Jump to content

Henri

Kasutajad
  • Sisu loend

    58
  • Liitus

  • Viimati külastanud

    Never

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Henri

  • Tase
    Värske olija
  1. Veepäevad ja nendega seonduv on puhtalt mentaalne probleem (muuseas selle taust on ka religioosne). Võibolla sellepärast ongi see nii visa püsima. Kusjuures huvitav on, et eelkõige ärritabki veepäev(ehk 0 paast) sünaptilist ülekannet kesknärvisüsteemis, luues mingis faasis uneroidse tunde. Tervisega ja kaalulangetamisega ei ole sellel absoluutselt mingit pistmist. Paljud tulevased anorektikud ongi alustanud süütute veepäevadega.
  2. kaalust alla kiirelt

    Seda pole keegi väitnud! Samuti ei tee kuidagi head "3 päevaga 3 kilog.".
  3. kaalust alla kiirelt

    Arnold vastas täpselt küsimusele. Võibolla lisaksin mõned sõnad omalt poolt. Ettevõtmine ei ole tervislik (ruttu 3 kg alla soov loomulikult seda ei eeldagi). Seda mitmel põhjusel. Destilleeritud vee tarvitamise eelduseks on täiesti korras tervis. Samuti võib seda teha lühiajaliselt!!! Võib kaotada rohkem kui võita!!Kui soov saad lisainformatsiooni otsida. Teiseks linaseemneõli. Teada tuntud tervislik asi, aga tegemist on õliga, mille kasulikus oleneb tarvitatavast kogusest ja kvaliteedist. Kahjuks ei mäleta kogust kehakilogrammi kohta, kuid seda ei ole palju. Teiseks: on vaja veenduda õli kvaliteedis. Kehvema kvaliteediga (kuumpress jne) õlid võib vabalt minema visata ja asendada külmpress oliivõliga. Linaseemne õli peab olema külmpressitud, müües peab see olema hermeetiliselt suletud. peale avamist tuleb hoida külmkapis. Tagatud kvaliteediga linaseemne õlii saab Stockmannist. Rohline tee on tõesti kasulik. Et seda maitsvaks teha ja kasulikud ained kätte saada peab jälgima juhiseid.
  4. Metaan

    .. mida muud ikka öelda. Tuleb meelde Julio Jurenito küüniline ütlus: mõistuspärane selgitus on enamjaolt kahjuks võimetu, lolluse väljajuurimiseks on vaja asju eskaleerida( "tagant kiita"). Vastavalt sellele reeglile peaks ütlema, et söö metaani, peaaegu kõik massist jääb alles, maksa puhastad tõesti ära, ta nagu tolmune toanurk, käid lapiga korra üle ja selleks ju "võimsad preparaadid" ka veel olemas! ( Kui tead siis ütled ehk meilegi ,millised need on.Meditsiinist ühte-teist ikka tean, neist mõjusatest "puhastuspreparaatidest" aga ei)
  5. dieet

    M.M vastu lakooniline ja õige. Täienduseks ehk veel seda, et olenemata (normaalsest) dieedist ei pääse üle ega ümber õieti balanseeritud aeroobsest koormusest. "RASV PÕLEB SÜSIVESIKUTE TULES".
  6. TÄNANE SL ÕHTULEHE ARTIKKEL!!!

    Olen hary´ga nõus. Omaette huvitavaks faktiks võiks pidada asjaolu, et keegi sellest nii närvi läheb . Keegi avaldas lihtsalt oma arvamust, mis ajakirjanduslike vahenditega pisut "punasemaks" värviti? Ja muuseas, meditsiinilisest aspektist vaadatuna on noil väidetel ka veidi alust. Väga aktiivne jõutreening kõigub tihti ületreeningu piirimail, mis põhjustab neurosekretoorseid häireid. Näiteks gonadoliberiini puudus, mis võib viia potentsiprobleemideni - see on ainult üks tahuke endokriinsetest häiretest.
  7. sustanol

