Jump to content

Simmi

Kasutajad
  • Sisu loend

    4
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Simmi

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 21.05.1988
  1. Treeningkava

    Hantliga kuklatagant on juba küll triitsepsit tehtud ja soov midagi muud nüüd. Muidu jah ühte harjutust oleks veel juurde vaja, aga kolm on vast liiast. Eks homme vaatan saalis mis teha annab seal. Rinnale ma neid hantlitega lennutamisi teen muidu vahelduvalt iga paari nädalakaupa, kas kaldpinnal või horisontaalselt. Plaanis oleks veel peale igat lennutamist teha kätekõverdusi, et nagu superseeriana.
  2. Treeningkava

    Proovin seda hack kükki tegema hakata, aga miks siis smithil kükkimine nii halb on?
  3. Treeningkava

    Kahjuks jah puudub kohalikus jõusaalis võimalus kükki vabaraskusega teha ning tuleb selle smithiga leppida. Proovin siis nii et biitseps seljapäevale.
  4. Treeningkava

    Tere, ootaks siis oma koostatud kava kohta asjalike kommentaare. 1 päev kükk smithi masinal 5X5 jalapress 3X10 säärte sirutus ette trenažooril 3X10 kõhuli jala kõverdused trenazööril 3X10 säärtele pöialetõus istudes trenazööril 3X15 kõht 2 päev rind rinnalt kangiga surumine 5X5 püramiidina hantlitega lendamine 45 kraadise kaldega pingil 3X10 trapets kangi tõmbed smithi masinal 3x10 õlg õlapress 3X10 hantlitega küljele 3X10 triitseps prantsuse surumine 3X10 biitseps kangiga seistes kätekõverdused 3x10 hantlitega seistes kõverdused 3x10 3 päev jõutõmme 5x5 lõuatõmme 5x6 hantlite tõmbed kõrvale 3x10 hantliga kerekallutused kõrvale 3x15-20 kõht Kõhuharjutusi ei hakanud välja kirjutama. Trennipäevade vahele kavatsen jätta ühe puhkepäeva. Võibolla oleks mõttekam biitseps jätta kolmandale päevale (seljapäev)?
×