Jump to content

happier13

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

happier13

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 16.04.1990
  1. Suveks vormi!

    mind ajas see ka naerma
  2. Suveks vormi!

    Mul sõbranna rääkis täna sellist juttu.. et talle asjatundja olevat rääkinud, et joo punast veini. Ja viin annab juurde kuna seal palju suhkruid..vot sellist juttu kuulsin täna kuigi ma olin ise ka rohkem nagu viina eelistanud koguaeg. Kuigi pool aastat pole väga joonudki midagi.
  3. Suveks vormi!

    kalmer87 - suured tänud sulle! Archangel- ning teile ka! Võtan teie nõu kindlasti kuulda ning veel kord tänud abistamast. Ja puupiirituse joojale edu! Päikest!!
  4. Suveks vormi!

    eks ole jah tüüpiline "see suveks vormi" . Vabandan ette ära, kui kedagi häirib, et teema uuesti üles võtsin. Ja tänud piltide eest
  5. Kuidas vältida ülesöömist ?

    Mul endal ka täpselt sama probleem Tõstan endale toitu, see saab otsa.. Siis lähen ja tõstan juurde kuna see oli lihtsalt nii isuäratav:D ning pärast siis mõtlen,et see polnud ju vajalik et ega toit otsa ei saa vms Kuid õnneks seda ei juhtu iga nädal vms Kuid siiski häirib.
  6. Suveks vormi!

    Tere kõigile! Paluks siis abi pisut alla võtmisel. Olen 169cm pikk ja kaalun 60kg. Varem kaalusin 3kg vähem ja olin enamvähem rahul isegi. Tegin aktiivselt trenni, käisin siis ujumas, jooksmas ja jõusaalis. Aga seda mitte siis iga nädal, peale kooli lõpetamist laiskus peale tulnud. Püüan end ikka sundida siin. Nüüd siin käisin jooksin 6km ja hulatasin 300ringi. Abi vajan nimelt sellepärast, et peeglisse vaadates...Näen,et kõht oli üpriski ette tulnud, sangad tulnud, mis on lausa jubedad, kannile pisut juurde võtnud ning jalad ka siis. Kõige suuremaks probleemiks mul siiski alati olnud kõht. Sellepärast muretsen ma kõige rohkem praegu. Sooviks siis just nendelt piirkondadelt alla saada. Kuulsin kuskilt, et peale jooksmist ei ole soovitav kohe süüa? st endal ei läheks ka peale jooksmist toit allagi. Aga kui tõsi see siiski on? Sest lugesin kuskilt siit foorumitest, et peale trenni peakski sööma just Pole küll kunagi eriline kaalu jälgija olnud, aga nüüd kui nägin,et juurde võtnud olen, siis tekitab see päris palju muret mulle. Alkoholi poole pealt tahaks ka veel teada mis joogid need juurde ei anna? Olen kuulnud, et siidrid annavad, õnneks nende vastu erilist nõrkust polegi. Üpris pikk ja segane tekst, aga loodan, et keegi asjatundja viitsib lugeda ja nõu anda. Suured tänud kõigile, kes vastavad Ette tänades, I.
×