Jump to content

Hullpaks

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Hullpaks

  • Tase
    Vaatleja
  1. Palju keegi rinnalt surub

    TÄIENDAN kui 10-12 kordust, siis 80 kui 4-6 kordust, siis 95
  2. Palju keegi rinnalt surub

    seeriad mul raskusega 80-95 (sõltub), aga maks. raskus väike - vaid 110kg. kaal 80, vanus 25.
  3. Küsimus 4 päeva kava kohta?

    Teen laias laastus samasuguse kava järgi ja võtab läbi küll. Äkki on asi näiteks seeriate ja harjutuste vahelises puhkeajas? Kui aga nendega samuti kõik korras on, siis ma ei oska küll midagi muud öelda kui: a) treeni sobivate raskusega ära tee seeriates oma elu kergemaks (erinevad "põrgatamised" jne.)
  4. õllekas

    Kui sa ikka tõesti 2-3 või rohkemgi õlut päevas jood, siis ei kao õllekas tõenäoliselt kuskile. Samas - lootust on, tean enda kogemustest. Nimelt üsna rangelt dieeti pidades ja korralikult treenides, kuid õllejoomist jätkates (mitte küll sellistes kogustes, vaid pigem 8-9 õlut nädalas - mõnest asjast ei taha lihtsalt loobuda :-) suutsin kaalust 1,5 kuuga alla võtta 8 kilo ja ennast jälle sellisesse vormi ajada, et suveriided selga läheks. Kõhulihased võid tugevaks saada küll. Jälle näide - minu kooliaegne õllesõbrast treener tegi trennis peaaegu kõigile pähe keretõstetes 1 minuti jooksul, kuigi tal oli ees üsna märkimisväärne õllekas (minul 76 kordust minutis, temal rohkem). Aga loota, et kõht ka trimmis oleks ja kõhulihased välja joonistuksid, selleks on vaja lisaks trennile ka õigesti toituda. 2-3 õlut (või rohkem) päevas selle hulka küll ei kuulu. Trennist - kõik need harjutused võid jätta minu arust. Võib olla kõige vähemefektiivsem on Sinu mainitud kolmas harjutus, selle asemel võid teha keretõsteid, jalad pingil kõverdatult või seinal. Samuti kasuta kerepöördeid jms. Aga kui sa ainult kõhtu treenid, siis ei aita tegelikult ka 500 kordusest päevas. Et end uuesti vormi viia, tuleb kogu keha treenida ja võib isegi juhtuda, et sulle sellest piisab üleliigsete rasvade põletamiseks. Jällegi oma kogemuste juurde tulles - normaalselt treenides kaalu juurde ei tule (kui, siis lihasmassi arvelt ~2-4 kilo aastas), aga vähemaks ka ei jää. Küll aga väheneb kehakaal (ja rasvaprotsent) toitumist jälgides. Läks küll pikaks, aga loodan, et midagi sa siit said.
  5. Algse küsimuse juurde tagasi tulles - mina ei ole aru saanud, et suitsetamine lihaskasvu pärsib. Samas puudub mul vastupidine kogemus. Teen suitsu (tav. 7-10 päevas, pidutsedes rohkem, pohmakaga vähem jne.), sest uskuge või mitte -meeldib. Ja ei arva, et "ohh, ülelinnamees" vms. See on vist poisikeste kompleks rohkem. Nagu ka arvamus, et jõusaalis hiigelsuureks treenitud lihased teevad kellegist "ülelinnamehe". Teema juurde tagasi tulles - treenin 5-6 korda nädalas, jõusaalis sellest 3-4 korda. Lihase kasvu ja jõunäitajatega olen rahul. Küll aga pärsib suitsetamine minu võimekust vastupidavuses - jalgpalli mängides. Seega - kui suitsetamine häirib, ära tõmba. Mitte suitsetada on igal juhul kasulikum.
  6. saun

    Saunaga nüüd niisugune lugu, et peale treeningut võiks käia saunas küll, kuid sellele peab eelnema korralik ja suhteliselt pikk lõdvestus. Samuti ei tohiks kuumuse ja ajaga üle panna, saunast külma du??i alla hüpata jne. Sest saunaskäik on südamele koormus tõesti. Noortel meestel muidugi savi - nagu nooruses ikka kui head tervist võetakse iseenesestmõistetavalt.
  7. arsti?

    Kui tänavalt sa oled? Nali! Aga proovi dr. Annuseid näiteks ( Eldur on traumatoloog ja Leena spordiarst) Ma küll ei tea tema kontakte aga kui ma veel jalgpalli mängisin, pesitses ta Tõnismäel. Vaata ise netist nende kontakte.
  8. on see tosi?

    Ärge te poisid kreatiinikuure küll tehke veel. Mõlemad olete eeldatavalt kiiresti arenevas vanuses, lisaks jõutreeningule suureneb teie lihasmass ka nö. loomulikul teel. Võite kasutada taastumist kiirendavaid toidulisandeid, kui soovite, kuna kasvav organism kulutab rohkesti energiat. Samas ei ole kuulnud, et peale kreatiinikuuri, jätkates treeninguid, lihas lõdvaks muutuks. Jõudu ja püsivust.
×