Jump to content

Risto

Kasutajad
  • Sisu loend

    45
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Risto

  • Tase
    Algaja
  1. alavorm

    kui teed õlga, rinda ja tricepsit kõiki erinevatel päevadel, saab tric. 3 trenni nädalas.. allaläinud kilode põhjuseks võib olla ületreenitud tric ja selle taha pidurdunud rinna treening, st rinnani pole su trenn juba pikka aega jõudnud
  2. Raskuse m6ju silmadele.

    Kui vererõhuga esineb probleeme, võib see tõusta pingutusel liiga kõrgeks küll. Kuid vererõhku saab mõõta. Kui see on kõrge, peaks vältima harjutusi, kus pea on alla, jalad üleval (näit jalapress). Samas võib olla ka teisi põhjuseid.. nt rauapuudus. Veel võib olla tegu ka sellega, et veri koguneb töötavatesse lihastesse ja peapiirkonna verevarustus nõrgeneb. Põhjuseid võib olla palju, seda nähtust peaks lähemalt uurima.
  3. Toidulisandite kaalumine

    kuhjaga teelusikas on keskmiselt 5 gr , supilusikas 12 gr
  4. Raskuse m6ju silmadele.

    Pigem on tegemist raua puudusega.
  5. Tõsi või lollid jutud?

    Tegelikult on asi nii, et mitte jõusaal ei soodusta kasvu pidurdumist, vaid mõned teised spordialad soodustavad kasvamist. Näiteks hüppealade ja ka mõned pallimängude puhul (korvpall, võrkpall), kus luuotstele mõjub löökkoormus, toimub luustiku luustumine aeglasemalt. Sellest tulenevalt kasvavad luud pikemaks. Jõutreening jällegi löökkoormust ei paku, küll aga suurt staatilist koormust. Seega kasvavad luud rohkem jämedusse, sest luustumine toimub kiiremine.
  6. kõhulihased

    Vali menüüs töörisstad-harjutustepank, seejärel klikka kõhulihastel. Kõhu alaosa treenimiseks sobivad harjutused 3 ja 8.
  7. küsimus targematele

    Kofeiin on ka keelatud aine.. ega sellepärast kohvi pole keelatud juua. Ainult dopinguproovi ei tasu kohvi täis kõhuga minna.
  8. jutukas

    Ka mina pole sinna veel sisse saanud. Vastu vaatab hall pilt.
  9. Mingi jama on...

    Asi võib olla ka hoides ja selles, kuidas rihma seod. Kui teed aasa ümber käe, on väga hea, kui rihm jookseb pöidla ja sellest järgmise sõrme vahelt läbi. Veel peaks vaatama, kas rihm on korralikult peale pingutatud. Harjutust alustades peaks kang toetuma korralikult peopessa nii, et ranne oleks natuke peale keeratud (vahel jääb kang ainult sõrmeotste hoida, siis väsivab küünarvars ära). Ka kangist kinni hoidma peab kõvasti. Proovi suunata tõmme otse alla nii, et tõmbad õlaliigeste suunas.
  10. algaja küsimused

    1. soovitatakse süüa ennem trenni ca 1-1,5 tundi, kuid kui enegiat ei jätku, pole midagi hullu, kui sööd midagi kerget vahetult ennem trenni. 2. pärast trenni võib süüa kohe, kuid parem oleks jätta seda mitte hiljemaks kui 1 tund pärst trenni. 3. Taimsed valgud on raskemini omastatavad kui loomsed, kõige paremini on võimalik neid omastada neid koos loomsetega (näiteks kama - hapupiim ja kamajahu) 4. Trenni alguses 10 min ja trenni lõpus sama kaua. Pärast jõutrenni ergomeetri kasutamine madala koormusega, aitab lagundada laktaati, mis võib ka pisut kaasa aidata lihaste valulikkuse vähendamisele. 5. Kõhulihaste treenimiseks on naistel kõige raskem (peab katsetama) õige harjutuse leidmine. Enamikel naistel on kõht päris tugev (muidugi on erandeid) ja lihtsamaid harjutusi jõuavad nad teha lõputult. Rasekemad harjutused on jällegi tehniliselt keerukamad. Kordused võksid olla maksimaalsed, kuid jääma 15-30 vahele. 6. See, kui lihas on valus näitab, et trenn läks õigesse kohta. Seda pole mõtet karta, kuid uut trenni pole mõtet (samale lihasgrupile) ennem teha, kui valu möödas
  11. proteiinid

    Lisaksin veel seda, et rasvasema kehatüübiga inimesed võib Lemon väheke paksuks ajada, N1 korral pole seda märganud.
  12. cm-d

    Jah, aga treenides probleemset piirkonda, on võimalik rasvast selles piirkonnas siiski kiiremini lahti saada.
  13. Kile

    Kilega jooksmine ei tohiks otseselt kaasa aidata rasva põletamisele. Kile alt hakkab küll meeletult higistama, kuid see on kõigest vesi, mis org välja tuleb. Kunagi olen proovinud, kiledega joosta on tunduvalt raskem. Võibolla tõstab see kehatemperatuuri ja selle arvelt on koguenergiakulutus suurem .. ? Täpselt ei oska öelda, peaks pulsikellaga proovima.
  14. Naised&proteiin

    Soovi korral kehakaalu suurendada lihasmassi arvelt on treenimine jõusaalis möödapääsmatu. Kehakaalu suurenemisel ükskõik mille toidumenüüsse lisamise korral ilma jõutreeninguta on kindel, et lisakilod tulevad põhiliselt rasvast. Võibolla on siin erandiks kreatiin, mis seob lihastesse vett ega ladestu rasvana, kuid ka kreatiini mõju on ilma jõutreeninguta kahtlane. Selleks, et lihased kasvaksid, on neid vaja kasutada.
  15. Liigesed

    Võin soovitada head kirurg- ortopeedi. See inimene on dr Maksim Lugovskoi ja ta töötab Mustamäe haiglas (vastuvõtt on ka polikliinikus). Mul on isiklikud päris head kogemused tema ravi suhtes
×