Jump to content

marje2

Kasutajad
  • Sisu loend

    3
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

marje2

  • Tase
    Vaatleja
  1. Milline poksikott osta?

    Suur tänu kõigile kes vastasid, nüüd olen natuke targem. Imelik kui need tekstiil kotid nii viletsad on siis miks neid igal pool müüakse. Eks proovin siis veega täidetavat kotti otsida. Veel nägin sellist kotti kus porolooni ring on ümber, loogiliselt see ei peaks väga kõvaks minema isegi kui tekstiil alla vajub?
  2. Milline poksikott osta?

    Ainukene 55kg kott mis leidsin on müügil laertes.ee, Falco oma ja selle sees on tekstiilijäätmed? Kus kohast leiab mingi muu sisuga u.50kg poksikoti? Spordipoodides ka kõik Falco omad. Kas kuskil on mingid spets poed? Teise mis leidsin Falco oma on kummipuru ja vatiiniga, kaalub 42kg mis on vist ok aga muud mõõtmed on väiksed 85/35. See vist liiga väike?
  3. Andke nõu milline poksikott osta mehele sünnipäevaks? Ise ma ei tea poksimisest midagi. Mees on käinud poksi trennis 5 aastat tagasi, õpetaja mingi soome meister et ei olnud vist täitsa nalja tegemine aga trenn jäi kolimise tõttu pooleli. Kui pikk, mis läbimõõt ja kui raske poksikott peab olema? Mees mul 194 pikk ja kaalub 100kg. Poest öeldi et kott peab olema pool kehakaalust ja muud mõõdud pole nii tähtsad? Olen tänulik kui keegi ütleb mille järgi poksikotti valida.
×