Jump to content

RIX

Kasutajad
  • Sisu loend

    19
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

RIX

  • Tase
    Algaja
  1. GNLD toidulisandid

    Sind huvitab muidugi et kõik ainult ROBOCOPI tooteid ostaksid, pappi tiksub ju... Õieti ei tea meist keegi ju kui halb või hea mingi toode on, ROBOCOPI tooteid ostavad enamus ka ainult tänu Oti seotusele nendega. Ei usu, et Ott ise seda sööb. NB! Arnold!!! Õpi palun õigekirja! Sinu eelmises lühikses sõnavõtus on NELI viga, eelmistes palju vigu samuti! Edu!
  2. Max rinnalt

    See vend vist oli laksu all kui kirjutas, aga soovitus siiski-tee paar trenni surumist 120X20 neli seeriat, ja küll sa siis jõuad 130X15! Jobu oled
  3. Rinnalt max proovimine

    Vaata rixraxpox, kuldne reegel on selline, et kui jõuad näit. 70-ga maximum 10-korda suruda-siis sinu rekordkatse peaks olema +15 kg ehk siis 85 kg. Sooja tee nagu tavaliselt enne trenni, ja vaata-ega sa ikka rohkem suruda ei jõua kui selleks jõudu on! Nii et võid ju 90kg proovida, aga kindlasti võta keegi pingi taha appi.
  4. Enamus inimesi siin foorumis ei tunnegi seda venda ega pole elus näinudki. Inimestel on karjainstinkt-kui üks ees siis teised järgi. Kedagi peab ju fännima, sest muidu võid jääda lolli ossa. 99% nn."austajatest" ei tea vähi õiget nimegi, aga pajakas see, põhiline et nimi foorumis kirjas.
  5. Treeningud peale haigestumist

    Oleneb enesetundest, kui on kerge nõrkus veel kehas, sõida ratast, sikuta natuke ergomeetrit. Esimene nädal pärast haigust niikuinii ei jõua täiskaaluga teha, ära seda nii hirmsasti pressigi, tee kergema kaaluga. Küll jõunäitajad paari nädala jooksul taastuvad, ei midagi hullu. See on väga individuaalne, peamiselt lähtu oma enesetundest.
  6. Rinnalihas

    Mis kaaluga sa teed? Kui 4X8 teha korraliku kaaluga(viimased paar lüket peaks minema hädavaevu) mitte kangivarrega, siis küll sa rinnalihase valusaks saad. Lisa raskust!
  7. sangpommi surumine

    Peaksid oma treeningut mitmekülgsemaks muutma, üksluine ja ühele lihasele suunatud tegevus ei vii eriti kuhugi, üleüldiselt jääd nõrgaks. Ühinen Vambola arvamusega, et sa vähe liialdad oma 20X surumisega. Edu
  8. Raskused

    Nii Kohalama kui Ok ärge ajage siin bullshiti! Nii lolli loba võib ajada ainult inimene, kes paneb metaani või on kaks korda jõusaalis käinud. Treenin ise kolmandat aastat, väga hea saavutus on juba 5kg kuus lamadessurumisele juurde panna, tavaliselt pannakse 2,5kg. Sa Ok oled varsti(täpsemalt 10kuu pärast) juba kolmesaja mees!!! Sa kas pidid suruma kolm nädalat enne vähemalt 95kg, või sa ei oska kettaid lugeda, või kolmas variant sa oled ennekuumatult andekas, like a new Kalevipoeg! Tahaks sellist meest näha. Vabandage minu ironiseerivat teksti, aga asjaga kursis oleva inimesena julgen selliseid asju väita. RIX
  9. LUULENURK

    Sul on tore idee küll, aga kas sa saaks natuke oma edvistamist tagasi tõmmata? Võibolla tahavad teised ka midagi kirjutada. Mine rahulda oma esinemisvajadust Raekoja platsil kuuse all, seal saavad lapsed salmi lugeda. Mingi taktitunne peaks ju olema-teed ennast narriks oma esinemistega.
  10. Kreatiin

    Kõige suurem kasu on korralikust treeningust ja õigest toitumisest. Kama hakka panema siis, kui juba vähemalt 120kg rinnalt surud. Edu!
  11. Kätel külm

    Kasuta kindaid.
  12. mis on tallinna parim jõusaal?

    Kallis küsija! Püüame üheskoos õppida õigekirja ning esitame küsimuse õieti! 1.Mis on jõusaal? Vastus: koht kus saab ennast treenida. 2.Milline on parim jõusaal? Vastus: parima varustuse või meeldivaima teenindusega jõusaal.(selgitatakse küsitluse käigus).
  13. Kingitus jõumehele?

    Iga normaalne jõumees tahab saada kingituseks karbi tablette METANOL. Tagavad kindla tulemuse.
  14. Vahe süsivesikutel ja süsivesikutel

    Ei tednudki enne, et Tokko on keemik! Mida kuradit on mõtete järada süsivesikute teemal, sama tark oleks siin lahata vihmausside suguelu. Tehke rohkem trenni ja nähke vähem vaeva mõttetustega.
  15. sustanol

    Loll jutt,et hirmasalt tervist rikub! Selleks peaks päevas 20 tabletti sööma,et kõrvalnähud tekiksid. Väikestes kogustes ja lühikese aja jooksul (1,5 kuud) on iseenesest hea steroid, ei teki eriti vesist massi. Näit. rinnalt surumises on võimalik kuuga juurde panna kuni 20kg. Tarvitaja peaks muidugi selgitama, mis eesmärgil ta seda teeb-lihtsalt proovida pole mõtet, mingi lihasbaas peaks all olema.
×