Jump to content

Taago

Kasutajad
  • Sisu loend

    27
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Taago

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 30.05.1984
  1. Söögi ajal joomine.

    ma tahangi öelda seda, et ka vedelikku ei pea tarbima söögi kõrvale just klaasi mahla näol:)
  2. Söögi ajal joomine.

    Jook pole mingi kõrvaldane asi, mis ei puutu kokku sinu toitumiskavaga. Eelistan süsivesikute kättesamiseks marju, kuna mul puid ja põõsaid hoovis küll. Aga kui toit on kurgus kinni, siis on see märk ainult kiirest söömisest ja vähesest mälumisest. Mälumine paneb su süljenäärmed tööle ja toodab vajaliku vedeliku alla neelamiseks, kui oled muidu üldiselt vedelikku hästi tarbinud. Söömisega kiirustades sa mitte ei torma vastu heale tulemusele vaid rühid mööda kuiva kõrbe ilma vedelikuta. Muide, mul on kodus merisiga, kes vett ja muid jooke ei joo:D. Saab oma vedeliku kätte kurgist:D Tehke järgi! See selleks...
  3. Toitumine

    Teemat vaadates, siis soovitan teemaalgatajal pöörduda otse treeneri poole, las paneb sulle toitumise ja treenimise kava kokku sinu päevakava järgi. Sinu toitumise kava pole minu arust parem, kui keskmise eestlase toidulaud. Toitumiskavast on asi kaugel.
  4. soojendusharjutused

    Teen kah soojendust lihasele, millega plaanis treeningut teha parajasti. Jooksmine on sessuhtes liialt üldine- siis valiks juba ujumise. Ujumisel töötab ülakeha tõhusamalt ning jaladki saavad parasjagu vatti. Jalgadele aga palju pole vaja, jalad on töös ka muudes harjutustes (kõnnid ringi, tõstad kettaid kangile vms). Loomulikult kui alustan jalalihastele treeningut, siis teen ka jalgadele eraldi soojendust (minul töötavad kükid ühel jalal kangita) Muidugi ujumisevõimalust pole just alati võtta, et kohe ka trenni minna soojalt:P Lihtsalt, et näen jooksmist soojendusena energia kulutamiseks kuhugi, mida pole mul eriti tarvis... Üldiselt kasutan hüppenööri- harjutused kombineeritud (nöör risti, ühelt jalalt teisele, kaks ringi nööriga ühel hüppel vms) Töötab ka ülakeha päris mõnusalt. Võtab võhmale kiirelt, kuid lühikesed kordused väikeste pausidega- hea fatburner.
  5. Aga järeldus: alustades "x" raskusega, aja jooksul treeningu kestvus pikeneb, jõud kasvab, veidi lihast...ja sinna paika see jääbki, kui ma nüüd treeningut ühele lihasgrupile ei pikenda tunde ja tunde... ja võib ju pikeneda tunde...ei, ma ei jõua oodata, mil mu lihas väsind on. arusaamatu..
  6. Toitun ja treenin,aga ei mingit kasvu?

    Kasvamiseks sööksin mina vahepalaks julgelt ka rasvaga kohupiima või ehk midagi lisaks veelgi;) Süsikaid vähendaks igalt poolt, aga mitte väga palju. ja lisaks igale poole rohkem valku. Trenni kohapealt tundub olevat sul mitte üldiseks massisaamiseks. Natuke vähem kordusi ja lisa raskust juurde. Trenni tehes lõpeta harjutus sellise pinge all, et tahaks üle jõusaali karjuda;) Lõunal on sul vähe liha kohe kindlasti, ma usun. PUnast liha:)
  7. Toitumine ja lihasmass

    to pkwild618: olen sama meelt, et tuleb ikka süüa ja nii, et oleks kõik balansis. toimin samal viisil, ja nagu ma siin mõned nädalad tagasi kirjutasin, kaalusin siis 92 ja tegin mõned pildid. nüüd 94-95 ääriveeri. tunnen seda enda kehas ka ja näen peeglist, et vorm taastub ning jätkan. loomulikult harjutused hõlmavad vaheldumisi ka rasvapõletust (mitte teadlikult), aga meeletult tilgun veest, kui teen trenni. samas kaal ju ei lange ka. küll aga juurde tuleb.
  8. Sama küsimus jälle!

