Jump to content

Monika Saar

Kasutajad
  • Sisu loend

    131
  • Liitus

  • Viimati külastanud

  • Päevavõidud

    6

Monika Saar viimane päevavõit oli May 19 2014

Monika Saar's oli kõige populaarsem sisu!

Kogukonna Reputatsioon

63 Tasub teda kuulata

Monika Saar

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 04.12.1976

Profiili informatsioon

  • Sugu
    Female
  1. Palju õnne Oleg, järjekordse võidu puhul!
  2. Palju õnne kõikidele Eestlastele! Olete järjekordselt väga tublid olnud!
  3. Suured õnnesoovid Otile II koht, kuigi ma ei saa aru,miks? Oleks pidanud I olema! Väga tubli Ott!
  4. Mingid imelikud rinnad olid jah ühel mehel? Väga naljakas! Otil on parim grimm jälle, ilusti läigib! Loodame, et tuleb esikoht ära!
  5. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Hea uudis naistele! Shock Absorber värvilised rinnahoidjad -50% kampaania kestab kuni juuni lõpuni! Hetkel pakkumine Recovery Protein jookidele! Ostes terve karbi - hind -30% soodsam! Täna degusteerime Olimp Gaineraatorit! Tõhus massilisaja süsivesikute, valkude, aminohapete ja kreatiiniga! Sparta Fitshop avatud täna kella 10.00- 20.00!
  6. Balti Matš - Endla, Ott ja Egle esimesed!

    Palju õnne kõigile! Väga tublid olite! Super ülekanne, sisustas meeldiva pühapäevaõhtu! Lõbusat koduteed!
  7. Tõesti! Mõtlesin kohe, kui Janar lavale tuli, et kas on sama kava mis eelmine kord (mis ka üks parimaid), kuid ei seekord oli uus ja veel parem! Ülihea!
  8. Super üritus oli! Õnnitlen omalt poolt kõiki võistlejaid ja korraldajaid! Eripreemia annaksin ma seekord publikule! Lõbusa ja valjuhäälse kaasaelajana oli kõvem ergutaja Ahti Jakson! Ja ausalt öeldes pole varem veel sellist asja näinud, et ühe võistleja esituskava nii populaarseks osutus ja see rahva soovil uuesti esitada paluti! Super lahe Janar! See jäi meelde absoluutselt kõigile ma usun, kes eile seda nägid! Vot selline peabki üks vabakava olema. Kohe näha,et vaeva oli nähtud! Järjekordselt õnnestunud üritus! Jõudu kõigile uuteks väljakutseteks!
  9. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Suured tänud kõikidele külalistele, kes eile meid meeles pidasid. Täname ka koogimeistreid Viljandimaalt, kes selle ülimaitsva tordi tegid! Aga soodustused meie poes pole otsa saanud! Täna jagame igale kliendile, kes teeb meie poes vähemalt 20€ ostu, tasuta sheikeri! Kuna sheikerid on juba otsakorral, siis peate kiirustama! Suur valik tooteid on lausa -50% soodsamad! Valik Gasp ja Betterbodies riided lausa -40% tavahindadest! Täna degusteerimisel valgusnäkid! Külasta Sparta Fitshopi täna kella 10.00- 17.00!
  10. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Veel külalisi! Kes saab jala, kes käe ja kes sangpommi?!
  11. Minu lugu...( -95 kg!)

    Palju õnne ja edu ka minu poolt! Väga tubli ja milline tahtejõud? Tunnen seda sportliku härrat, kuna ta külastab tihti ka meie Fitshopi. Ühel korral käis ta poes ka oma trennikaaslase koeraga! Paistab, et treennipisik ei ole mitte meest,vaid ka koera tabanud. Ole hea ja pane oma koerast ka üks pilt siia? Olen isiklikult näinud ja ega koera lihasmass enam peremehe omast maha ei jäägi! Edu ja jõudu!
  12. Absoluutne Eesti meister Ott Kiivikas sõidab lähipäevil maailmameistrivõistlustele Marokosse! Teepeale võttis ta kaasa meie uusi valgukrõpse, et kaasvõistlejaid natuke šokeerida! Ja muidugi ka kotitäie batoone! Soovime talle kõikide töökaaslaste poolt edukat esinemist!
  13. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Täna külastasid Sparta Fitshopi maailmameister vehklemises, Nikolai Novosjolov ja kettaheitja Märt Israel. Mehed treeniva hetkel Sparta spordiklubis ja võtavad treeningutest mis võtta annab. Ei saanud nad mööda minna ka meie poes toimuvast Armliftingust. Kes peale jäi?, selle jätan saladuseks, aga lubatud šokolaadid said mõlemad meistrid. Kingituseks veel Bikiini fitnessi vitamiinijook! Tule sinagi Fitshopi ja saa sellest kõigest osa!
  14. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    Fitshop Robocopis veel viimased neli päeva kõikidele püsiklientidele kõik kaubad - 20% soodsamalt! Tule ja kasuta võimalust! Hetkel suur valik Gasp meeste treeningriideid! Jagame klientidele Fasti Workout Shock proovipakke! Ootame teid külla kella 8.30-18.00!
×