Jump to content

qwee

Kasutajad
  • Sisu loend

    13
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

qwee

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 17.08.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Algaja- Mida Soovitate?

    Aitäh, väga hea tekst. Aga kui tahaksin endale lihast kasvatada, ning ma ise tunnen et ei tarbi piisavalt valgu, nagu on soovitatav neile kes treenivad raskelt jõusaalis. kas peaksin kasutama lihtsalt valgupulbrit, mis sisaldab siis ainult valku ?
  2. Algaja- Mida Soovitate?

    no aga küsimus polnudki toitumise kohta, vaid soovitus valgupulbri leidmisel. enamus kulturiste tarvitavad igast pulbreid ja muid tablette. Usun et neil on ka toitumine korras.
  3. Algaja- Mida Soovitate?

    seda nüüd küll, ma tarbin valku, kuid olen lugenud, et enamus naisi kes treenivad jõusaalis 5korda nädalas, tarbivad proteiini jooke ikkagi päris palju. Samuti lugesin kusagilt ka seda, et saada enda päevane proteiini kogus kätte, peaks sööma umbes viis 200g kohupiima päevas. kuid nii palju valku ma tõesti ei tarbi.
  4. Algaja- Mida Soovitate?

    toitumine on korras, olen selle kohta palju uurinud, ja lihaseid on mul juurde tulnud võrreldes sellega mis ma näiteks pool aastat tagasi olin. Vahest joon peale trenni proteiini jooki. kui antud hetkel siis raha rahakotis on. mõtlesin et oleks soodsam osta pulber ja ise seda siis valmis segada. aga ei teagi millist, kas seda msi kasvatab lihaseid või seda mis põletab rasva?
  5. Algaja- Mida Soovitate?

    Tere. Olen 19 aastane naine, ning olen jõusaalis pikemat aega treeninud. Tegelen ka cardioga. Nimelt tahaks siis rasvast lahti saada ja selle asemel endale siis lihaseid. Millist pulbrit peaksin hakkama kasutama? Kas need mis on diet pulbrid või midagi muud? Rasva pole palju, pisikesed sangad, ja reitel on ka natuke. Pikkus 167 ja kaal 57. Ning huvitab ka see, et kui peaksin võtma algul diet pulbrit, ning kui selle võtmise lõpetan ja jätkan samamoodi treenimist, ega sellest ju rasva ometi tagasi ei tule?
  6. segaduses

    enne trenni teen soojendust jooksulindil, 10 min, nii et higi voolab ja kiirus on 10,2-10,6. tavaliselt teen siis kolm seeriat, ja nii mingi 11-12 korda. viimased kaks korda on nii et nagu rohkem ei suudaks. jalgadel raskus siis oleneb masinast, aga umbes mingi 50-65kg käed mul ikka väga nõrgad, tavaliselt teen siis hantlitega ja raskus on kummaski käes 3-5kg, oleneb jälle harjutusest. Samuti praegu olen ühe korra proovinud teha nii, et kang turjal, raskusega 15-17,5 kg ja siis väljasirutus sammud , või ei teagi kuidas seda nimetatakse. tundub päris hea ja ajab ikka korralikult higistama. Lihtsalt ma ei teagi kas teen jõusaalis asju õigesti, ning seda jätkama (hetkel olen sisi kava järgi teinud 2 nädalat), või peaksin ikka midagi muutma. Toituma hakkasin ka alles hiljuti tervislikumalt, valge riisi asemel tumedat, ja praemuna asemel keedetud muna jne.
  7. segaduses

    esmaspäev: jalad ja kõht, teisip: õlad, rind, triitseps, kolmap: ette nähtud on puhkus, kuid siiani olen aeroobikas käinud, kestab tund. neljap: kas podypunp või jõusaalis jalad ja kõht reede: selg, biitseps laup: puhkus pühap: puhkus trenn kestab umbes 70-90 min. seda olen siis teinud nüüd kaks nädalat, alles nagu alustasin selle kavaga. lihtsalt niiväga tahaks jälle number väiksemaid pükse kanda. Nagu ülakehal polegi midagi viga, kõigest jalad on suuremaks muutunud.
  8. segaduses

    167 cm ja 58 kg. Suvel olin 52 ja mõned grammid peale, tundsin ennast suurepäraselt ja nägin ka suurepärane välja.
  9. segaduses

    167cm ja 58kg. Suvel olin siis 52 ja mõned grappid peale. Nägin suurepärane välja ja tundisn ennast samuti suurepäraselt
  10. segaduses

    see oli tänane päev. Õhtul sõin just valku. nimelt puhas seafilee, puhas valk. See oli siis ainuke toidukord peale trenni. Tatart oli siis umbes 200g, võimalik et ka vähem, piima oli umbes 250 ml. tumedat riisi oli 180g seda tomati-basiiliku kastet oli umbes 5 supilusikatäit. seafileed oli ligikaudu 250-270g ja hapukoort oli pool supilusikatäit. See ei tähenda et igapäev nii toitun.
  11. segaduses

    olen toitumis päevikut pidanud oktoobrist saadik. Hommik: tatrapuder piimaga Vahepala: 2 rukinäkileiba pasteediga ja salatilehega Lõuna: tume riis tomati-basiiliku kastmes Vahepala: klaas piima, jogurt Õhtu: kaks seafilee lõiku ja natuke hapukoort, piim
  12. segaduses

    pähkleid olen ma siiani söönud peopesa täie, ning kõigest kaks või kolm korda. igapäev ma neid ei söö, vaevalt et just pähklite pärast ma kaalust alla ei võta?!
  13. segaduses

    Nimelt olen 19 aastane, ja võtsin peale suve umbes 5 kilo juurde. Nüüd siis tahaks sellest lahti saada. Käin 4-5 korda trennis, 1-2 korda aeroobset, ülejäänud jõusaal. Tahaks nagu rasva asendada ilusate naiselike lihastega. Tean et lihaseid ei saavuta kiirelt, eriti naised. Aga asi siis selles, et ma ei tea kuidas toituda. söön päevas umbes 5-6 korda, õhtuti, peale trenni söön rohkem valku, mitte süsivesikuid. Samas olen netist uurinud, et 0 vereguripi inimestele ei sobi piimatooted, pidi vist ainevahetust aeglustama. Nüüd siis ei teagi mida teha, sest trenni teen regulaarselt jaanuari algusest saadik ja alla pole ikka võtnud. Kuid alles nüüd kaks nädalat tagasi hakkasin siis jõusaalis jõutrenni tegema, kava võtsin siit fitnessi lehe pealt (jalad saledaks). Magusat söön harva, enamus süsivesikutest on ikka kasulikud, tume riis, tatar, puuviljad. söön samuti ka rasva, palju pähkleid ja kala ning ohtralt valku. kas teen midagi valesti, et kaal ei lange ?
×