    Sustanon on testosteroonipreparaat. Ravimina kasutatakse kindlate näidustuste puhul (asendusteraapia). Tugev androgeen, samas üks vähem toksilisemaid. Tema "ohtlikus" seisneb põhiliselt selles, et sekkub(eriti suuremates kogustes)aktiivsemalt inimese endokriinsüsteemi ja ka kesknärvisüsteemi. Kantserogeensus on üks madalamaid. Välja arvatud teatud juhtumid (eelsoodumus prostata või rinnanäärme vähile). Läänes võtab järjest suuremaid pöördeid üles vanemaealiste asendusteraapia (kus Sustanon leiab laialdast kasutamist), kuna väidetavalt on testosterooni madal tase paljude tõvede soosijaks (kaasaarvatud vähkkasvajad). Aga siin see põhiline iva just peitubki: seda preparaati tuleb kasutada alles siis kui inimese organism on hädas ja ei ole i s e v õ i m e l i n e test. normaalses koguses tootma.
  8. Kaalust alla

    Vastab tõele.Seda nii teoreetilisest kui praktilisest aspektist .
  9. Kaalust alla

    Vahetevahel on foorumis läbi jooksnud hea soovitus: korralik ja tervislik dieet nõuab personaalset lähenemist ning tuleks kasutada spetsialisti/personaaltreeneri abi.Oskamatu dieet võib organismi valesse pöördesse suunata ja tuua parasjagu kahju (häirub hormonaalne tasakaalustatus jne). Olen isiklikult selliseid kannatajaid kohanud. Tõesti on olemas igasuguseid abivahendeid (keemilisi), mõned seejuures väga efektiivsed.Paraku on neil ka kõrvalmõjud ja mõnel inimesel võivad need põhjustada olulisi vaevuseid. Mida siis soovitada? Kaua aega (õieti aastatuhandeid) on kasutatud liigse söögiisu vastu kvaliteetset teed. Sobivamaks on siin roheline tee ja veel mõned, mis on nn pehmelt fermenteeritud (eelkõige oolong). Vältida tuleks poeriiulitel pakutavat. Tarvitada tuleks kvaliteetset kaupa, mida müüakse meil teepoodides.
  10. dopingu tulemus

    Kui keemiline aine/ühend ei ole defineeritud kui doping siis ei saa selle aine metaboliidid ka dopinguna mõjuda. Kui aga keemiline ühend on defineeritud kui doping võib organismis dopinguna mõjuda kas selle aine motaboliit/metaboliidid või siis see ühend ise(ilma selle metaboliitidena, mis võivad olla täiesti toimeta), muutumatul kujul. Rääkisin mõistete korrektsest kasutamisest! Toon lihtsalt suvalise näite mis pähe tuleb. Preparaat (ravim)venlafaksiini metaboliit on o-desmetüülvenlafaksiin , mis moodustub peale ainevahetuslikku protsessi inimese maksas. Venlafaksiin ei ole ise metaboliit! V e e l k o r d: minu jutu eesmärk ei ole siin arendada keemia lühikursust, selleks on teised kohad, vaid suunata tähelepanu sellele, et ei tasu kasutada termineid mille tähendust ei tunta. Tuleb lihtsalt kasuks.
  11. dopingu tulemus

    Minu pika jutu mõte seisnes selles, et paljude mõistete kasutamisega võiks olla tagasihoidlikum. Teadmata mõistete sisu võib asi suhteliselt absurdselt kõlada. Mainitud Ma-Huang ja efedriin(ravimina tavaliselt hüdrokloriidi vormis) e i o l e m e t a b o l i i d i d! Metaboliidi mõiste on midagi muud!! Metaboliidid on organismis ainevahetuse teel (inimesel põhiliselt maksas) tekkinud kas vähem- või rohkem aktiivsed keemilised ühendid. Teisisõnu: näiteks Ma-Huang ei ole metaboliit! Peale Ma-Huangi manustamist võib inimese ainevahetus teha sellest kas ühe või mitu, kas vähem või rohkem aktiivseid metaboliite, mis ei ole enam Ma-Huang. Ma-Huang on taim!!!! Nüüd seletasin vist küll põhjalikult.
  12. dopingu tulemus

