Jump to content

M1ster

Kasutajad
  • Sisu loend

    61
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

M1ster

  • Tase
    Värske olija
  1. kui veokid sind ei koti ära vaata!

    Videos olevad sõidukid paistavad ikka peajagu üle olevat selles veoksit mis Haapsalus käis. Ning olgem ausad, suht kesise show andis kuna sõitu ta siiski ei teinud. Noh eks see motosport üks huvitav asi ole, kord sõidad siis mitte. Eks väikene pettumus oli aga pole hullu. Aga jah, hea video.
  2. Alkohol

    Seks on hea. Alkohol on vähestes kogustes hea. Suits on igas mõttes paha olgem ausad. Ise pidasin 1,5a pausi ja nüüd olen 1 kuu suitsetanud ja ei saa aru miks üldse alustasin. Aga noh, maha jätta on minul erinevalt paljudest enda tuttavatest üsna kerge... mul nigu ei kipu seda nikotiini sõltuvust tekkima. Varem ammusel ajal sai 5a jutti pandud nigu korsten ja paugupealt maha jäetud. Suits on paha, jätke maha http://healthbolt.net/2006/07/19/what-happ...king-right-now/ Üks õlu now & then pole muidugi paha. Aga, et üks õhtu ennast tulnukaks juua ja järgmne päev jubeda pohmaka all vaevelda ning tumekollast uriini (vedelikupuudus ju) välja lasta ... ning terve selle jama peale veel oma raha raisata? Et nigu maksta oma tervise rikkumise ja halva enesetunde eest... on tiba pointless.
  3. Tänud ja muljed Inglismaalt

    Tänud nende muljete eest! Jõudu ja jaksu ning edu sulle Ott edaspidiseks.
  4. Jõusaalid

    Mnjah, M.M räägib õigust! Eestis on see tõepoolest luksus. Erinevalt teistest riikidest kus olen varasemal ajal elama pidanud siis peaks mainima, et hindade ja elatustase jms on kõik nigu normis, Eestis kipub see asi olema kuidagi paigast ära. Enamjaolt võtavad jõusaali kuukaardid päris hea protsendi keskmise palgaga inimese palgast. Ise alustan jõutreeningutega aga uuesti (töö/reisimine) pole kahjuks seda päris pikka aega võimaldanud, kuid nüüd järgmisest aastats alustan kindlasti uuesti. Ning koht juba valitud ja hind 1a (pangast otsekorraldus) on kuskil 750.-eeku kuu ja niisama üks kuu ilma otsekorralduseta 1000.-eeku. Pole aga midagi parata raua tõstmine on nigu sõltuvus korra proovid juurde soovid. Edu odava ja soliidse jõusaali otsingutel, kui leiad mõne anna kindlasti siin ka teada
  5. Kuidas suhtute noortesse jõusaalis?

    Ma olen enam kui kindel, et jrx vähekene iroonitses nii, et ära pabista . Ja enam kui kindel võid olla, et keegi halvustava pilguga sinusse vaevalt, et suhtuks. Itsitamine jms värki võid vaid gümnaasiumi vms jõusaalides kohata ma arvan. Muidu jõusaalides vaevalt, et keegi sinust kui "kilust" välja teeks. Me kõik oleme sündides roomanud ja hiljem käima õppinud, eksole.
  6. VIDEO: Furious Angels

    Suured tänud! Ja natukene õiget "fighti" http://video.google.com/videoplay?docid=-2...&q=martial+arts
  7. VIDEO: Furious Angels

    Vale Tudo mnjah. Endal kah vedeleb UKst ostetud DVD`sid nende võitlustega ja noh mis siin ikka öelda, suht huvitav spordiala, oleks selliseid klubisid tallinnas (ei tea pole otsinud hetkel) siis käiks heameelega. Vahe on MMA`l ja võitluskunstidel lithne, üks on elus ja teine surnud treening. Lähed karatesse ja teed oma lööke over and over again... või paned oma oskused proovile, õppides sellega midagi muud. Arvestades, et tänapäeval hea ~90% kaklustest lõppeb siiski maas siis on tore teada igast lukke jms värki. Brasiili jujitsut õpiks seega heameelega (Royce Gracie) enda võitluskunst peaks nigu olema. Ei tore, mulle meeldib.
  8. Ronnie

    http://www.metacafe.com/watch/73514/worlds_strongest_man/ Päris huvitavate raskustega tehakse kükke eksole.
  9. Mis Sorti Muusikat keegi kuulab?

