Jump to content

jos

Kasutajad
  • Sisu loend

    45
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

jos

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 28.09.1989
  1. Toidukord valgurikkamaks

    Nii on. Eriti tihe tuunikala konservi tarbija ei ole, just nimelt hinna tõttu, aga kui vahel (nädalas kord) ostan, siis alati võtan selle kallima/kvaliteetsema. Üks lemmik "snäkkidest". See odav ei meeldi üldse, õiget maitset ei ole, siuke tunne nagu sööksin mingit kahtlaselt tuunikala meenutavat marineeritud saepuru.
  2. Toidukord valgurikkamaks

    Nojah, ma ei ole küll kindel, aga need purustatud tuunikalad ei ole minu teada päris 'kvaliteetsed tooted', pigem olen ostnud ikka tavalist tuunikala konservi, kus on nö. suuremad tükid. Need on ikka sinna 17-23 krooni klassi. Minu arust seda vahet on lausa maitsest ja tootest endast tunda, et need purustatud variandid on ikka kuidagi kahtlased. Või mis? Ja kas purustatud variantidel on tõesti 100g's 30g valku? :-O
  3. Toidukord valgurikkamaks

    Mis hea tuunikala konserv see nii odav ja valgurikas on? Pole sellist veel tähele pannudki.
  4. Aktiivne "Couch Potato"

    Pean tõdema, et 3000-5000 oli küll tõsiselt alahinnatud. Täna lugesin niisama huvi pärast oma igapäevase lõunalkäigu sammud kokku, tuli 1500 sammu ja tegemist on lühikese otsaga, olin ikka üsna valesti arvestanud. Nii et peale väikest arvestust muudan selle 3000-5000 pigem 6000-9000.
  5. trenn ja muusika

    Kellel see lugu veel trennimuusika kogus ei ole, siis viimane aeg ta sinna lisada. Ükskõik, mis harjutust ma teen, see lugu annab instantly sooritusvõimet juurde.
  6. Aktiivne "Couch Potato"

    Sellest hoolimata, et ma veedan tööl iga päev 7-8h arvuti taga, üritan ikkagi päevas vähemalt 3000-5000 sammu ära kõndida.
  7. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Selge, suured tänud! Üritan ennast säästa helistamise-vaevast, ja uurin, et kes täna siis FitShop Spartas umbes 18:30 tööl on? Ja kas neid sidemeid muidu mõni paar riiulis on? Ette tänades.
  8. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Nojah, aga kas teil polegi siis oma toodetele mitte-mingisugust ekspertiisi või garantiikorda?
  9. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Tegelikult on kergem praak toode tagasi anda, kui ma nagunii peaaegu iga päev Spartas trennis käin. See selleks. Kas tavaline niit peab sellele elastsele materjalile ja nö. pingele vastu? Pole varem sellise probleemiga kokku puutunud.
  10. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Ostsin see kuu endale teilt Fast'i randmesidemed. Juba teisel trennil, kui neid kasutama hakkasin, rebenes ühel sidemel kinnitus lahti. Tundub, et tegemist on praak-õmblustega, ei tahaks uskuda küll, et Fast'i sidemed nõnda rebenema peaksid. Jõudu nende peal ei kasutanud. SIDEMED Tähendab, küsimus siis järgmine: Kas Fast'i toodetele ka mingi garantiivõimalus olemas on? Või pean nad ise mingisuguse tamiiliga laskma kinni õmmelda?
  11. Jalapäeva harjutuste tehnika kontroll

    Mis mõttes, "ära liigu tagumikuga taha?"
  12. Nojah, eks sain siis tõenäoliselt kogu kontekstist valesti ari, ikka juhtub. Keegi siin enne mainis, et võiks tulla osa Mr.Mesiga. Pean nõustuma, ma arvan see oleks kulda väärt!
  13. Video oli väga lõbus ja huvitav. 52 minutit sai läbi ikka üsna kiiresti. Eriti head pärlid olid need, mis Taavi Kooviti ja Juroki kohta sai maha pandud, sai ikka naerdud. Lõpus nagu ma aru saan, oli väike viide ka Kalmusele, ridade vahelt (?) "Ega näited pea kaugelt otsima."
  14. mis oleks head toidulisandid. andke nõu

    Nagu JarmoOberst juba ütles, siis Prode90 on piimavalk, ehk siis aeglaselt imenduv valk. Enamus tituleerivad seda, kui nighttime protein, mina olen aga tarvitanud ka enne trenni shake'na.
  15. Soojatoidu lett

    Veel üks hea film trashfood'i kategooriast, enamus ilmselt seda juba näinud, aga need, kes pole - tasub vaatamist. Lõbus dokumentaal MacDonalds'ist. Treiler:
×