Jump to content

Sport

Kasutajad
  • Sisu loend

    21
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Sport

  • Tase
    Algaja
  1. bodybuilding video

    Aga kus tõesti neid videosid saada on netist?
  2. 2 kuu trenn.

    Ühesõnaga võib nagu rahul olla? Biitsepsiga ma olen täiesti rahul aga rinnaga küll kuidagi mitte (kasvu suhtes) . Aga jõu kasvuga on küll vast hästi?
  3. 2 kuu trenn.

    Käisin nüüd 9 nädalat jõusaalis, 2-3 korda nädalas ja samuti tegin korra nädalas kergejõustikut. Mõõtudes tuli biitsepsil juurde 4 cm ja rinnal 1 cm, rinnalt surumises parandasin tulemust 17 kg võrra ja kaalu tuli juurde u 4-5 kg.Pikkust 1.82 ja vanust 16 a. Mis järeldate ja mis arvate? Kas on normaalne areng? Teen proteiini ja valgu sheike.
  4. Antibiootikum ja trenn.

    asi ongi selles, et kumbki pole nii hull... aknel pole midagi hullu ja põletik oli alguses, nüüd nagu polekski, aga neid antibiootikume peab ikka sisse kahmima. Kui nüüd ikkagi jõule ei mõju, siis ma ikka jätkan trenni, need haigused ei takista kuidagi ju?
  5. Antibiootikum ja trenn.

    ühega ravin aknet, teisega on mul hamba põletik ja see tuleb välja ravida. Mõtlengi just, et haigused nagu ei takista kuidagi pole need nii rasked. Mõtlen just sellelt kohalt, et kuidas selle jõuga on. Mulle on öeldud, et see võtab ikka jõu nii ära vähe pole. Ja kui edasi käia, siis on mul nüüd just kreatiini kuur ees...kas seda teha? Proteiini võtta?
  6. Antibiootikum ja trenn.

    Suur probleem käes... Olude sunnil pean manustama kahte sorti antibiootikume, üks nende seas on tetracyclin ja teine on tugevatoimeline penitsilliinrühma antibiootikum. Kuidas need mõjuvad trennile, kas üldse on mõtet antibiootikumide kuuri ajal trennis käia? Ja kui on mõtet, kas siis jätta pooleli kreatiini ja valkude tarbimine? Ette tänades.
  7. Treeningkava ja toitumine.

    Selge, tänan väga, pole probleem. Joon oma sheigi siis ikka öösel. Kas on midagi mida veel lisada võiks toitumisse? Ja mida poest osta, kui just pole võimalik kodus süüa valmistada?
  8. Treeningkava ja toitumine.

    Kusjuures käte kohapealt pole jah väga suurt arengut näha polnud, aga vast pooleli pole mõtet kah jätta?
  9. Treeningkava ja toitumine.

    Tõesti pikkus jäi lisamata, andestust , 182 cm olen pikk. Öise sheigi ma võtan, see ongi nn Night Time Protein või ka Time Release, ehk siis aeglase imendumisega protein. Alguses võtsin jah seda 3-4 ajal sisse, aga siis tuli pähe, et see ongi ju aeglase imendumisega ja tekib probleem, et ta ei suuda vajalikul ajal ära imenduda, viimastel magamis tundidel. ?!
  10. Treeningkava ja toitumine.

    Jalatrenni kohta nii palju,et selle loodan ma saada trennis. Käin kergejõustikus samuti. Ja selja kohta lugesin ,et seda tuleb 2korda nädalas vähemalt teha... Rinna kohta teen 2 korda kuna kava näeb seda ette.
  11. Treeningkava ja toitumine.

    Ei ei, pole mul sellest midagi, ma ju soovisingi siin nõuandeid ja parandusi, olen tänulik, et neid oma nägemise mööda tegid.
  12. Sooviksin asjalikke soovitusi ja parandusi! Olen 16 a ja kaalun 69 kg 1) Trenni teen 3 korda nädalas. Esmaspäev, neljapäev ja laupäev. Esmaspäev= rind ja biitseps. Neljapäev= rind ja triitseps. Laupäev= õlg, kael ja üldiselt laupäev varieerin mitmete harjutustega. + iga päev teen selga ja kõhulihaseid. 2)Toitumine 7.00 - erinevad pudrud, tavaline jogurt müsliga, võileivad ja piim (2.5%) 11.00-12.00 - erinevad kohupiima tooted (kohukesed, kohupiim rosinatega) 15.00 - liha, piim, kiivid ja banaanid, kartul ja salat. 19.00 - võileivad, piim (2.5%) 22.00 - rosinad, jogurt müsliga. Peaks mainima, et olen kiire ainevahetusega ja hetkel on eesmärgiks lihasmassi kasvatamine. Võileivad= Rukkipala leib, juust või vorst. Treeningpäeval: Enne trenni kreatiini,süsivesikute ja mahla sheik. Peale trenni kreatiini, whey lemon super`i , süsivesikute ja mahla sheik. Ja õhtul kella 23.00 paiku üks nn Night Time Protein` i sheik.
  13. Väike mure

    Mure selline, et tihti poes oste tehes on tunne, et tahaks mingit suupistet. Kunagi aga ei suuda otsusele jõuda, et mida osta... Äkki keegi soovitaks midagi mis oleks tõesti väärtuslik ja kasulik? Midagi sellist mis magusa isu vähegi ära võtaks, ise olen ikka kohukesi ostnud, kuna muud ju midagi ei tea osta...
  14. Shake

    selge, tänan väga!
  15. Shake

    Lugesin siit, et sheigi valmistamisel võib ka mitmeid ained omavahel segada. Nimelt kui on vaja peale treeningut võtta nii proteiini kui ka kreatiini, kas siis võib need omavahel kokku segada? Sellisel juhul tuleks shake selline: 4 spl .täit Whey Lemon Super`it 5 gr. Kreatiin Monohydrate`t ~30 gr. süsivesikuid + 300-400 ml mahla. Kas sobib?
×