Jump to content

knoom

Kasutajad
  • Sisu loend

    10
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

knoom

  • Tase
    Algaja
  1. Üldine kava suveks

    mina teen kõhtu igal treeningpäeval, igal erineval päeval teen erinevat kõhu harjutust 5X niipalju kui jõuan, niisiis on kõhuharjutusi kokku 3 erinevat. Kui korralikult iga nädal jõusaalis käid on see 3me päeva kava minuarust päris hea.
  2. N°1 & Kogus

    2 supilusikatäit suure kuhjaga No1hte + 1 teelusiktäis glükoosi ja vett pane tunde järgi
  3. Üldine kava suveks

    parandus teise variandi kohta: 2 päev: õlg, selg, biitseps
  4. Üldine kava suveks

    mina jaotaks jõusaali 3meks, näiteks 1.päev: rind, selg 2.päev: õlg, trapets, triitseps, biitseps 3.päev jalad või 1.päev: rind, trapets, triitseps 2.päev: õlg, biitseps 3.päev: jalad. 3x nädalas aeroobset on väga hea, rohkem pole vajagi.
  5. Vene Milk Protein & Kasutus

    mina näiteks võtan No.1-he koksi ainult peale trenni. Panen 2 supilusikatäit suure kuhjaga + 1 teelusikatäis glükoosi. Olen ka 2x päevas proovinud No.1-hte võtta, aga kui tavatoitumine korras, aitab 1hest küll ma arvan ja rahakotile ei mõju ka nii hullusti.
  6. Kava

    ei oska seda jõutõmmet kuidagi teistmoodi paika panna, jalaga koos ei jõua teha, ja rinnaga koos on ka väga halb. Kava on jah pikemat aega juba selline olnud. Selles suhtes on täiesti õige, et peale jala tegemist enam selga eriti teha ei jõua. Kas siis jätta mõni harjutus lihtsalt ära või tõsta midagi ümber?
  7. Kava

    Probleem selles, et areng on kuidagi kinni jäänud. Toitumine ja magamine on korras, võibolla on asi siis treeningkavas. Kava on järgmine: Esimene päev: · Lamades surumine kangiga · Kaldpinnal surumine kangiga · Ristivedu kaldseisus plokkidega · Pullover ( ületõmbed ) hantliga · Trapetsile õlakehitused hantlitega · Triitsepsile lamades prantsuse surumine kangiga · Triitsepsile ploki alla surumine seistes · Allasurumised plokil, köitega · Kõhulihastele jalgade tõsted rippes Teine päev: · Lõuatõmbamine ( rippes käte kõverdamine ) · Istudes kangi surumine kukla tagant · Jõutõmme · Lendamine hantlitega küljele · Eest ülestõmbed kangiga lõua alla (kitsas haare) · Scottpingil kangiga küünarvarte kõverdamine · Istudes kaldpinnal küünarvarte kõverdamine · Biitsepsitele seistes kangiga küünarvarte kõverdamine · Kõhulihastele keretõsted kõhupingil Kolmas päev: · Täiskükk kang turjal · Jalapress · Säärte sirutused ette trenazööril · Jalatagaosale jalgade kõverdamine kõhuli trenazööril · Säärtele pöiale tõus hack- masinal · Ploki tõmbed ülevalt ( lai haare ) · Tõmbed plokil eest · Traktor · Käte eemaldamine spetsmasinal · Kõhulihastele keretõsted kõhupingil Jõusaalis käin 4x nädalas, aeroobset teen 2x nädalas. Ootan kommentaare.
  8. Võibolla ületreening???

    Mul oli ka sama probleem. Tegin rohkem aeroobset ja jõusaalis väiksemate raskustega pikemaid seeriaid. Sellest oli abi. Võib ka sellest olla, et treeningkava on koguaeg ühesugune.
  9. Õla jõud

    kukla tagant 65x6, ise kaalun 74kg
  10. Kreatiin segab und

    Otsustasin proovida Tai Kane kreatiini. Öösiti ei tahtnud enam uni tulla, eriti esimesel nn. laadimisnädalal. Kas see on siis normaalne nähtus? Muidu mõjus väga häst.
×