Jump to content

absolute

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

absolute

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 10.06.1995
  1. Jõusaal ja jalgpall.

    nojah üritan siis vähemalt korra nädalas jõusaalis ära käia ja võimalikult palju palli ka mängida ja üldse sportlik olla. Kevad käes ei viitsi arvuti taga ka vahtida enam igatahes, aitähh kõikidele kes siia midagi tarka postitasid
  2. Jõusaal ja jalgpall.

    no pmst ma saaks nii teha, et esmap-kolmap teeks jalkat, neljap oleks siis jõusaal ja reedel jälle jalka ja nv vaba. kui kellegil vaja siis mu mõõtmed ka: 177cm 65kg
  3. Jõusaal ja jalgpall.

    okei üritan vähemalt korra ära käia ja siis vähemalt 2h olla ja kõik lihased korra läbi teha.
  4. Jõusaal ja jalgpall.

    vanust 14 . kohe 15, mängid jalgpalli nüüd ca 2 aastat, jõusaalis käinud vb 2 kuud. aga kui mängin vähemalt 3 korda nädalas minimaalselt vutti ja iga kord ca 5-6 kilti, kas peaks ikka veel jooksmas käima ? Selle jõusaali 2 korda nädalas saaks vb isegi ära korraldada.
  5. Jõusaal ja jalgpall.

    kõige tähtsam hetkel ikka jalgpall, ja ega lihaste kasv ka halba ei teeks. Tahaks lihtsalt nii, et kuna tänu jalgpallile saab pekki maha higistada küll, et saaks ka natuke lihast, et ennast täiesti kõrendiks ei jookseks. Ja kas see 1 kord üldse midagi annaks nädalas ?
  6. Jõusaal ja jalgpall.

    Talvel kui jalkahooaega polnud tegelisin ca kuu pmst ainult jõusaaliga, nüüd hakkas peale jalgpallihooaeg aga samas tahaks tegeleda ka jõusaaliga. Et kas pmst 4-5 päeva nädalas ca 6km päevas hakkab ka lihaseid rasva kõrvalt sööma, ja kui ma käiks nende päevade kõrvalt kasvõi korra nädalaski jõusaalis kas see midagi aitaks ?
×