Jump to content

Ustna

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Ustna

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 20.04.1994
  1. Toidukord valgurikkamaks

    Tänud kes viitsisid vastata Juustu proovsin ära - väga hea. Tegi kõhu ikka korralikult täis (100g)
  2. Toidukord valgurikkamaks

    Seda ma tegelikult mõtlesengi, et mida nagu võiks ise kaasa võtta ja ära süüa kiirelt. Sõnastasin ennast veits valesti ..
  3. Toidukord valgurikkamaks

    Tere, tekkis väike mure. Nimelt koolist saadav lõunasöök ei ole nagu päris see mis ta võiks olla just valgu sisalduse kohapealt. Mis oleks selline mugav ja kiire viis seda valgu sisaldust suurendada? Ise mõtlesin et kas kuskil 100g juustu sobiks? Soovitage veel kui teate!
  4. Jalad

    Võibolla leiad siit midagi sobivat: http://www.youtube.com/user/scooby1961#g/c/6A19D8DC1A967CFC
  5. Aeroobne treening hommikul

    Okei, teen siis nii et söön ikka oma hommikusöögi ära (puder, piim, leib, juust) ja siis ootan kuskil 2h ja lähen aeroobset tegema? Ning peale seda juba süsse ja valku 2/1-le. Aga kas hommikul liiga palju süsikaid süües rasvapõletust ära ei riku?
  6. Tere, sooviks teada, kas olen hommikusest aeroobsest treeningust õigesti aru saanud. Hommikul ärgates kohe hüppenööriga hüppama, kuskil 30-40 minutit. Siis kuskilt lugesin, et peale aeroobset süüa valku ilma süsivesikute ja rasvata ja alles 1-1,5h hiljem süsivesikuid sisse lasta? Muudab see rasvapõletuse effektiivsemaks? Rasvaga probleeme pole, aga sooviks lihast natuke rohkem nähtavale tuua.
  7. Hera80

    Tänud kõikidele vastajaile!
  8. Hera80

    Tere, sooviks nõu sheigi tegemise kohapealt. Hera80 olemas ja mõtlesin et kui lisada juurde trauben zuckerit(viinamarjasuhkur), siis kas see kõlbab nagu juua ka maitse kohapealt. Hera muidu shokolaadi/piparmündi maitseline. Kui kõlbab, kas siis kuskil 50-60g Herat + ~90g viinamarjasuhkurt sheiki? Või võib ka nii teha, et söön 2-3 banaani ära ja siis hera 80 sheik peale. Aitäh!
×