Jump to content

Alustaja

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Alustaja

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 16.05.1993

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Toitumis harjumused, mida süüa peale trenni.

    Aega on juba läinud ja söön vaikselt peale trenni ikka kuis peab Arengut sellessuhtes on, et olen kuskil 1,5kg juurde võtnud ning jõusaalis raskusi ka juurde pannud, varsti ei pea enam oma väikeste viiestega kangi peal rinda tegema ja teisi alati raskusi vahetama.
  2. Milliseid jalatseid kannate?

    Mina olen see plätu ja soki mees kuna pole sobivad jalatseid leidnud veel. Äkki oskate soovitada mingi hea hinnaga jalatseid ?
  3. T-Särk

    Uurisin ühte teemat milles rääkis Tallinna võistlustest ning jäid silma sella särgid. Ehk IFBB World Classis Tallinn 2011 särgid. Tahaksin küsida ega kellegil sellist särki pole pakkuda, suurus L Meeste särk
  4. biitseps/rind

    Minul endal sama teema, aga vaikselt alustasin kodus kätekõverduste ning kõhulihaste ja lõuatõmmetega. Trennis on jah negatiivset või õlaharjutusi või rinnaharjutusi teha hantlitega, minul see töötab. Vaikselt, aga töötab. Edu sulle muidugi.
  5. Toitumis harjumused, mida süüa peale trenni.

    Tulen peale trenni ühikasse mingi paari mindi tee ja siis pesen kohe ära, trennis jah sellist võimalust pole. Trenni teen enda hobiks jah, sõber soovitas, et äkki tahan trenni teha ja alustasingi. Kokku olen pool teist kuud olnud, enesetunne on hea, Tegelen tavaliselt rohkem jooksmise ja rattasõiduga. Jõusaaliga puutsin varem kokku 3 aastat tagasi ning siis ei teadnud eriti mis ma teen. Siin foorumis saab ikka infffi küll
  6. Toitumis harjumused, mida süüa peale trenni.

    Pmst tulen trennist, pesen ja siis söön oma asjad ära. kuskil 15min läheb sellega aega ja minuarust täitsa okei on On teil äkki veel ideid mida teha jne, hommikuti putru ka ikka söön aga kas midagi veel. Tänud muidugi, et siin vastate jne.
  7. Toitumis harjumused, mida süüa peale trenni.

    Vaikselt nüüd asi areneb ja peale trenni on ikka väga hea kohupiima ja muna süüa. Teine asi kohe Täna ei läinud trenni kuna lihtsalt polnud aega, aga muna ja kohupiima peaksin ikka nagu niisama ka siis sööma, et ära ei jäta. Mahla kohapealt, et millist mahla - mingid segukad või ploomimahl ?
  8. Toitumis harjumused, mida süüa peale trenni.

    Eile siis oli trennipäev ja ostsin seda kohupiima, peale trenni lasin selle sisse koos meega. Väga hea oli (Y) Uus küsimus kas peale trenni muna ka võib süüa ja siis kohupiima ?
  9. Toitumis harjumused, mida süüa peale trenni.

    Kas sellele tuleb siis suhkurt ka lisada või on juba maitsestatud ?
  10. Toitumis harjumused, mida süüa peale trenni.

    Ma ei usu, et see nüüd overkill on sest igal päeval on mul erinevad harjutused erinevateks lihasgruppidele. Eesmärk on jah massi juurde saada. Kohupiima koha pealt on see otto kohupiim vist kõige parem valik.
  11. Tervist, olles seda foorumit vahel sirvinud tekkis endalgi himu kasutaja teha. Pöörduksin teie poole küsimusega, et mida süüa peale trenni. Tavaliselt algab trenn kuskil 5-6 paiku ning kell 8 lõppeb. Käin jõusaalis siis 4 päeva järjest. Aga mainiksin ära, et olen kooliinimene ja alles algaja jõusaali harjutuste ja trenniga. Küsimus siis uuesti, et mis oleks kõige odavama toit mida saaksin peale trenni süüa ? Õhtu jätku
×