    Tihti kasutame sõnu, saamata aru nende tähendusest. Niimoodi võivad mõned asjatundjad lugeda saades aru seda, mida on tahetud öelda,samas nentides, et keelekasutus on absurdne. Nii ka sõna metaboliit.Refereerin"on sama metaboliit, nagu efedriin". Lihtsalt seletatuna on metaboliit läbi (keeruka)ainevahetuse tekkinud kas aktiivne või inaktiivne keemiline aine, mis mõjutab organismi teatud suunas. Seega võivad olla metaboliidid aktiivsed, mõjutades näiteks vajalikku retseptormehanismi või mitteaktiivsed,mis väljuvad organismist . Tihti on nii, et konkretne medikament, mille manustame on täiesti inaktiivne, tema metaboliidid on aga(läbides keerukat maksa ensüümmehanismi) väga aktiivsed. Kokkuvõttes ei saa ka "parema tahtmise juures" Ma-Huang olla sama metaboliit nagu efedriin! Õppigem seal vaikima, kus meil teadmisi ei ole ja seal rääkima kus meil need on. Kukub paremini välja!
  13. lihas? rasv?

    Ühinen toimetuse soovitusega! Kas subjektiivsetel või siis objektiivsetel ( nõuab individuaaltööd) põhjustel on enamus siinsetest soovitustest kaheldavad ja mõned lausa valed!
  14. Alkohool

    Ärge östrogeenist nüüd ka mingit tonti tehke (üleüldse). Olen siin mõnes foorumi ütlemises kohanud küll: ärge seda sööge-sisaldab östrogeeni.Füsioloogilises mõttes ei ole olemas meest ja naist, vaid oleme kõik segasoolised , st ka mehes on teatav hulk östrogeene. 25 aastasel mehel näiteks on östrogeene rohkem kui 55 aastasel naisel. Ja nali/naljaks-tänane meditsiin(õieti farmakoloogia) otsib vahendeid kuidas teha östrogeeniteraapiat meestele, sest praegused östrogeenipreparaadid meestele ei sobi. Nagu teada testost. asenduspreparaate on, ja paras hulk. See tundub uskumatuna kuid nii see on. Miks? Lühidalt öeldes vajab loodus tasakaalu. Mehel on paras kogus östr. hädavajalik.Ilma selleta on ta sigimisvõimetu.Täieliku östr. puuduse korral põletaks stress ta läbi mõne päevaga. Vastupidavus (nii vaimne kui füüsiline) oleks 0. Aga... pradoksaalne on see, et nn östrogeenseid mehi näeme järjest rohkem. Mida rohkem on mehel rasva, seda rohkem östrogeeni. Siin mängib östrogeeniliig jälle vastu.Ta on saavutatav ainult rasva süües ja tervist põletades.Testosteroonitaseme langemise arvel.Balanss paigast ära.Östrogeeniteraapia püüdlused ongi suunatud sellele, et anda mehele öst. ilma selliste "kõrvalmõjudeta". Kaalutud, spetsiifilised östrogeenid pidurdavad testosterooni aromatiseerumist ja hoiavad seda kontrolli all. Näiteks võib mõni inimene kuritahtliku testosterooni manustamise tulemusena hoopis naisestuda.Aromatiseerumist reguleeriva ensüümi üleküllus muudab test hoopis östrog. Õnneks on need üldjuhul taanduvad kuid leidub ka inimsi, kes sellest puhtalt välja ei tule ja areneb välja androg. retseprotite afiinsus(vastuvõtmatus). Seega kas õnneks või õnnetuseks tahab inimorganism eelkõige tasakaalu.
  15. doping Kalmusel

    See, mis need steroidid on, peaks tänaseks päevaks nüüd küll väga selge olema. Millest selline huvi?
×