    Kui sa viitad esimese lehekülje toitumisküsimusele, kus soovitatakse toitumine paika panna ja süsivesikuid kavast vähendada jne. Muud miskit.
  9. Sama küsimus jälle!

    Süüa võib vast ikke, aga küllap siin on kartul toodud välja süsivesikute tõttu?
  10. Hommik 6

    Loomulikult tuleb enne trenni süüa, kui eesmärgiks on ikka lihastoonust hoida ning mis peamine, et oleks jõudu (energiat) trenni teha. Ära aga kõhtu väga täis söö. Väike pudru (v.omlett), leivaviilakas, tass kohvi või teed. Tähtis on, et peale trenni sööd korralikult.
  11. Algaja

    Kaelalihastele pole eriti vaja, neid kasutad sa muude harjutuste ajal küll. Ja pealegi väga jäme kael pole kah ilus just. Ja kui niivõrd jõusaali ilu taga ei otsi (ilusad kangid/hantlid, pehmed matid, trenasöörid, peeglid, ilusad kehad, häbelik poiss vms), siis õues maal kodumurul saab teha järgmist, mis algajale väga sobib (ise ma nii harrastasin:)) Veeämber, kanister vms (1L vett= 1kg), pikad kaikad, kangid (need, millega kive maast kangutad), raudlatid, diivani ots, vana sangpomm, liivaga täidetud kartulikotid (muide, reguleeritava raskusega ju:)) Kindlasti leidub käepäraseid asju, millest kinni haarata. Köis puu otsa. Nüüd kasuta loogikat. Igale lihasele on sul võimalik nende asjadega ära teha, kui ehitad valmis ka puki/pingi. Minu oma, mida kasutan ka siiani, on näha siin: Jalgadele (reiesirglihas) tee kükke ühel jalal. Alustuseks võta mingi tugi, varsti jõuad juba ilma toeta. Ning rohkem polegi vaja, kui pole nõudlik (nagu ma sust aru sain).
  12. Toitumine ja lihasmass

    Motiveeriv artikkel ja õpetussõnad lihasmassi kasvatajale http://www.fitness.ee/?act=article&articleID=1135
  13. Ei soovita mina sul peale jooksutrenni kohe pikali visata!! Treeningut ei alustata ju samuti maast külmalt tõustes ja kohe jooksma. Ehk saad aru mida mõtlen;) Ja südametööle hea söök on sea või looma maks. EKG kohta veel: palu arstil määrata sulle 24 tunnine EKG. Sisuliselt on sul pisike aparaat sinu küljes kinni 24h, juhtmed üle kere. Sellega oled kodus või trennis nagu tavaliselt, kirjutad kellaajaliselt oma tegevused (söök, trenn, magamine õlu vms) üles. Tuttavale tehti selle põhjal rahuldav nö. ravi või järeldus.
  14. kui vanalt viimane aeg alustada

    Olin ka ise mõned aastad pausi pidanud. Taastumine on kiire, näen seda peeglist ja piltidelt. Olen rahul. Vanust on 26. Ei saa olla hakata hilja tegelema millegagi. Mille jaoks hilja? Coleman või Kai Greene pole jumalad. Nad on inimesed ja naturaalne liha seisab samuti skeleti küljes kinni. See, et nooremalt alustad, paneb kindlasti kõva põhja, aga samuti ju ka Kai Greene pole niisuguses eas, et ta nüüd on piir. Aga Champion on ta juba olnud. Ei ole hilja midagi 27 alustada. Ise olen arvamusel, et kui on tahtmine niimuuseas tegeleda, siis pole kindlasti hilja! Aga kui tahtmist ja aega on rohkem (ja resursse), siis sea endale kõrged eesmärgid ja käitu vastavalt. Miski pole võimatu. Nagu igas valls, kui tahetakse VÄGA edukas olla: sea KÕRGED eesmärgid, püsi fookuses, ära kaota rada, jätka rajal käimist. Kõige tähtsam on, et püsid fookuses. Õah, olen trennist väsinud, vaja puhkust..edu Sulle nõuküsija, raud pihku vms!
  15. See uute riiete ost on päris hea idee;)
×