Jump to content

paprica

Kasutajad
  • Sisu loend

    140
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

1 Neutraalne

paprica

  • Tase
    Kasutaja
  • Sünnipäev 10.01.1976
  1. Suusatamine

    2 päeva on juba harku ringil käidud.
  2. Mardna süüdistas ka kõigile teada-tuntud kulturiste ebaseaduslikus kriminaliseeritud tegevuses........ Päris karmid süüdistused. Äkki hakkab lõpuks politsei ka selle valdkonnaga tegelema. Ei tohiks olla keeruline neid diilereid tabada. Samas karistused on tühised. Kui nüüd liit tahab tõesti selle probleemiga võidelda, siis tuleks esitada ettepanekud karistuste karmistamiseks ja uute süüteokoosseisude lisamiseks. Kui liidule on teada, et osad kulturistid tegelevad ebaseadusliku müügitegevusega, peaks liit esitama avalduse politseile, et kontrollitaks, kas liidule teada olevate isikute tegevuses on olemas kuriteo koosseis. KaRS § 194. Ravimi ebaseaduslik levitamine (1) Ravimi ebaseadusliku valmistamise või ebaseaduslikult valmistatud ravimi üleandmise või vahendamise, samuti ebaseaduslikult valmistatud ravimi valdamise eest üleandmise eesmärgil, kui puudub käesoleva seadustiku §-des 183 kuni 185 sätestatud süüteokoosseis, – karistatakse rahalise karistuse või kuni üheaastase vangistusega. (2) Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, – karistatakse rahalise karistusega. § 195. Kallutamine dopingu kasutamisele Ravimi väljakirjutamise eest kasutamiseks dopinguna spordis, samuti ravimi dopinguna kasutamisele kallutamise eest või ravimi dopinguna manustamiseks üleandmise eest – karistatakse rahalise karistusega.
  3. Eks paistab kas ja kauaks sellel lehel elujõudu on. Fitness.ee foorum on omamoodi fenomen, palju meil veel neid toimivaid foorumeid on? Kui teha kriitikat, siis väljanägemine on lehel väga algeline aga see eest kole. Lehekülg sarnaneb oma teemade poolest tabloidile, teemade ringi on kaasatud "müüvad" teemad nagu seks, erootika, steroidid. Ainult autod on veel puudu..............
  4. Ott ja Tokko talitavad põhimõttel, las koerad hauguvad karavan liigub ikka edasi!
  5. Mida sa siis nende dopinguainetega, tegid mida sa justkui Otilt ostsid (sinu tänane väide, kuskil eelspool)?
  6. Mardna siis ütles, et kulturismis pole võimalik ilma dopinguta häid tulemusi saavutada. Loogilise süllogismi puhul on lahenduseks see, et need eestlased, kes on saavutanud häid tulemusi (suurvõistlustel) tarvitavad samuti dopingut........ Praegusel kujul on see dopingu vastu võitlus, mille lipulaevaks Eesti alaliit ennast peab, muidugu huumor ruudus. See on pigem etendus ja raha raiskamine. Veel suurem huumor on see, et sellesse väga suurte aukudega sõelda alati keegi takerdub. Selline tabavusprotsent on ikka enneolematu.
  7. Maailmas on vist ainult mõned juhtumid, mil B-proov andis teistsuguse tulemuse, üks nendest Smiguni juhtum. Tahaks siiski loota, et see on nii ka Aderi puhul. Põhimõtteliselt ütles Aleksandro õigesti, need vabandused, mida vahele jäänud kasutavad on naeruväärsed. Selle arutelu kutsus esile ju ikkagi Argo väide, et tema ei tea kuidas need ained tema kehasse sattusid ja siis see triviaalne USA toidulisandite hüpotees. Peale selle välja käimist Argo poolt ei saa ka kuidagi laita neid, kes selle väite õigsuse üle arutada tahavad. Väide on tõesti triviaalne, sama kaarti kasutas ka Tiia Eeskivi. Tahaks siiski uskuda imedesse, sest Argo on väga sümpaatne tegelane.
  8. Seletage mulle palun ära, kuidas on võimaik, et kulturistid põruvad just võistlustel võetud proovidel? Muude alade tegijad just treeningperioodil. Võistlustel põrumist vältida ei tohiks olla kuigivõrd keeruline. Väga ei usu, et see dopinguskandaal väga kulturismi mainet kõigutab. Võib-olla jääb keegi mõnest tootereklaamist ilma, muus osas läheb karavan ikka edasi. Ilmselt see noori ei šhokeeri, sest siin foorumis valitseb juba ammugi arvamus, et ilma dopinguta muskleid kasvatada ei ole võimalik ja see, et meil on ka üks kulturismi klassis arvestataval tasemel tegija on lihtsalt geneetiline ime.
  9. Palju õnne sportlasele ja treenerile. Suur töö on tehtud, kuid pikk tee on veel minna. Jõudu selle tee läbimisel. Just need järgmised sammud on need, mida on kõige raskem astuda. Samas on mulje jäänud, et tegemist on väga sihikindla, tahtejõulise ja targa sportlasega - see on ühtlasi garantiiks, et need sammud saavad astutud! Miku puhul on sama effekt nagu tema treeneril. Kui vaadata pilte, kui riided seljas või kaalumisel ilma pingutamata ja grimmita, siis polegi nagu väga võimas. Teine asi on siis, kui nad on laval, justkui kameelionid. PS! Siin on korduvalt tehtud viiteid dopingule konkurente silmas pidades, selline suhtumine on siin valdav mistahes suurvõistluse puhul. See on häiriv ja kindlasti ei ole see tulevikutegijaid motiveeriv. Mõtlen siin seda juttu eraldi masinaklassidest vms. Minu arvates on Koovit, Ott ja Raudsepp tõestanud, et saab ka ilma, kui väga tahta! Täiesti arusaamatuks ja loogikavastaseks on viited, mida on tehtud Miku konkurentide suunal. Antud juhtumil oli ju Miku lihasmass suurim ja tema puhul oleme veendunud, et tema on puhas!!! Miks me siis ei suuda uskuda sellesse, et Mikust väiksema muskulatuuriga sportlased on saavutanud selle puhta tööga?
  10. Eks tema eest räägivad eelkõige teod. Mees, kes ajas vaikselt oma rida, ei teinud suuri sõnu ega jaganud lubadusi. Samas tegi seda mida teised pole seni suutnud. Artikkel oli selline asine spordilehekülje jutt, Õhtulehe jaoks vast liigagi konservatiivne. Ei puudutatud eraelu teemasid, jne. Aga miks ei ole sellel lehel ilmunud põhjalikke artikleid Meistri treeningpõhimõtetest, sh toitumisest? Usun, et sellel oleks suurem väärtus teistele sportlastele, kui nendel suhteliselt pealiskautsetel "tunne tegijat" ja "tegijate treeningu" artikklitel (mis on selle portaali seni parim osa).
  11. Inna Uit- ex world champion in womens bodybuilding

