Jump to content

ReigoLeht

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

ReigoLeht

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 23.05.1987

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Lihased vormi

    Söö banaani peale trenni.
  2. Suveks vormi

    Täpsustan veel, et see päevane kaloraaž peaks olema BAV+päevane aktiivsus -200kcal.
  3. Suveks vormi

    tap.nutridata.ee on väga kasulik leht kus saad päevamenüü sisestada ja saad teada palju valku,süsivesikuid ja rasvu tarbid. Seal on soovituslikud kogused ka näidatud. teoorias peaksid olema miinuses nii 200kcal päevas, et kaotada nädalas pool kilo, mis on tervislik kaalulangetus, sellise defitsiidiga peaks ka lihaskadu olema minimaalne.
  4. Igakuine võistlus - Kangikompleks

    Keegi võiks juba video üles panna, tore vaadata kuidas teised rabelevad .
  5. Rammumeeste treeningkava

    Mis kükkidel ja jõutõmbel siis viga on,need harjutused sind ju tugevaks teevadki. Endal jõutõmme üks lemmikuid,oskaks ainult paremini tehnikat.
  6. treeningust pole kasu?

    Kui viitsiksid lugeda natuke rohkem siis jalgade kava ma ei lisanud siia sest ei näinud põhjust. Jalgade trenniga probleeme pole.
  7. treeningust pole kasu?

    Ma olengi põhimõtteliselt iga trenniga suurendanud raskust,ise imestasin ka kui kiiresti jõudu juurde tuleb.
  8. treeningust pole kasu?

    Kuidas kava tundub? Kas peaksin tegema muudatusi või alguses sobib ka see?
  9. treeningust pole kasu?

    Tere. Lugesin siit foorumist et kui päev pärast trenni on lihased valulikud siis on trennist kasu olnud. Olen nüüd ligi poolteist kuud treeninud ja peale esimest kahte nädalat ei olnud enam lihased valulikud,olid vaid järgmisel päeval natuke väsinud,kas sel juhul ei ole treeningust kasu? Teen kõiki harjutusi alati nii suurte raskustega kui suudan,vajadusel tõstan raskusi.(Jõusaalis käin ülepäeva). Lisan ka ülakeha treeningkava siia,äkki keegi saab aidata mind. treeningkava: 1.Surumine kangiga lamades 3 x 8 - 10 2.Surumine hantlitega kaldpingil 3 x 8 - 10 3.Surumine z-kangiga kaldpingil 3 x 8 - 10 4.Tõmme plokil ülalt kukla taha 3 x 8 - 10 5.Ploki tõmbed vastu kõhtu istudes 3 x 8 - 10 6.Harjutus õlgadele 3 x 8 - 10 7.Küünarvarte kõverdamine kangiga seistes 3 x 8 - 10 8.Sõudmine trenazööril 3 x 8 - 10 9.Keretõste alaseljapingil 3 x max 10.Keretõste kõhupingil 3 x max Alguses siis soojendus ja jalgade oma siia ei lisanud,sellega probleeme pole.
×