Jump to content

Johnson

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Johnson

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 27.10.1981
  1. kõht

    Olen siiamaani teinud kõhulihaste kava 4 seeriat ja korduseid seni kuni enam lihtsalt ei jõua või kui valus on. Samuti võtan enne harjutust ketta kukla taha (viimase kahe seeriaga rinnale). Kas selline moodus on just kõige parema kõhu treenimiseks. Sest mõned targad nagu ütlesid, et ilma raskusteta treenib paremini. Teen kordamööda otsetõuse ja pöördeid külgedele. Ilma raskusteta jõuan koguseliselt lihtsalt mitu korda rohkem teha. Pigem kisub niimodi igavaks. Hiljem teen juurde veel ka neli seeriat samamoodi jalgade ette tõsteid alumisele korrusele. Või ongi parem teha ilma mingite raskusteta ja pikemaid seeriaid kui raskustega ja kusagil 15 - 20 kordust. P.S. Kas massilisaja võtmine enne trenni võib tekitada unisust. Viimased korrad on lihtsalt peale koksi kuidagi uimaseks läinud. Söön enne 1 keedumuna , banaani ja siis kokteili. Või on asi kahes esimeses?
  2. Maitse

    Tere Amazoni pere. Ostsin endale sidrunimaitselise massilisaja, aga probleem selles et kui lisada sellele natuke süsivesikuid (mis arvatavasti ei puutu asjasse), siis muutub selle maitse nii läägeks, et kui enne trenni kokteil ära võtta, on terve rassimise aja õõnes olla. Kaob igasugune isu trenni teha. Peale trenni ei taha sheigile mõeldagi. Tunne nagu tahaks peale harjutust kangi alla oksendama minna. Enne kasutasin vanilje oma ja selle maitse oli enam-vähem talutav, aga huvi pärast tahtsin teist maitset proovida. Olen proovinud viinamarjamahla, õunamahla ja veega, aga ei midagi. Äkki oskab keegi soovitada, mis selles asjas ette võtta. Ei tahaks nagu lisandit lihtsalt ka potist alla lasta. Ette tänades....
  3. jälle üks küsimus

    Ahjaa, veel üks asi tuli meelde. Kas vastab tõele, et pigem tee vähem aga raskemaga, kui rohkem ja kergemaga. St, et kumb on parem, kas teha surumist 10-12 X 60 kg või 6-8 X 70 kg. Või tuleb teha igat seeriat järjest raskust lisades. Siiani olen teinud kava ühte harjutust 3 seeriat, 6 kuni 8 korda.
  4. jälle üks küsimus

    Tere taas. Kreatiini sain nüüd endale soetatud, kuid tekkis järgmine probleem. Nimelt, kas seda võtta enne või pärast treeningut. Ja kui palju enne. Ise söön muidu natuke ka tund pool teist enne trenni minekut. Loodan ka et siinne rahvas ei pahanda liialt, et enamus mu küsimusi ainult kreatiini puudutab. Lihtsalt algaja asi, ei taha millegagi puusse panna. Rahulikku sõbrapäeva kogu Amazoni rahvale...
  5. Algaja küsimus

    Olen jõutreeningutega intensiivselt tegelenud viimased kuus kuud, kindlat treeningkava järgides. Nüüd tekkis soov hakata kasutama kreatiini. Aga ei oska olemasolevate seast seda õiget ja head valida. Samuti huvitab, milliseid lisandeid peale kreatiini kasulik tarbida (glükoos jne.)? Ette tänades.
  6. Kreatiin

    Olen kuulnud mõnda meest väitvat, et kreatiinide positiivne mõju (ehk siis lihaste kasv) kestab seni kuni neid kasutada. Ja kasutamise lõppedes taandub ka senine mass. Kui palju on selles jutus tõtt? Ja samas kui tähtis on kreatiinide tarvitamise juures toitumise osakaal? Ja mida peaks söögikorrad kindlasti sisaldama. Eesmärgiks on praegu just lihasmassi suurendamine.
  7. Küsimus Otile

    Käin regulaarselt jõusaalis. Olen koostanud endale ka kindla treeningkava. Nüüd oleks aga soov hakata kasutama kreatiini, aga selle koha pealt jookseb juhe kokku. Äkki oskate aidata, millise kreatiiniga alustada, sest ei ole nagu tahtmist kohe pauguga üle pingutada. Kas Tai Kane kreatiin monohüdraat sobib alustamiseks?
×