Jump to content

Lambada

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Lambada

  • Tase
    Vaatleja
  1. kaal vs lihased

    Martin, see reede-laupäeva peale kokku. Õlled kaovad päeva peale ära, ei saa arugi:).
  2. kaal vs lihased

    Aitäh Invention. Arvutasin, palju ma joon - iseenda vastu tuleb siiski ausaks jääda:). Selle kogusega ilmselt tegusid ei tee. Seega eesmärk grillihooajal vastu pidada ja piirduda väheses koguses lahjendatud punase veiniga (pidi olema sobivam kui õlu). Andmed siin - Reede-laupäev * 7-10 purki õlut * 3-4 klaasi veini (kui enda saunaõlled otsas, võtame naiste veinid ette) * 300 grammi kangemat * sõltuvalt programmi jätkumisest võib tarbitud kogus suureneda
  3. kaal vs lihased

    Palju vastukäivat infot leiab - nii foorumis endas kui ka artiklites. Näiteks see - http://www.fitness.ee/artikkel/1435/treeningu-saladused. Et lihas kasvaks - söö rohkem. Et rasv põleks - kuluta rohkem, kui sööd. Võta nüüd kinni. Ükspäev kasvatan, teinepäev põletan? Põletan vähem kui kasvatan? Sellised küsimused:)
  4. kaal vs lihased

    Tere, Kõigepealt andmed - M/30/86 kg/184 cm Eesmärk - 1. Langetada kaalu ja vabaneda eeskätt kõhurasvast. 2. Kontuursed lihased (ühtlase lõdva massi asemel) Olukorra kirjeldus - üritan oma pirnikujulisele kehale veidi paremat väljanägemist anda. Ei ole otseselt paks, kuid kõik üleliigne on koondunud keskkohta, mis on/oli juba suurem ja laiem kui rind/õlad. 4 kuud tagasi muutsin toitumist - raskestiseeditava viisin menüüst välja, hommikud algavad pudru ja keefiriga, lõunaks samamoodi kergemad toidud ja väiksemad portsud (praekartul jne menüüst väljas), õhtul tavaliselt wokitoidud (palju juurvilja, kanaliha, riis). Alkoholitarbimist vähendasin (nädalavahetuseti siiski tarbin, üsna palju). 3 kuud tagasi alustasin metsajooksuga - 2-3 X nädalas, 7-8 km kord, millele 2 kuud tagasi lisasin jõusaali (2-3 X nädalas). Probleem - jõudu on juurde tulnud ja "õllekast" olen lahti saanud. Kaal langeb (alustades 90 kg), kuid tundub, et peenemaks jään igalt poolt mujalt, kuid mitte kõhult/puusadelt (v.a see, et ei punnita enam üle värvli). Lihast minu toitumise puhul ilmselt ei kasvatagi ja siit küsimus - Küsimus - kas enne, kui panen rõhu lihaste kasvatamisele, kaotan ära ka "sangad", võib saab neist siiski lahti paralleelselt lihasmassi kasvatades? Tänud vastuste eest!
  5. kaal vs lihased

    Tere, Kõigepealt andmed - M/30/86 kg/184 cm Eesmärk - 1. Langetada kaalu ja vabaneda eeskätt kõhurasvast. 2. Kontuursed lihased (ühtlase lõdva massi asemel) Olukorra kirjeldus - üritan oma pirnikujulisele kehale veidi paremat väljanägemist anda. Ei ole otseselt paks, kuid kõik üleliigne on koondunud keskkohta, mis on/oli juba suurem ja laiem kui rind/õlad. 4 kuud tagasi muutsin toitumist - raskestiseeditava viisin menüüst välja, hommikud algavad pudru ja keefiriga, lõunaks samamoodi kergemad toidud ja väiksemad portsud (praekartul jne menüüst väljas), õhtul tavaliselt wokitoidud (palju juurvilja, kanaliha, riis). Alkoholitarbimist vähendasin (nädalavahetuseti siiski tarbin, üsna palju). 3 kuud tagasi alustasin metsajooksuga - 2-3 X nädalas, 7-8 km kord, millele 2 kuud tagasi lisasin jõusaali (2-3 X nädalas). Probleem - jõudu on juurde tulnud ja "õllekast" olen lahti saanud. Kaal langeb (alustades 90 kg), kuid tundub, et peenemaks jään igalt poolt mujalt, kuid mitte kõhult/puusadelt (v.a see, et ei punnita enam üle värvli). Lihast minu toitumise puhul ilmselt ei kasvatagi ja siit küsimus - Küsimus - kas enne, kui panen rõhu lihaste kasvatamisele, kaotan ära ka "sangad", võib saab neist siiski lahti paralleelselt lihasmassi kasvatades?
×