Jump to content

Koksu.

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

-2 Tropp

Koksu.

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 10.11.1992

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Male
  1. Abi rinna lihase arenguks

    Kuna teema on vana tahaks lihtsalt kerge update teha, olen nüüd arenenud ja olen märganud, et lendamine ja positiivsel kaldel surumine on parimad rinna lihase kasvatuseks. Siiski just lendamine teha pärast positiivsel kaldel tegemist tõmbab lihase nii hästi läbi, et pärast korralikult valutab! Seega aitähh abi eest veelkord
  2. Pole midagi arenenud.

    Kui kaalu alla tahad saada tee rohkem aeroobset trenni. Esiteks toitumise kohapealt on tähtis see, et sa pead saama aru mida sa endale sisse sööd. Selleks on väga hea lugeda koguaeg neid sildikesi toidupakendite pealt! Siis sa hakkad vaikselt arusaama mida sa sööd ja, kus kui palju kaloreid, valku, rasvu, süsivesikuid on. Nt kõige lihtsam alla võtmiseks on see, et sööd madala rasva sisalduse ja kõrge valgu sisaldusega toitu ja ka süsivesikuid ei tasu üle tarbida. Loodan, et on mingisugust abi sellest lühikeset ja väga ümardavast tekstis.
  3. Täiskükk vs sügavkükk

    Küsimus selline, et kükki tehes kui teen täis kükki ehk väga madalale aga vasak põlv hakkab alati jubedalt valutama päras trenni. Et ma mõtlen kas äkki teen pool kükki ehk et umbes 90 kraadi ainult ? Kas ta ikka arendab sama hästi jalgu edasi ?
  4. Abi rinna lihase arenguks

    *positiivsel kaldel teen hantlitega.
  5. Abi rinna lihase arenguks

    Kerge update, siis nüüd olen leidnud endale parima viisi ja see on siis lamades kangiga vähemalt 5x5 ja siis teen positiivsel pingil 4x6 ja raskused kasvavad päris kiirelt üldjuhul tõstan raskuseid 2nädala kaupa. Aga siiski ma tean, et kaks harjutust vist pole ikka piisav ma olen mõlnud lendamist teha lamades ? kas sellest oleks palju kasu?
  6. Lihtne küsimus, tahaks teada kas see väide vastab tõele, et peaks sööma päevas valke oma kehakaal korda 1,5? Nt ma kaalun 67kg x 1,5 = 100,5 g valku peaks vähemalt päevas tarbima ? Loodan, et saite aru Jään ootama vastust.
  7. sinu pikkus ja kaal, vanus?

    Pikkus: 181,5 Kaal: 65-67 Vanus: 18
  8. Biitseps

    Endal oli sama probleem, aga mul peale 9 kuud treenigut hakkasid välja nägema sama suured, no eks parem ole natuke suurem aga ma usun, et varsti samasugused. Ma pole küll mingusugune ekspert, eks mõned rohkem teadjad annavad paremat nõu sulle. Igastahes mul endal tasakaalustus pikema ajajooksul.
  9. Abi rinna lihase arenguks

    Äitahh, kõikidele nõuandjatele, proovin neid harjutusi ja loodan, et paari nädala pärast on siis tulemusi juba näha
  10. Abi rinna lihase arenguks

    Tervist, probleem on selline, et rinna lihas ei arene üldse... Raskused on samad või vahel ei jõua sellegagi teha nagu tavaliselt. No rinna kava näeb välja selline: 5x5 pingil kangiga surumine 3x8 hantlitega lamades Kõik teised lihased arenevad ja raskused suurenevad. Toitumine on ka korras, pärast trenni lasen sheigi alla mis koosneb 1/2 hera 80 ja 1/2 maldo 6te. Ja muud söögikorrad ka väga korralikud. Ei hakka siia neid kõike kirjutama. Sooviks abi, sest imelik on ju et üks lihas grupp ei arene aga teised arenevad. Ette, tänades Martin
  11. Toitumine enne ja pärast trenni

    Aitähh kõikide vastuste eest !!!
  12. Toitumine enne ja pärast trenni

    Tervist, sooviksin nõu toitumise kohta kohe pärast jõusaali. Asi on selline, et teen tavaliselt 1h 15 minti jõusaali ja ujun otsa 30 minutit. Sooviksin teada kas ma peaksin sööma enne ujumist valgu rikkast toitu kus on 70g valku ja 24g rasva ja üle jäänud toitained. Või võin seda teha ka pärast ujumist? Ette tänades, Martin
×