Jump to content

trostberg

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

trostberg

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 09.02.1980

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Gorilla Sports

    Ise vastan. Firma emailidele ei vasta, aadressi pole, raha tahetakse 100% ette, ning seda peaks maksma läbi mingi Leedus asuva Paypali-ga sarnaneva firma Koduleht on neljas keeles - üheaegselt Usaldusväärsuselt ilus null.
  2. Gorilla Sports

    Kas keegi omab sellise firmaga kokkupuuteid? Preeco Trading Baltic OÜ http://gorillasports.ee/5-raskuskomplektid On see usaldusväärne ja reaalne firma? Sooviksin sealt osta hantlite raskusi, kuna mujal pole näinud nii head valikut, samas kõik nende tooted asuvad Saksamaal ja tellitakse.
  3. Söömine rannas

    Kuidas sööb kehaehitaja kui sõidab näiteks autoga Pärnusse hommikul/lõunal ja tuleb õhtul tagasi?
  4. Toitumiskava lihasmassi kasvatamise eesmärgil

    88kg ja tahad juurde saada? See on korralik kaal ju. Kas kõik on ikka lihas su kehas, ribid paistavad kui käe üles tõstad? Veresooned on väljas? Ma arvan et selle 88kg hulgas on suht mitmed kilod rasva hoopis Mina kaalun enamvähem sama pikkuse juures sinust 5kg vähem ja ma ei ütleks et ma oleks väga kuiva lihasmassiga Suur pekihunnik ei paista äge ja mehelik välja. Sportlik ja läbitöötatud keha on hoopis see mis on imetlusväärne. Ära vaata kaalunumbrit vaid seda kuidas sa välja näed. Rohkem kaaluda ei tähenda et sa näeks seejärel parem või kapim välja. Vastupidi tegelt. Kui sul kaal madalal ja on vähe rasva, siis paistavad su lihased suuremad ja nad on selgemini nähtavad
  5. Onaneerimine ja treening

    Mõned teemakohased videod Keda huvitab teaduslik lähenemine saab siit targemaks http://joe.endocrino...7/1/57.full.pdf Lühikokkuvõte graafiliselt http://www.psychosom...ium/G0428F1.gif http://www.psychosom...ium/G0428F6.gif
  6. Onaneerimine ja treening

    Millist mõju avaldab lihaste arengule, testosteroonile jne? Ning kas on kasulikum enne või pärast trenni? Olen väljamaa lehtedelt lugenud üsnagi vasturääkivat infot, alates sellest kuidas küllaltki heal tasemel kehaehitajad onaneerivad alati enne trenni, kuni selleni et tuleb ennast hoida nö kuival päevade kaupa et ajada testosteroon kunstlikult üles.
×