Jump to content

HeeringaPraadija

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

HeeringaPraadija

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 01.01.1993

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Algaja- Mida Soovitate?

    Jah, viinamarjasuhkrut mõtlesin. Just lõpetasin viki667 poolt antud artiklite lugemise. Kiire guugeldamine ütleb, et ühes banaanis on umbes 25g süsivesikuid. Kui see nüüd visata umbes kahe tassi piima sisse, milles on ka vadakuproteiin, siis sellest jääb vist veel veidi väheks? Kreatiini võtaks kohe järgi, aga tassi veega (millegi pärast on jäänud mulje, et enamus inimesi võtavad eraldi neid).
  2. Algaja- Mida Soovitate?

    Ise olen ka asjadest pigem nii aru saanud. Rääkides süsikatest, paljud lisavad mingit puuviljasuhkrut vms juurde. Kui visata proteiini sheigi sisse mingusugune puuvili (näiteks banaan), kas siis sellest on piisav? Kui võtta kreatiin ja proteiin üksteise järel põhimõtteliselt...
  3. Algaja- Mida Soovitate?

    Ega ma seal need viimased kuud nalja ka pole päris teinud. Jõu baas on all olemas ja aeg on hakata musklit peale ehitama. Selle jaoks aga tavalisest toidust ei piisa hetkel. Aasta aega niisama käimine oleks küll mõttetu ajaraiskamine. Ega toidulisandid ei ole ju mingid halvad asjad, mis kahju teevad. Kõik vajalik on selgeks tehtud. Korralik kava on samuti olemas.
  4. Algaja- Mida Soovitate?

    Mainin vahepeal ära, et olen kõvasti uurimistööd teinud teistest foorumitest ja olen põhiliselt leidnud üpris odava koha, kust seda müüakse. Proteiiniks valisin üsna tunnustatud Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard ja kreatiiniks Scitec 100% Creatine Monohydrate. 25g proteiini päevas piimaga. 5g kreatiini veega. Trenni päeval võtan peale trenni.
  5. Algaja- Mida Soovitate?

    19 aastat vana, 65kg. Olen käinud paar kuud jõusaalis (põhiliselt kangiga erinevaid tõmbe/lükke harjutusi vms jõu jaoks). Tahaks hakata võtma erinevaid toidulisandeid juurde, sest ei saa toidust piisavalt vajalikke aineid. Eesmärk siis massi lisamine. Probleem on selles, et Eestis on juba kehv valik ja üsna kallid hinnad. Seega ei saa päris planeerida asju nii nagu inimesed välismaistes foorumites räägivad. Kõige rohkem soovitatakse võtta valgu proteiini, kreatiini, kalaõli ja ehk ka mingisuguseid vitamiine (multivitamiinid, vitamin D). Kas sobiks kui tehakse shake umbes 30 minutit peale igat trenni (aeg mis kulub koju minemiseks) järgmistest asjadest (pluss siis vesi/piim): ~36g Whey3 protein 5g Kreatiin ~70g Dextro Iga päev kindlasti ei jaksa neid shake teha. Preagu tundub, et ehk jätkuks sellise kiiruse juures umbes 2ks kuuks.
×