Jump to content

SiimO

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

SiimO

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.05.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Ott, võibolla sa oled seda juba ennem maininud, kuid kuidas su säärtetreening välja näeb?Kas on suurte raskustega vähem kordusi või pigem väiksem raskus ning pikemad seeriad max tunnetusega?Tean,et sind on õnnistatud nende säärtega, kuid ilma trennita selliseid valmis ei vormi.
  2. Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

    Ehk viitsid oma reie,rinna ja käe ümbermõõdu võtta?..Huvi pärast tahaks teada, kuidas pilt ning numbrid kokku lähevad
  3. Team FAST: VENNAD Kuusnõmmed.

    Kui kaua su dieet üldse kokku kestis?
  4. Silvar Rückenberg

    Jalgadest ootaks huviga pilti,näeb kohe ära ,mis 180 km sul jalgadega teeb
  5. Silvar Rückenberg

    Keegi oskab öelda, mis ajaga Silvar selle Tartu-Tallinn otsa ära kõndis?
  6. Kristjan-Johannes Konsapi blogi

    Kuidas järgmine päev istuda oli?
  7. Põlveprobleemid

    Seega Ben Johnson saab rohelise tule?
  8. Põlveprobleemid

    No eks sel lihase kasvamisel mängib liiga palju x faktoreid rolli, et kindlat keskteed siin pole.Inimesed erinevad,sulle sobib su süsteem,mulle teine,kolmandale hoopis kolmas.Eks tuleb lihtsalt katsetama hakata.Nüüd lihtsalt tean, kuhu maani kükkis alla lasta.Sealt juba hakkab siis proovima ja katsetama. Tänud kutid vastamast
  9. Põlveprobleemid

    No,isiklikult tahaks ikka liha jalgadele saada.Ja praegune jalakoormus on ka piisav olnud(viimased 5kuud on kuskil 4-5x nädalas taastusravi, kus jalad saavad korralikult vatti).Seega ma ei saa öelda, et pole trenni teinud.Sinu jalgu vaadates võib tõesti rahul olla, kuid enda hernekeppe vaadates, ei saa rahul olla.Raske treening(muidugi mõistliku piires arvestades enda võimeid) peaks lihase sisekeskkonda rohkem lõhkuma, kui sellised kergema raskusega- pikemad seeriad tüüp trenn?Hiljuti mõõtsime koos füsioga ära ka oma reied, et vaadata kuidas areng on toimunud.Viimasel mõõtmisel olid numbrid vasak 52cm ning parem 50cm..osadel meestel on käsigi suurem, kui minu reis.
  10. Põlveprobleemid

    Sinu soovitus siis pigem on loobuda kastiga kükkimisest ning pigem rõhuda poolkükile korralikuma tehnikaga?
  11. Põlveprobleemid

    Peale 2 operatsiooni lebasin pea nädala lihtsalt voodis ega liikunud, kuna põlv oli väga paistes ning vedeliku täis.Pm sinna kadus ka mu jala lihasmass.Peale 3 ndat operatsiooni viskasin juba 7ndal päeval kargud nurka.Ei teagi, millest selline äärmuslik vahe, kuid viimane lõikuse operatsioonijärgsed 3-4 nädalat sujusid hoopis paremini kui enne.Näiteks ei saa ma siiamaani minna täielikult kükki(reied vastu sääri), kuna parem põlve painduvus ei ole enam see. Kastilt kükk meeldib mulle endale ka, kuna seal saab kasutada suuremaid raskusi.On ikka tunne,et midagi on ka seljas .Viimased 2 nädalat olengi seda kasutanud eesmärgil parandada vähegi plahvastusliku jõudu.Alla aeglasti ning nii kiirelt üles kui vähegi võimalik.
  12. Põlveprobleemid

    Tänud! Ühesõnaga reietaga osa treenimiseks kõlbab hästi Rumeenia jõutõmme.Vahepeal nägin Otti tegemas ka Ben Johnsoni harjutust tagareieile-see vist on lõhkuva iseloomuga arvestades mu põlve ajalugu?.Aga kuidas sa suhtud näiteks ühe jala hüpetele?Täna just vaatasin ning parema jala hüppevõime on masendav..oleks vaja kuidagi seda taastada.Oskad ehk soovitada midagi selle parandamiseks?
  13. Põlveprobleemid

    Tervist! Sooviks väheke infot inimestelt, kelle teadmistepagas võimaldab seda pakkuda. Nii,lugu siis järgmine:Aastal 2011 vigastasin jalgpalli mängides parema põlve eesmist ristatsidemet(vist oli osaline rebend) ning sooritati artroskoopiline operatsioon.Siis paar kuud hiljem vigastasin uuesti sama põlve kergejõustikus(60m jooksul pidurdusmaal, kuna oli ainult 5-10m vahet aiani.)Pärast seda hakkas mul põlv pea igal vähegi külgmist liigutust nõudval tegevusel niiöelda välja käima,mille tulemusel tuli põlve vesi ning oli paar päeva hell.Aastal 2012 jaanuaris läksin sama põlvega uuesti opile, kus juba lõigati ning paigaldati eesmise ristandsideme transplantaat diameetriga 8mm(kui see peaks üldse midagi ütlema).Kõik see kinnitati kruvidega.Siis käisin füsioterapeudi juures(Svea Miller) ning saime põlve juba enamvähem korda, kuni mai alguses puhtsalt enda lollusest tegin sellele uuesti liiga.Siis jäi ka taastusravi pooleli.3 operatsioon parema põlvega toimus 25.09.2012 ning pm tehti sama asja nagu 2 korral,ainult seekord lõikas Dr.Madis Rahu.Eelnevalt Dr.Annus.Nüüd olen suutnud taastusraviga edukalt tegeleda ega pole olnud tagasilööke. Niisiiis eellugu on kirjutatud,on mu küsimused järgenevad: Kuna tahaks oma jalgade ümbermõõtu parandada,siis mis aplituudiga on mõtekas üldse kükki teha.Samuti meeldivad ka kastilt kükid,ei teagi kas see on ka kasulik arvestades põlve ajalugu. Samuti võib siia kirjutada harjutusi, mis aitaks mu jalgade plahvatusliku jõudu parandada. Tänud kutid !
×