Jump to content

toruloru

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

toruloru

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 17.09.1984
  1. Elustiili muutmine

    Noo, sedand küll, et alustan kiiresti, nimelt üritan esimene ring alati rekordilist ringiaega...
  2. Elustiili muutmine

    Küsimus all oleva distantsi päeva kohta. Teen seda 500 meetrisel metsarajal ja ühe ringi aeg keskmiselt jääb alla 2 min natukene. Kui pikad peaksid olema puhkeajad ringide vahel? Kas peaks tegema mingi programmi, et peale igat ringi puhkeaeg väheneb või hoopis pikeneb? Hetkel on paus kujunenud 3minutisteks. Vahest on viienda või kuuenda ringi aeg hing nii kinni, et alla 4-5 minuti puhkust ei taha organism rajale enam minnagi Eesmärk siis korrigeerida selle päeva treeninguid, lihtsalt tunde järgi tehes jääb äkki pingutusest puudu? Distance Day Distance day consists of 400 meter runs done at a fast pace. These are designed to bring up your work capacity for the lifting and explosiveness days. Simply perform 400 meter runs (once around a track) and then rest. Repeat this cycle, shortening the rest times, increasing your pace, or adding reps (# of 400 meter runs) to increase intensity. It is up to you to evaluate and regulate your performance.
  3. Elustiili muutmine

    Mhmh, eks selle toitumisega tuleb tegeleda. Esmapilgul tundub jalgratta leiutamisena ja lihtsam on tellida kava endale Aga selline küsimus, et kas iga kahe nädala tagant ilma trennita päev on ok, või tuleks tihedamalt teha? Hetkel on jõusaal, sprint, jõusaal, distants, jõusaal, sprint2, jõusaal, sprint jne...
  4. Elustiili muutmine

    No see tundub küll väärt kava olevat, kuigi ajaliselt liiga intensiivne. Vast ei tohiks hullu olla, kui jagan selle pooleteise nädala või kahe nädala peale laiali? Tõenäoliselt hakkan paari nädala pärast selle järgi siis toimetama, kui eelmise kava esimene osa läbi saab. Jooksupäevade/sprintide treeningu võtan kohe üle. Tänud Ottt selle lingi eest. No nii, tundub, et treeningu pool hakkab paika loksuma, nüüd tuleb see kõige tähtsam osa! Toitumine korda, siiani pole suutnud viia oma harjumusi 4-5 söögikorra peale. Ei kujuta ennast ette toitumas ainult veest, kodujuustust, kohupiimast ja juurviljadest. Samuti ei taha karbikesega toitu kaasa vedada, pole kohta kus hoida ja soendada, ning lõunal midagi sooja siiski sööks. Mahlad, ahjukartul, pastaroad, pelmeenid, õlu jms "jõulupraed" on liiga maitsvad, et neid lihtsalt prügikasti visata. Vaatame, mis selle koha pealt interneti avarustel öelda on.
  5. Elustiili muutmine

    Tänud smack linkide eest. Pika tuhnimise peale leidsin siis mingi aeg sellise lehe. LINK Seal on siis jaotatud treening kolme ossa, hõlmab ka just hooajavälist osa. Panen siia esimese treeningosa harjutused: Kestvus 4-6 nädalat Seeriaid 2-4, korduseid 12-15 kükid trenažööriga kaldpingil hantlitega tõsted romanian deadlift seistes hantlitega tõsted seistes trenažööril alla surumine paigal olles sõudmine? trenažööril istudes ülevalt rinnale tõmbamine kõhulihased (tõstetud jalgadega) Tõlke pool on nagu ta on, peaasi, et saalis olles meelest ära ei lähe. Nüüd siis mõned küsimused teadjatele. Siiani olen teinud 3 seeriat, 15 kordust. Mille järgi seda valida? Soovitatakse teha 3 korda nädalas ja iga korra vahel on puhkepäev. Kas puhkepäeval jooksmas tohib käia, või keha ei jõua taastuda? Kas selliseid harjutusi tehes on järjekord tähtis? Tihtilugu on jõusaal rahvast täis ja jube tüütu on passida teiste järel Mida arvata üldiselt sellisest programmist, ons ka pädev või on lihtsalt mingid harjutused ritta pandud? Tänud ette neile, kes võtavad vaevaks kirjutada
  6. Elustiili muutmine

    Tere Üldine plaan on alustada regulaarsete treeningutega jõusaalis ning teha korda oma söögilaud. Mis asja spetsiifiliseks teeb on see, et september kuni aprill tegelen aktiivselt jäähoki treeningutega 2 korda nädalas. Eesmärk oleks suvekuudel hea füüsiline ettevalmistus. Kaalu langetada plaanis ei ole, pigem tõsta, kuigi õige toitumisega loodan "päästerõngast" lahti saada. Siit ka siis küsimus, kas siin foorumis on mõni tegelane, kes suudaks mulle treening-ja toitumiskava kokku panna, kus on harjutused, mis tulevad kasuks jäähokis? Või tuleb otsinguid alustada välismaistelt lehekülgedelt?
×