Jump to content

Lalaaaa

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Lalaaaa

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 02.03.1988
  1. kohvi tarbimine?

    Täitse õige jutt, ma olen täiesti kursis, et levib ka selline vaatenurk. Täiesti võimalik, et nii ongi. Tean vaid, et ühed väidavad üht ja teised teist selle fatburning zone kohta. Ma ise usun seda mida ise kogenud olen. Kokkuvõtteks loomulikult on kalorikulu see, mis asja paika paneb. Ja treeningukava peaks sisaldama nii madala pulsiga kui kõrge pulsiga kardiot ning ka jõutreeingut õige toitumisega, et saavutada parim tulemus. Kohvi kohta ütlesk, et vaata ja katseta, kuidas sulle sobib. Proovi näiteks nädal aega kohvi juues ja nädal ilma ning võrdle tulemusi. Keegi ei tea ette ennustada, kas sulle kohvi joomine ja spordi tegemine sobib või mitte.
  2. kohvi tarbimine?

    Ei ole kohvi joomine hea, eriti kui oled algaja ja pulss niigi trenni ajal kõrge, siis ajad kohviga kunstlikult veelgi kõrgeks ja see ei mõju hästi. Soovitan kanget rohelist teed juua kui tahad keha ja meeli ergutada enne treeningut, see ei erguta südant. Lisaks veel, et tahad rasvapõletustreeingut, siis kindlasti peaks kohvi joomine ära jääma, sest rasvapõletus toimub võrdlemisi madala pulsiga treeingutel. Kohveiinivaba kohvi ajab asja ära ilmselt, kui niiväga kohvi isu on. Ise tarbin Löfbergs lila kohveiinivaba, Selveris on müügil. See kõige normaalsema maitsega (tegin ühele katset, et ta arvaks ära kumb on tavalin ja kumb ilma kohveiinita ja ta ei suutnud vahet teha).
  3. Pärast trenni külm?

    Kui tekib külm ja väsimustunne võib olla, et pingutasid üle ja võib olla ka, et mõne vitamiini või mineraali puudus. Näiteks konkreetselt raua puudusest tekivad sellised sümptomid. Olen ise kogenud. Vaata oma toitumine üle ja uuri, kust inimene rauda saab ja kas sinu toidulaual ka neid toite on? Kui hetkel ainult peale trenni siis ehk pole veel asi tõsine, aga kui hakkavad külmatunded esinema ka muul ajal peaksid kindlasti perearsti juurde minema, ütled, et väsimustunne ja külmatunne ning ta juba teab vajalikud vereproovid lasta teha. Üleüldse pidevalt spordiga tegelev inimene peaks jälgima oma keha ja uusi signaale ning aegajalt kasvõi niisama kontrollis käima. Mingi selline koht vist oli ka nagu Quatromed, kuhu saavadki sportlased minna ja enda tervist kontrollida.
  4. Põiepõletik

    Soovitan kõikidel seda lugeda, kellel põieprobleemid! Olin ka põiepõletikus mõned aastad tagasi ja ikka paar korda mõne kuu tagant. Aga too viimane, see oli lihtsalt jube, milline piin, kui pissisin sõna otseses mõttes ainult verd! Asi oli hulluks läinud, aga mina antibiootikumi ravi ei teinud. Kasutasin urinali ja jõin väga palju kummeli teed ja vett, kohe nii palju kui jaksasin ja 4 korda päevas seda "põieteed" ning olin kodus soojas, jalas paksud sokid, seljas soojad riided ning valu eemaldamiseks Ibumetiini 400 mg (päevas võis 2 korda seda võtta) ja nädalaga sain terveks! Jätkasin veel "põietee" joomisega umbesd kuu aega. Hakkasin oma tervise eest hoolitsema, jätsin suitsetamise maha ja hakkasin rohelist teed jooma iga päev! Nüüdseks on möödas umb 3 aastat ja olen unustanud juba selle haiguse. Kuni see tabas mind uuesti paar päeva tagasi. Olen märganud, et ainuke muutus, mis võis mõjutada selle jubeda haiguse uuestitekkimist, käisin ujumas ja mitu korda päevas, mitu päeva ja ei kuivatanud ennast peale ujumist, tuul oli tugev ja vesi oli suht külm ka. Tahangi oma jutuga hoiatada, et see pole haigus mille puhul võid rõõmustada, et läks ära. See mikroob jääb sinna alles ja haigus võib alati tagasi tulla, möödugu siis kas 2 või 3 või 5 aastat, võib ikka ja alati tagasi tulla. Ja minu teine jutu iva on ka selles, et antibiootikumid ei pea olema alati ainuõige väljapääs. Kui tunned ja tunnetad oma keha väiksemaid muutusi hästi, paned neid tähele, siis olgu sul koheselt varuks kapis "põietee" ja Urinal tabletid! Sest nii kui tunned, et hakkab jälle pihta, joo kohe "põieteed" ja kohe võta Urinal sisse (ei tasu seda karta, ega see keemia pole, seda võib niisama organismi tugevndamiseks ka süüa). Mina tegin nii, sest ma tunnen enda organismi muutusi väga varakult ette ja hakkan tavaliselt viivitamatult tegutsema, sellega olen kõik köhad, nohud ära hoidnud. Näiteks ma pole grippi haigestunud juba üle 3 aasta mitte kordagi! Olge tähelepanelikud ja hoidke oma keha armastusega päevast-päeva, aastast-aastasse!
×