töölt äratulekut ka puuviljad või jogurt. Esimene kuu oli raske, aga tasapisi harjusin ära. Lisaks hakkasin 5-6 korda nädalas trennis käima: aeroobika ja shaping. Lisaks harjutasin ennast vett jooma nii liiter tööl ning liiter trenni jooksul ja peale trenni. Mõjus: poole aastaga -14 kilo. Olin endaga väga rahul. Olen enam-vähem samas kaalus olnud nüüd viimased 3 aastat. Eks väikesi nõrkushetki ikka tuleb ette. Aga esimese asjana soovitaks käia mõne treeneri jutul ja teha ka nt koormustest. Sisi saab juba täpsemalt paika panna sinu edasise treeningplaani ja menüü. Kohe jõusaali minna ei soovitakski - see pole vast kõige parem rasvapõletuseks. Sobiksid body ja fatburn tunnid, ka spinning. Ürita alguses hoiduda vast stepi- ja suure intensoovsusega tundidest - seal suurem koormus põlvedele. Räägitakse ka, et ülekaalulistele sobib hästi vesiaeroobika, et keha vees kergem ja pole nii suurt koormust liigestele. Spordiklubidest soovitaks kas PlanetSporti või Fittesti, seal igati asjatundlikud ja abivalmid treenerid. Ja veel üks pisike nõuanne ... kui spordiklubis käima hakkad, siis osta omale kuukaart - see distsiplineerib rohkem kohal käima Edu sulle
  4. Kükid - milline raskus?

    Ise BPi teinud mingi poolteist aastat. Et kang liiga valus ei tunduks, siis panen kangi ja turja vahele rätiku ... suisa saunalina. Abiks igati. Eks alaselg andis alguses tunda, aitas tehnika korrigeerimine. Eesmärgiks ei ole teab mis suurte jalalihaste kasvatamine, vaid eelkõige lihasvastupidavus, rasvapõletus. Tegelikult siit ka järgmine mure ... rasvapõletuspulsiks peetakse üldiselt 120-140 lööki minutis. Nii kõrge pulsi saan kätte ainult kahe harjutuse ajal ... kükid ja väljaastekükid. Mida küll peaks tegema, et nt kõhulihaste harjutuse ajal pulsi üle 90 saaks?
  5. Kükid - milline raskus?

    Olen juba mitmendas BP kavas kükke teinud 27 kiloga. Tegelikult hea meelega lisaks kilosid juurde, kuid mure on kangi õlgadele ja sealt ära saamisega. Kas on selles osas soovitusi või on üldse parem raskust juurde lisada?
  6. Hommikusöök

    Ega see naisevõtmine ei aita! Sa ju ometi ei arva, et naine peaks hommikul varem üles ärkama ja hakkama sulle putru keetma! Tänapäeval vaevalt, et selliseid naisi leidub.
  7. põlveliigesed

    Tallinnas, ajakirjandusmajas, Pärnu mnt 67A tegutseb Artrosportkliinik ... nt Kaidu Meitern ... soovitan. Mees vähemalt teab, mida teeb.
×