Jump to content

Striker

Kasutajad
  • Sisu loend

    120
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Striker

  • Tase
    Kasutaja
  1. Tartus jõusaal algajale??

    Nu sõber liitus mingi nädal tagasi ja maksab iga kahe nädala tagant 350.-
  2. jõutõstmine sauel?

    Lühidalt seletades asi järgmine, et võtad kangi pukkidelt, fikseerid oma asendi ära. Fikseeritud asend ehk, jalad korralikult maas, ###### pingi peal. Siis ootad kohtuniku käsklust, mis lubaks alustada surumist. Lased kangi rinnale, seal väike paus ja üles, ning ootad jällegi kohtuniku käsklust, pukkidele. Surumise ajal ei tohi jalad liikuda, ega ###### tõusta. Selline ta üld joontes välja näeb. Kui midagi arusaamatuks jääb, küsi üle. Ning kui viitsid, siis otsi netist võistluste videosi.
  3. Tartus jõusaal algajale??

    Annelinnas on kindlasti parim jõusaal Eedenis asuv Arctic Sport Club, ise käinud seal juba 2 aastat, ning kurta pole millegi üle. Ning mingit ülerahvastatuse teemat pole küll täheldanud. Ning treenerid on head.
  4. soovitage head ja odavat klubi tartus

    Staadioni tänava jõusaal ehk TÜ saal on ka enamvähem, hinna ja kvaliteedi suhe peaks olema päris hea.
  5. Haapsalu

    Käisin täna õhtul Wiedemanni juures, aga kurat jõudsin liiga hilja kohale, et eks homme õhtupoole siis Wiedemanni saali.
  6. Haapsalu

    Tervitus, järgmise nädala või kaks olen Haapsalus, ning ei tahaks vormi päris käest ära lasta, ning oleks huvitatud siin jõusaali külastamisest. Keegi kohalikest või mõni teadjamees võiks jagada veidi infot kohalikest jõusaalidest. Mingi ühistreening oleks ka päris hea variant.
  7. nn õhtusöök

    Kohupiimakreem maitsestamata 400g.
  8. Rinnalt surumise võistlus!

    Aga miks teha üldse kaalukategooriad. Teha, et noored ehk kuni 18a, ning siis vanemad ehk 18 ja üle. Ning wilksi punni järgi selgitada paremusjärjestus.
  9. reeglid

    Kui komplekse pole, siis võid ikka võistlema minna. Võistlus võib minna igati positiivselt, näed milline on tase ja kuhu tuleb sul püüdelda. Sellise suhtumisega, et kui võitu ei tule, siis mina ei võistle, pole asja mõtet võtta.
  10. T-särk

    Kas lähiajal on tulemas ka mõne muu kujundusega särke või valik piirdub selle ühega?
  11. Rinnalt surumise võistlus!

    Mis eelmiste aastate tulemusi sa tahad, kui tegemist on esimese võistlusega? Aga igati tore, et selliseid üritusi korraldatakse, võibolla olen ka ise platsis.
  12. paide 2 lamades surumise meitri võistlused

    Ise soovid, et teised oma tulemused paneksid, aga ei leidnud siit sinu tulemustgi. Äkki teed ise otsa lahti ja annad äkki ülevaate esikolmikust?
  13. paide 2 lamades surumise meitri võistlused

    Kahjuks langeb kokku EMV jõutõstmises Muidu võiks isegi Tartust mingi pundi kokku panna ju.
  14. Proteiin

    Võta tund enne trenni ja koheselt peale trenni. See enne trenni pole nii tähtis, aga peamine, et saaksid peale trenni kiiresti valgud kätte. Ning soovitaks osta järgmine kord vähe asjalikuma valgu. Näiteks amazoni poest Whey Lemon Super. Hea ja odav.
  15. Kuidas profid suruvad 300 kg lamades...

    Pooldan samuti ilma särkideta võistlemist, aga kui teised suruvad särgiga, ning ise ilma, siis annab see neile märgatava eelise.
×