Jump to content

Henz

Kasutajad
  • Sisu loend

    12
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Henz

  • Tase
    Algaja
  1. liigesed

    Kas Ultra Gel aitab ka, täna ostsin, aga pole jõudnud veel manustada
  2. Abi kõhnenemisel.

    Kas kasvueas on hea toitumist piirata? ma saan aru, et rasvase toidu hulka vähendad ja nii, kuid kas siis keha saab ikka kõik vajalikud ained. Ma üritan ka hetkel maha võtta, söön vähe rasvast ja palju rohelist, samas käin 3x nädalas jõusaalis, kus 45 minti ratast ja lisaks jõudu. Kui dieedil oled siis on jõud muidugi visa tulema, kuid see siiski rohkem enesetunde pärast.
  3. lihasevalu

    Tõmbed kaela taha ülaplokil, seda tehes annab tunda, kuigi see on seljaharjutus, trennide vahel on 1 päev ja arvatavasti ongi asi just selles, et ei jõua taastuda, sest kui vahet on 3 päeva ei ole millegi üle kurta
  4. lihasevalu

    Teen hantlitega surumist, siis kangi surun rinnalt, ülaplokk kaela taha ja ette, nii et mõjub ka õlale ja kõiki neid 5x8 seeriat. Aga siinkohal pean ka märkima, et kui ma teen lamades rinnalt surumist, mõjub see mul just õlale ja deltalihasele.
  5. lihasevalu

    aga mul on selline värk, et kui ma teen lamades lennutamist või trena?ööril lennutamist, annab parem õlg tunda, mitte lihas, vaid on ikka valus. Kas põhjus on liigas suures koormuses (teen üks kord nädalas rinnale põhjalikult trenni: lamades kaldpingil pea alas-, ülespidi ja tavalisel pingil kang, lennutamist ja Scott trena?ööri) või oleks vaja enne treeningut veel rohkem lihase venitusi teha? ja mis aitaks valu vastu, olen kuulnud, et Fastum Gel on jura ja ei anna abi, hetkel aga määrin seda
  6. kreatiini tarbimine

    võib-olla keegi oskab midagi öelda sellise asja kohta nagu Megaprotein: Muscle Pro 7
  7. kaal...

    No kui on vaja mingiks võistlusteks vm. vaja, siis küsi ikka treenerilt. Mina kasutan kaalu allavõtmisel siiski toitumist, ega kasvuiga ei tähenda seda, et sa peaksid sööma rasvarikast toitu. Söö, aga söö seda, mis ei sisalda rasva, samal ajal võib ka käia jõusaalis ning pane rõhku aeroobsele treeningule. Ma küll ei tea, kas juhul, kui dieedi ajal jõudu teha jõud säilib, kuid rasva põletab ikkagi.
  8. teosed

    Minul on olemas selline raamat "Jõu, ilu ja tervise anatoomia" autorik Frederic Delavier. Väga üksikasjalik ja täis häid harjutusi, siit peaks vähemalt iga algaja saama hea treeningkava kokku klopsida.
  9. sisemine

    kuidas sa tunned, millal veri lihastesse voolab ?? ning veel selline küsimus, miks ma ei tunne kangi surumisel, et mu rinnalihas töötaks, pigem töötab deltalihas ja käed? raskust on peal nii palju, et on iga päris raske kangi üles lükata.
  10. südame tugevdamine

    mul oli sama lugu, et süda nõrk ning taastumine aeglane, selleks, et südant tugevdada, peab tegema sellist aeroobset trenni, et keel päris kurgulakke kinni ei jääks, ehk siis madala pulsisagedusega, see on sõltuvalt vanusest erinev. Trenni peaks tegema vähemalt 3x nädalas jne. võib-olla arst juba seletas seda juba, kuid ehk on abiks ikka
  11. Rinnalihas!

    Kätekõverdused on väga hea jõu arendamiseks, see on ainukene harjutus, mis täielikult mõjub rinnalihastele ja samas ka tugevdab triitseptsit, mida jõusaalis peab eraldi tugevdama. Kätekõverduste puhul saab varieerida ka kaldenurka, nt. tõstes jalad kõrgemale mõjutad rinnalihaste ülaosa ja tõstes kere kõrgemale mõjutad rinnalihaste alaosa. Küsimus: Millest tuleneb, et kangi surumisel lamades ei tunne ma mingit mõju rinnalihasele? kõige enam saavad vatti õlad ja käsivarred, raskus on seejuures normaalne. Ning kuidas saab kangiga teha isomeetrilist pingutust, kas peab tempot aeglustama?
  12. Rinnalihas!

    Olen nüüd (alles) 1 kuu treeninud rinnalihast, välist muutust ei ole märgata, kuid maksimaalne raskus, mida suruda jõuan on päris palju suurenenud, mind huvitab aga, et millal välist muutust juba märgata võib. Ma treenin 4 korda nädalas, 2 korda nädalas on põhirõhk rinnal, ehk siis alustan kangi surumisega 4x10 kangi surumine peaalaspidi kaldpingil 4x10 lennutamine kaldpingil 4x10 lennutamine trena?ööril 4x10 surumine trena?ööril 4x10 On see piisav, võib-olla pean midagi muutma või teen kõike sootuks valesti, kõik näpunäited ja nõuanded Teilt, kui teadjamatelt oleks teretulnud. (P.S ma olen 15 a.)
×