Jump to content

kiku9

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

kiku9

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 07.01.1992
  1. Rasvade põletamine

    Jah, mõtlesin Egle Ellerit. Aga teda pole tõesti kaua näha olnud siin
  2. Tere Egle, selline küsimus, et kuidas toituda ja milliseid harjutusi/ trenni teha, et rasvad kiiresti põleksid ja kaal väheneks? Eriti teevad muret reid, puusad ja kõht. Et just milliesid harjutusi peaks tegema? Ette tänades,K.
  3. Tõsi, kala söön jah vähe, seda võiks rohkem olla, sama munaga. Jah, must täisteraleib kuulub igapäeva menüüsse. Kuid miks ei sobi jogurt? Kuna ma ei joo piima ega keefirit, siis on ju hea, et jogurtit söön? Aga arvutasin BAV'i ja minu päevane energiahulk on 1401.8 kcal. Ja milliste toiduainetega saab rasvasid? Avokaado ja hapukoor? Ette tänades.K.
  4. Trennist siis niipalju, et ma ei treeni jõusaalis otseselt jalalihaste treenimismasinatega. Kasutan hantleid, ja kõhu-ja seljalihastemasinaid. Samuti talvel vahel jooksulinti. Kuid tõsi, käin aeroobsetes rühmatreeningutes. ja seda 4-5 korda nädalas (sügis-kevad periood) Erinevad stepi ja core trennid, aga lihstalt body- aeroobika. Suviti käin jooksmas. Üritan seda teha min. 3 korda nädalas, aga jah, suvi on nagu on, vahel lihtsalt ei viitsi.
  5. Toitumise kohta arvad küll valesti. Hommikul- Must leib, Merevaigu ja kurgi ja tomatiga, ka kodujuustuga, kaerahelbepuder, klaas mahla/ tee, jogurt. Lõuna oode- õun, porgand Lõuna: (Koolilõuna) puhkepäeval- värske salat, riisi või pastaga. Vahel keedetud kartul, aurutatud köögiviljadega. Must leib või täistera sai juustu ja tomati/kurgiga. Joohiks vesi või mahl Õhtu.: Kanafilee, riisi, või aurutatud köögiviljadega , värske salat,mõnikord ka pasta või supid. joogiks, mahl, tee või vesi, snäkk- pähklid, õun, apelsin. Mõnikord söön päeva jooksul ka šokolaadi, kui mitte igapäeva. Samuit joon vahel õhtuti kakaod. Toitumisest veel niipalju, et ei söö üldse punast liha, ega vorstitooteid, samuti ei joo piima, kuid teisi piimatooteid küll. Ja loomulikult on menüü muutuv,kuid siin siis kirjeldan, kõige tavalisemaid toiduaineid, millest mu menüü enamasti koosneb.
  6. Tere, Olen 17 aastane tüdruk. Ma sooviksin kaalu langetada ja eriti sooviksin kaotada cm jalgadelt, et mu reied ja sääred oleksid peenemad. Ma teen regulaarselt trenni- talvel spordiklubis (erinevad aeroobsed treenigud ja ka lihastreening) ja suveperioodil käin jooksmas. Probleem on see, et mul tekib lihasmass suhteliselt kergesti ning treenides muutuvad jalalihased väga suureks, kuid mina sooviksin just kaalu vähendada ja peenemaid jalgu. Mida teha, et rasvad rohkem põleksid? Ka toitumine on mul tervislik, ei tarbi kiirtoitu ja muid snäkse. Söön palju salateid ja puu-ja juurvilju. Äkki oskate nõuandeid anda. Ette tänades, Kiku.
×