Jump to content

meiest

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

meiest

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 15.08.1991
  1. Jah, ma ikka mõtlesin ette. Lihtsalt ma ei saaks öelda, et see ei ole hea variant rinna arendamiseks kuna muutust on näha teiste harjutuste pealt ja ka visuaalselt. Muidugi peab treeningkava mitmekesine olema ja eks siis edaspidi võtan ka pingilt kangi surumise ette. Vahepeal jäi selline petlik mulje, et kui masinaga teha, siis pole kangi vajagi.
  2. Uurisin asja välismaa lehtedelt natuke ja tuleb välja, et masina peal surub inimene alati rohkem kui kangiga. Seetõttu, et kangi puhul töötavad ka lihased, mis hoiavad kangi stabiilsena jne. Näiteks 80 kg masina peal ei ole võrreldav samaväärse raskusega kangi surudes. Samas kui arengut on igal juhul näha, kas siis ongi vahet?
  3. Olen terve aeg treeninud rinda masina peal, kus oled istuvas asendis ja siis määrad raskuse, surud käepidemetest lõpuni ja langetad. Olen seal läbi aja 50 kilo võrra arenenud. Loomulikult teen ka muid harjutusi, ka. vabaraskustega. Küll aga ei treeni rinda pikaliasendis, nö õigesti pingi peal kangiga. Kas on üldse kangi vaja? Raskus on ju raskus ja lihas on lihas. Või olen ma millestki valesti aru saanud? Küsimus tuli üldse sellest, et enamasti näen inimesi kangi eelistavat.
×