    Metal/Rock. Sellised asjad nigu Static-x, Hatebreed jne.
  10. Nii muuseas herr joker, selline pilamine pole just teab mis viisakas eksole. Pean silmas siis uudiste all olevat "Kulturistid ahju" ärgem nüüd lapsikuteks ka muutu! Edit: See on lihtsalt inetu.
  11. Kas ta on oma nn "respecti" varem kuskile kaotanud? Näha on, et üks persoon (Marek Kalmus) ei väsi seda teemat üha uuesti ja uuesti ülesse võtmast... aga miks ta seda teeb? Kas inimene tõesti viitsiks millegi kallal halada/vinguda/plõksida ja mis iganes sõnu te veel kasutate, juba mitmeid aastaid? See ainuüksi näitan, et mees on mõningal määral raevunud ja otsib õiglust sest Temale tehti ju liiga. Ja tehti nii, et oli juba tehtud. Äärmiselt inetu lugu muidugi! Ei tea ei mina ega keegi teine kolmas persoon kuidas asjalood tegelikkuses olid olnud ja edaspidi on, seega igasugune ulmeline jama võiks ju ära jääda. Aga jah miks mees "keerutab tolmu ülesse" koguaeg? Pange ennast Mareki nahka kasvõi hetkeks ja proovige mõelda mis sunniks teid niimoodi käituma?! Mis siin ikka, jõudu ja jaksu sulle Marek, loodan, et ükspäev sa meediast kuuled seda mida sa kuulda ihkad juba aastaid. Ning Rebane, jätka samas vaimus... ausalt. Las koerad hauguvad karavan läheb ikka edasi. Hea, et mina moderaator pole. Kui oleksin siis te küll nii mitu lehekülge siin ei näeks ja bännimist alustaksin kasutajast pökk1 näiteks. Kõikse paremat lihaskasvu kõigile ja vähem lauslollust ning eriti veel selle kirjapanemist!
  12. Proteiin No1 kuidas on

    No ega tegelikkuses vaevalt, et keegi sitta sööma hakkaks (isegi siis kui aitaks) samas mine sa tea. Ning maitse... hmm kunagi ostsin paki, ausalt maitse oli kohutav mul lausa tuli okse ülesse, vot nii jälk. Võib olla lihtsalt see maitse kohe üdse minuga ei sobi. Pigem võiks öelda, et kui ei meeldi kasuta midagi muud. Mulle see maitse ei meeldinud ja ma vahetasin toodet, easy. Milleks ma peaksin midagi sunniviisiliselt endale sisse ajama kui on sarnaseid tooteid parema maitsega. Ning see, et ta No1 on... well enamus tooteid on alati parimad ükskõik milles aga alati. Osad protekad lubavad kiiret lihaskasvu teised aga konkreetselt "5kg per bag" stiilis jura jne. Seega sööge/jooge seda mis meeldib, ennast sundima mingit vastiku maitsega "solki" jooma ma küll ei hakkaks, see pole ju ainukene toode maamuna peal ja parim ta kohe kindlasti pole! See kõik on minu isiklik arvamus, nii, et ärge pikka viha pidage, eksole.
  13. Kellaaeg.

    Selge pilt, suured tänud sulle vend vähk. Lihtsalt mul on hea hommikul jõusaalist läbi käia ning siis otse tööle. Jõusaal jääb nigu tee peale. Samas kui ma hommikul kell 8 ülesse ärkan ja eelnevalt kuskil vähemalt 8 tundi olen maganud ning korraliku hommikusöögi teen (tavaliselt on selleks mõni puder) siis on mul juba ainuüksi ajaliselt piisavalt aega, et ülesse saada. Eks näis, vaatab kuidas siis esimesed nädalad asi töötab.
  14. Kellaaeg.

    Heips. Mul selline küsimus, et oleks soovi hakata uuesti trenni tegema, teatud põhjustel olin 1a eemal. Ning nüüd siis lugu järgmine, et parim aeg enda jaoks oleks kella 10`st hommikul kuni kella 11:30`ni trenni teha. Kuid kuidas selline hommikune trenn mõjub ka? Ise ärkan muidugi kuskil kell 8:00- või max 9:00 ülesse juba. Teadupoolest osad inimesed harrastavad just hommikuti käia kuid kuidas asi tegelikult on/mõjub just siis lihastele ja kasvule, on seal mingit vahet? Kas õhtul või hommikul jne.
  15. Avatarid

    Ma arvan, et ma olen siin ikka omajagu elanud... noh uues foorumis küll mitte. Ses mõttes, et avatari võiks ju küll võtta aga noh kui on 50 posti siis on 50 posti. Üldiselt võiks see olla igal ühel, isegi inimesel kes alles on foorumile registreerunud. Samas ega ma ilma avatarita ei nuta ka
×