Jump to content

Mihhail

Kasutajad
  • Sisu loend

    26
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Mihhail

  • Tase
    Algaja
  1. uni

    mul ei saa sellest olla,sest pole kunagi kreatini tarvitanud. Krt imelik küll mitty päaeva on juba möödas,aga ikka eriti ei saa magada öösel.Samas aga olen päeva ajal samasugune,et sellline tunne et saan nende 4 tunniga korralikult välja magada......Talvel on aga kaheksast tunnist ka vähe.
  2. uni

    Ausalt öeldes ei kujuta ette mis need vee protseduurit on... Ja kas äkki soovitada vitamiine või veel midagi,mida ikka maksaks tarvitada kui aktiiselt sporti teed.Toitumine on minu arvates mul hea aga sellest vist ikkagi ei piisa. Valkuga on mul halb kogemus.Peale 1 kg võtsin küll paar kilo juurde aga puhtad rasva ja kohe tuli ka toppel lõug muud midagi.Võibolla on see ka sellepäarast et see protein oli sitta kvaliteetiga.Selline vene oma nagu ma mäletan maksis see kilo mingi 150eek.Muud pole midagi kunagi tarvitanud aga vist tuleb ikkagi oma organismi natukene aidata.Oleksin väga tänulik,kui keegi saaks soovituse anda.
  3. uni

    aga kas saaksite soovitada,mida tuleb teha et paremini ja kiiremini taastuda...??
  4. uni

    Praegu teen 4 korda nädalas.E,T,K-vaba,ja sii N ja R Endale ka tegelikult tundub et ei jõua lõppuni taastuda.... Kas siis peaksin end L-glutaminiga või siis muude lisanditega aitama...????
  5. uni

    viimased paar päeva ei saa ma korralikult magama jääda.Und lihtaslt ei tule.Isegi kui trennist koju tuled ja väsinud oled ei tule midagi välja... Täna näiteks õõsel sain magada ainult 2,5 tundi.Mis see olla võiks?Saab äkki keegi aidata.
  6. Pea valud.

    kuidas arvate pean nüüd spordi asrsti juures läbi astuma või siis minna tavalise perearsti juurde??
  7. Pea valud.

    Milline mul tavaliselt ei teagi aga kui eile trennist koju tulin oli 75/150
  8. Pea valud.

    Eile läksin trenni ja hakkasin rinda tegema.Esimene harjutus oli surumine.Sooendus läks normaalselt,ainult kui kangi peal oli juba 90 ja oli vaja juba pingutada tundsin surumise ajal,et pea hakkas nii kõvasti valutamu.Selline tunne oli,et löödi haamriga vastu pead. IStusin rahulikult pingi peale,aga valud oled sellised,et ei saanud rääkida isegi. Trenn jäi muidugi pooleli ja läksin koju.Päeva lõpuni valutas pea sama moodi. Äkki saab keegi aidata mis see olla võiks??? P.s enne seda päeva oli mul väike puhke paus-nädal aega. Tänan
  9. Sõjavägi

    Tegelikult ma ennem mõtlesin,et sõjaväes on hoopis head tingimused jõusaali käimiseks.Aga tuleb välja,et mitte eriti. Jama
  10. Sõjavägi

    TO JON kle aga mis pataljonis sa olid siis??
  11. Sõjavägi

    Ega keegi ei tea mis pataljonis on kõige paremad tingimused trenni tegemiseks?
  12. Sõjavägi

    Sügisel pean vist sõjaväkke minema! Oskab keegi öelda, kas seal on võimalik ka trenni teha? Ja mis võimaluse seal selleks on? p.s ma mõtlen jõusaali.
  13. Puhkus

    Ära jama,mine trenni. Hakka hommikuti tegema ja siis on ka terve päev vaba pärat.
  14. millele tuleks öelda EI!

    Minu teada ei tee ka kanep midagi halba.
  15. 19.03 Eesti meistrivõistlused (Noored, juuniorid)

    ma olen 86.Jama rsk seal on ka ikka eraldi surumine v6i Surumine,6stmine,ja kukk??
×