Jump to content

Valodja

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Valodja

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 07.09.1986
  1. Uue aasta lubadus

    Pidasin horisontaalsete lõuatõmmete all silmas umbes seda-http://www.metacafe.com/watch/261044/d_lacasse_amazing_strength/ Mitte küll nii uhkelt aga siiski enam-vähem. Olen isegi näinud kuidas üks tüüp sedasi tegi ja tema ei olnud küll eriline jõusaali hunt.
  2. Tere! Postitasin 1.jaanuaril teema milles rääkisin oma uusaastalubadusest 10 kg juurde võtta. Nüüd on see teema kustunud/kustutatud, ei tea isegi. Kahju. Aga siiski - palun andke nõu. 24a vana, pikkus 182 cm ja kaal 72 kg. Eesmärk- saada juurde massi, jõudu ja parandada figuuri -kerge õllekõht ning puusadele kogunenud rasv, kuigi olen muidu suht peenike . Mis kava mulle sobiks ja mismoodi peaksin toituma. Olen üksi täiesti nõutu. Palun aidake! Tänud ette!
  3. Uue aasta lubadus

    Vabandust! Minu lollus. Pidasin silmas lõuatõmbeid horisontaalasendist. Ehk siis kätega postist kinni, keha horisontaali ja lõuga tõmbama. Aga see on lihtsalt visioon ideaalist. Esialgu alustaks lihtsalt massi tõstmisest. Saab keegi äkki soovitada toitumiskavasid? Mida süüa ja kui palju, et kaalu tõsta? Samuti treeningukavad, mida kui palju teha? Tänud!
  4. Uue aasta lubadus

    Tervist! Vana aasta lõppedes pidin tõdema, et olen alakaaluline ja jõudu napib, sellest tulenevalt tegin endale lubaduse võtta aastal 2011 kaalus juurde vähemalt 10 kg ja viia ennast vormi. Esitan järgneavalt enda olulised parameetrid: vanus-24 a kaal-72 kg pikkus- 182cm Olen üsna peenike, samas on tekkimas kerged õllekõhu alged. Pean tunnistama, et söön ebaregulaarselt, hommikuti reeglina ei söögi, kuna lihtsalt puudub söögiisu. Sooviksin kaalus juurde võtta ja saada hea figuur. Samas fitness väga ei huvita rõhku sooviksin panna jõu ja massi kasvatamisele. Minu unistuste tipp oleks suuta teha lõuatõmbeid vertikaalasendist (väga tugevad kõhulihased ilmselt vajalikud ) Rinnalt surun 75 kg, mis minu kaalu juures peaks olema OK, aasta lõpuks võiks see number tunduvalt suurem olla. Mul on kerge probleem õlaga, hantlit õla kõrguseni tõstes kõib õlast raksatus läbi (ilmselt liigesega mingi probleem). Olen aeg-ajalt ka jõusaali külastanud, kuid süstemaatilisus on puudunud. Palun teie abi. Millise kava järgi treenida ka mida süüa, kuidas saaksin oma eesmärgid kõige paremini realiseerida ja kas need on reaalsed? Loodan teie abile! Tänud!
×