Jump to content

ESTAlfisti

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

ESTAlfisti

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 25.12.1990

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Doping vs trenn (dopingu osa tulemustes)?

    See rasvade osa tundub nati kahtlane, et Ta nii vähe neid päevas tarbis, kuna ma lugesin Tema formspringi ja seal kirjutas Ta, et rasvad on väga tähtsad, seega ei tohi rasvu vältida. Juhul kui Ta umbes 10g rasva päevas tarvitas, siis võimalik et see oli sellisel perioodil kus Ta hoidis kuivemat vormi. Tarvitas Ta steroide või mitte, kuid niisama kotte laiaks istudes ja süstlaga kanni surades siiski lihased ei kasva, seega pidi Ta selle keha nimel siiski vaeva ka nägema. Lisan väikese video ka siis siia: Nagu seal videos tabavalt öeldakse, siis meist keegi ei ole naturaalne, kõik need toidulisandid mis me kasutame on valmistatud laboris.
  2. Selge, kuigi ise jäin hobusepalsami peale mõtlema, Fastum Gel ei tulnudki mõttesse, kuna hobusepalsamil pidi ka sarnane toime olema, aga eks ma uurin asja. Paar korda nädalas tuleb see asi ette, nii et väga hull asi nagu pole ning vahepeal oli pool aastat kõik korras, sellist jama polnud. Tänud vastamast!
  3. Tänud vastamast! Ehk oskaksid soovitada mis salvi kasutada?
  4. Endal on viimasel ajal taas üle pika aja sarnane asi välja löönud, et järsku lööb südame piirkonda terava valu, kui sügavalt sisse hingata siis lõikaks nagu noaga, selline tugev närvivalu on, see kestab nii 5-10 minutit ja siis läheb üle. Arvatavasti tegu vist roietevahelise närvipõletikuga? Kui seda ei ravi, siis võivad ka mingid ohtlikud tagajärjed tekkida?
  5. Mis lisandeid kasutada ?

    Ma võtan ka peale trenni 2 sheiki. Kõigepealt siis L-Glutamiini, kreatiini segu, proteiini ja süsivesiku sheik ning tunnikese pärast laksan keefiris või piimas segatud proteiini sheigi, et see siis aeglasemalt imenduks lihastesse(süsivesikuid ega muud viimasesse sheiki ei lisa).
  6. Taimne valk: soja, sojavalk, sojajahu

    Ma oskan seljuhul soovitada seda, et proovi näiteks mingi teise tootja sojavalku. Ma ise Fasti tooteid ei tarvita, kuna eelistan seda et tootja oleks oma toodanguga algusest lõpuni seotud, mitte ei ostaks toorainet kusagilt mujalt sisse.
  7. Minu burgeri söömine lõppeski nii 5 aastat tagasi Maci burgeriga, kuna ma kallistasin ja õrnutsesin sel ööl peldikupotiga ning rohkem ma seda jama endale suhu pole toppinud.
  8. Vaadatas kuidas need teenindajad seal burkse teevad, siis ma parem seda kraami endale suhu ei topiks. Teenindajad korjavad põrandalt rämpsu, mis maha on kukkunud ning käsi pesema ei lähe, vaid hakkavad Su burgerit kokku lappima. Ise pole burgerit söönud oma 5 aastat ning ei paku eriti pinget ka, kuid ainus asi mida olen korra Hessist ostnud selle ajajooksul on kana wrap.
  9. Kaalust juurde?

    Tere, Kuna nüüdsest töötan istuva tööpeal ning töö algab õhtul kell 17:00 ning kestab hommikul kella 08:00ni, siis sooviks teada mida süüa peale kella 17:00 ja öösel? Ning huvitaks selline asi, et mida tarbida süsivesikutena trennijärgses sheigis, paljud ütlevad et dekstroos on paha, et seda mitte kasutada, kuid mida siis kasutada? Ettetänades! ESTAlfisti
  10. Jõusaalid

    Tere, Oleks soov teada, kas kellelgi on kokkupuuteid sellise jõusaaliga ning huvitaks veel see, et kuidas on lood seal jõusaalivarustusega, et kas üldse tasub seal trennis käima hakata. Hind tundub vähemalt soodne olema. Selline jõusaal siis: http://www.piritaspordikeskus.ee/pirita-velodroom-2/suusalaenutus/
  11. Kui vara võib tekkide magneesiumi puudus?

    Huvitaks selline asi, et kui head need toidupoes ja apteekides müüdavad Sana+ vees lahustuvad kihisevad vitamiinitabletid on? Oleks plaan ka magneesiumi tablette osta, kuid mõned räägivad, et vees lahustuvad magneesiumitabletid on kergemini imenduvad ja paremad kui tavalised tabletid. Oskab keegi selle väite ümber lükata, et kas tõene või väär? Et kas tasuks neid osta või pole mõtet?
  12. Kaalust juurde?

    Endal oleks ka soov massi juurde saada, kuid hetkel on paraku selline töö, kus peab hommikul kell 10:00 tööle minema ning õhtul peale kella 21:00 lõppeb tööpäev. Selle aja sees on vaid üks lõunapaus ning söögikava läheb paigast ära ning kuna need 11 tundi mis tööl olen, olen ma pidevalt jalgadel ja jalutan ringi, siis on sellised söögikorrad vähesed. Seega sooviks teada, et mida lõunapausi ajal süüa ning mida näksida vahepeal?
  13. Jamaica pole ju aafrikas, seal ei tohiks lõvisid ega tiigreid olla. Aga kas seda bataati on Eestist ka saada, pole nagu poe juur- ja puuviljaletis silma hakanud?
  14. Massilisajad

    Tere, Loodan, et postitan oma küsimuse õigesse teemasse. Nimelt huvitaks kaks valgupulbri toodet, sest Hera80 tuleb kokkuvõttes kallim osta, kui osta juba üks suurem purk mõne teise tootja valgupulbrit. Seega oskab ehk keegi öelda kui hea kvaliteediga need valgupulbrid on, kas kehvemad kui Hera80 või samas kvaliteedis? Valgupulbrid on siis sellised: http://hardsport.eu/et/Store?c=5&p=1054 , http://hardsport.eu/et/Store?c=5&p=1016 Ning üks massilisaja ka, ehk oskab keegi öelda kui hea see on, hind on küll suht normaalne? Selline siis: http://hardsport.eu/et/Store?c=12&p=1017 Eriti huvitab see esimesel lingil olev toode, ehk siis 100% Whey Protein. Kui keegi oskab öelda, siis oleks tänulik. Parimate soovidega!
  15. Fitness.ee KÄTEKÕVERDUSMÄNG: vaata, kes vōitis!

    Ma võtaks ka lõuatõmbamis võistlusest osa, kui peaks see toimuma. Ennem proovisin ja tuli 21 korda vabalt ära, kuid oleneb kas tuleb aeglases tempos teha või võib kiiremat tempot ka üles tõmmates kasutada.
×