Jump to content

rinnalt50kg

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

rinnalt50kg

  • Tase
    Vaatleja
  1. Trenn

    No kui ma k,qiks esmasp. j6ukas,siis teisip. kuni reede v6rkpall ning laup jälle j6usaali,baas harjutusi. Et siis nagu oleks piisav? algul tahaks ikka natuke kaalu langetada,seejärel alles lihaskasv,et midagi rannas ikka näidata oleks suvel ning kui trennis ilma sqrgita peab mängima,et siis pekid yle ei vajuks igalt poolt.
  2. Lõuatõmbed

    Olen siis 15 aastane,kaalun 75-80 kandis. ET mis harjutusi täpselt sellele lihasgrupile teha,et v6imalikult kiirelt t6mmata 10x l6uga. L6ua t6mmata siis peopesad enda poole ning käed 6lgadega paralleelselt. Et mis harjutusi on ainult sellele,ning mis raskusega,hetkel t6mban ainult 2x l6uga.
  3. Trenn

    Tervist,olen siis 15 aastane,190 pikk,kaalun kuskil 75-80. Hakkasin just v6rkpalli trennis käima. Esmasp. j6usaalis,seal mingi treener 6petab meid,siis teisip. kuni reede v6rk ja pühap. ujumine. trennid 90min koguaeg. ujuda saan,kaua tahan:D et pmst,kas n6nda on kerge rasva kaotada,kuid samas tahaks ka lihasmaasi natuke. Et mis muutma peaks? Peale trenni s88n paar 6una ning kuskil 300g kohupiima pastat. ja see peale igat trenni.
×