Jump to content

MrsDodge

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

MrsDodge

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 16.12.1994

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Ma sooviks teada, et kas ainult 6ige toitumise ja jooksmisega ka tagumiku pringiks saab? Lapse k6rvalt lihtsalt ei j6ua neid koduseid harjutusi teha(k6hulihaseid, kykke jne), siis jäävad muud kodused asjad tegemata. Aga jooksmine mulle meeldib. Probleem on aga selles, et mul on pirni tyypi kehakuju( k6ige koledam kehatyyp yldse) ja rasv ei taha kohe mitte yldse alakehalt ära minna vaid hoopis mu niigi peenikesed käed läksid veel peenemaks. Olen 168 cm pikk ja kaalun 63 kg. Puusaymberm66t on 97 cm. Aga v6iks olla 90-92cm. Lisan pildi ka, milline keha mulle meeldiks. On selline keha saavutatav ainult 6ige toitumise ja jooksmisega?
  2. Jooksmine.

    No ega ma tegelikult ise kohupiima midagi sisse ei lisagi, vaid ostangi just poest rosinatega kohupiima. Maitsestamata kohupiima sõin pool tundi, hapu nägu ees ja kõht jäi endiselt tühjaks.
  3. Jooksmine.

    No ega ma siis mingit julma dieeti ei peaks, suhkruid on ka ikka vaja mingil määral. Ma pole mingisugune hullunud dieedipidaja, kes vaid salatilehti ja juurikaid näost sisse jahvatab.
  4. Jooksmine.

    Ahsoo, et kohupiim on siis solk.
  5. Jooksmine.

    Mis söömise kordasättimisse puutub, siis olen lugenud, et kohupiim pidi tervislik olema. Aga kas see peab olema maitsestamata? Mage kohupiim kohe üldse alla ei lähe. Ega see halba tee, kui seal ikka pisut suhkurt ja näiteks rosinad sees on.. see mulle maitseb.
  6. Jooksmine.

    Jep. Ujun mitmesugustes stiilides, pikke puhkepause ei pea. Vees niisama lodistamine muidugi ei mõju.
  7. Jooksmine.

    Jooksmise asemel tegeleks pigem ujumise või jalgrattasõiduga. Jalgratast küll pole, aga ujumas käin üle nädala(koolis).
  8. Jooksmine.

    See kõhulihaste treenimine muidugi tuharaprobleeme ei lahenda, see oli kõrvaline küsimus lihtsalt.
  9. Jooksmine.

    Mis puutub kõhulihastesse, siis teen neid 5-l päeval nädalas. Tõsi ta on, see 8-minutiline programm pole just kergemate killast, mõni harjutus võtab ikka täitsa läbi, aga saan hakkama.
  10. Jooksmine.

    Uisutamine oleks väga hea, polegi nii ammu seda teinud. Tahaks teada selle kohta ka, et kas neid 8-minutilisi kõhulihase treeninguid tasub iga päev teha, kas 8 minutit on piisav aeg? Muidu teen kõhulihaseid, aga täiesti tavalisi istessetõuse.
  11. Jooksmine.

    Mhm. Nüüd kus aega rohkem, peaks uuesti jooksmist alustama. Paraku tuleb aga talv, jää peal vist ilmselt joosta ei tasu.
  12. Jooksmine.

    Ma käisin ainult 2 nädalat, sest mul tulid vahepeal muud tegemised vahele ja jooksmiseks ei jäänud aega.
  13. Jooksmine.

    Kaalunumbriga olen üldiselt rahul. Asi hoopis selles, et reied ja tagumik on ülakehast kogukamad, mitte väga palju, aga mul riivab küll silma. Mul koguneb rasv just tagumikule ja reitele. Jooksmas käisin muidu 5 päeva nädalas, iga päev 45 minutit.
  14. Jooksmine.

    Tahaks teada, mis mu menüüs on ebasobilik, mis tuleks välja jätta?
  15. Jooksmine.

    Ma panen siia kirja üldise toitumise. Hommikul, 2 keedumuna või praemuna. Kella 3-4 ajal söön tavaliselt vorsti või juustu saiaga (4 viilu). Kella 18.00 või 18.30-ne ajal söön suppi, praekartuleid, makarone, riisi või tatart.. kuidas kunagi( kogust ei oska täpsemalt öelda, ehk umbkaudu 200g-350g ). No ühesõnaga olenavalt isust. Kell 20.00 söön vahest võileibu. No ja nii ma toitungi. Ei suuda dieete pidada. Kaal muidu 62-63kg, pikkus 168cm.
×