Jump to content

samplesammal

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

samplesammal

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 16.10.1993

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Tere! Nimelt on mul üks küsimus seoses pulsikella õigsusega. Nimelt olen tähele pannud, et näiteks 40 minutit kiirkõndi kulutab mul pulsikella järgi ca 450 kcal, kuid kui olen puhkeolekus, näitab pulsikell kulutatud kaloreid ühes tunnis umbes 10. Minu jaoks tunduvad need kaks näitu kuidagi ebaadekvaatsed, 450 kalorit 40 minutilise kiirkõnni kohta on nagu tsipa palju ning samas ühes tunnis puhkeolekus 10 kalorit põletada tundub jällegi naljakalt vähe. Ma ei tea, mis teie oskate kosta? Kas on need minu tundmused õiged või see võibki nii olla? V.
  2. Mitu muret

    Jah, ka kilpnäärme proovid on normis olnud.
  3. Mitu muret

    Aitäh kõigile vastajatele, kuid jõle raske on kuskilt alustada, kui mõned soovitavad kaloraaži mitte tõsta ja teised jälle vastupidiselt soovitavad seda teha! Viimasele vastajale: Jah, alguses, kui kaalu hakkasin langetama, olid mul ka n-ö vaheveritsused, kuid pärast ei olnud mul isegi neid. Siiamaani on ju kaal püsinud ligi aasta sama numbri peal ning kas tõesti läheb nii kaua aega, et keha aru saaks, et kaal ju enam ei lange.
  4. Mitu muret

    No ma ise ka nagu leian, et toitumine paigas ja sellepärast panebki muretsema, et miks päevi ei hakka. Käisin detsembris endokrinoloogi juures, kes võttis proovid ja ütles, et hormoonides asi pole, et seal on kõik korras. Magan piisavalt(vähemalt 7h). Ei kasuta mingeid antidepressante ega joo energiajooke (v.a kui mõnikord joon fatburnerit). Ma ei leia, et 4 x nädalas aeroobset ning 2 x nädalas lihastreeningut kuidagi mulle ületreenituse on kujundanud. Vähemalt ma ise tunnen sellest rõõmu, kui trennis käin, mingit vastumeelsust trenni tegemise suhtes küll pole. Ja olen sellest täielikult teadlik, et olen seal normaalkaalu ülaosas ning see on veelgi enam põhjus, miks ma päevade ärajäämise pärast muretsen. Ma saan aru, kui oleksin mingi alakaaluline vms. Aga kui mul ei ole päevi olnud juba ligi aasta aega, ja olen suurnud oma kaalu hoida, siis kahtlemata ma muretsen.
  5. Mitu muret

    Kui suur minu puhul see kaloraaž siis kaalu säilitamise näol peaks olema? Lugesin, et 70 g rasva peaksin päevas kätte saama, aga kui palju peaks siis süsikaid ja valke olema? Ja kui mul praegu püsib kaal 1900 KCAL juures, kas siis kaloraaži tõstmisel mul kaal tõusma ei peaks hakkama?
  6. Mitu muret

    Jah päevas ikka.
  7. Mitu muret

    Tere fitnessipere! Nimelt on mul probleem, alustasin oma kaalulangetust 2011. aastal ning väheste teadmiste tõttu tegin kohe liialt kardinaalsed muutused (liiga kesine toidulaud ja rängad treeningud). 2011 augustist kuni 2012 aasta juulini oli kaalulanguseks 15 kg. Ilmselgelt sai mu keha šhoki ning menstratsioonid hakkasid n-ö jupsima. Kord nad olid ja kord mitte. Murelikuks teeb mind aga asjaolu, et nüüd olid mul menstruatsioonid viimati juulikuus ning siiamaani pole ei kippu ega kõppu. Olen käinud arstidevahet ja kõik on mulle kinnitanud, et see on stressist (käsil ka lõpuklass) ja nii suurest kaalulangusest, samuti on kontrollitud munasarju. Mingil määral ma usun arste, kuid kas see on tõesti võimalik, et kehal võtab nii kaua aega, et oma normaalne funktsioneerimine taastada? Olen siiamaani oma kaalu suutnud hoida, tarbin nädalas keskmiselt 1900 kalorit ning liigun järgnevalt: 2x nädalas bodypump ning 4x nädalas 40 minutit kiirkõndi. Kirjutan siia ka oma nädismenüü: Hommik: 1 muna 1 munavalge Kohv mee ja kohvikoorega kalamaksõli 1 rukkileivaviil tomatit ca 50 g 1 juustuviil Vahepala: ca 250 g pirn Lõuna: 150 g seamaksa 200 g juurvilju supilusikatäis oliivõli 1 rukkileivaviil 1 juustuviil Oode: 250 g maitsestamata jogurtit 1 keskmine banaan 70 g kuivatatud ananassi 20 g mandleid Õhtu: 150 g forellifileed 200 g juurvilju Hilisõhtune snäkk: 1 suurem õun Kaalun 63 kg, olen 160 cm pikk ning olen 19-aastane neiu. Kas oskate äkki mingit nõu anda, et äkki on toidulaual siiski mingitest ainetest vajaka?
×