    mina ei saa küll aru sellest, mis ilu peitub selles, kui inimene näeb välja justkui pornostaar. aga vähemalt ei näe ta välja nagu transvestiit, mis on omane nendele maailma lavalaudadelt pärit vihastele memmedele:) eks see ilu ole ikka vaataja silmades!
  12. Kel on jõutõstmise EMV-st pilte?

    Eks kulturistid on oluliselt edevamad kah:) Kui te nüüd vaatate osavõtjaskonda ja manate silme ette, et Eestis korraldataks noortele ja junnidele eraldi kulturismi eestikad, siis oleks tulemuseks suht komöödia laadne. Igas klassis 1-3 mustaks mõksitud näljutatud noort - selline üldpilt mulle on jäänud. Aga pilte oleks kõvasti:)
  13. Ott Kiivikas jätkab enda kallal peitlitööd

    ahjaa, siin saab lugeda lehest välja jäänud spordiosa: http://suusk.blogspot.com/
  14. Ott Kiivikas jätkab enda kallal peitlitööd

    Ott on tõesti äärmiselt laia silmaringiga inimene, üks vähestest, kes suudavad murda murda klišeed lollidest sportlastest. See töö mis on tehtud jõusaali kui elustiili turustamisel on tegelikult ikka tohutu. Ilmselt oleks Otil ainest teha tulevikus (peale sportlaskarjääri lõppu) korraliku karjääri ka poliitikas. NB! seda nüüd hästi ei usu, et TRM-l Pulleritsi võidaksid, see on ilmselt isegi Kalmusel tänasel päeval keeruline, ilma eriettevalmistuseta.
×