Jump to content

minaolinsiin

Kasutajad
  • Sisu loend

    5
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

minaolinsiin

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 30.12.1925
  1. Kas ja kuidas täpsemalt on vahe neil kahel erineval jooksustiilil( mõtlen just mõju poolest kehale,füüsisele jms.) 1,) Tavaline rahulik sörkjooks, käed liiguvad rütmikalt kõrval, samm on keskmiselt pikk 2,) Jooks pigem nagu väikeste tihedate sammudena, ülakeha ja käed liiguvad kaasa minimaalselt Ütlen veel, et jooksu kiirust suudan hoida sama, lihtsalt siis tehnika erinevus kas siis jalgade töö tihedam ja kiirem või siis pikem. Jooksen füüsilise vormi parandamise, hea enesetunde ning reie ja istmiku piirkonda oleks soov paari cm. võrra vähendada.
  2. Küsimus PILDIGA

    Millisest summast jutt käiks?
  3. Küsimus PILDIGA

    Rohkem tasuta ei viitsi- raha eest annaksid millist nõu?
  4. Küsimus PILDIGA

    Emily saavutas tulemuse rasvaimuga(liposuktsioon), ise ei võtaks sellist protseduuri ette. Suitsu ei tee, krõpsu ja muud ebavajalikku sööki ei söö, klaas veini kaks korda kuus. Eks ma siis punnitan edasi, vaatab mis saab. Kuivharjamist teen vähemalt kord päevas, toitumine rajatud sellele, et süüa tihti aga vähe, rohkem valgulist toitu.
  5. Küsimus PILDIGA

    Sooviksin pisut nõu, nimelt minu keha tagantvaates sarnaneb hetkel väga sellele esimesele pildile, millised oleksid kõige tõhusamad treeningud oma keha vormimiseks sarnaseks sellele teisele pildile? Nagu näha siis olen "pirn", ülevalt poolt keha on väga kena, kõhulihased joonistuvad isegi välja ja probleeme ei ole, kuid just alakeha on selline nagu ta on. Vanust on mul 20 ja meeldib väga sportida, käin jooksmas madala pulsisagedusega(154) ca 40min paar korda nädalas lisaks veel rühmatreeningutes kuid tundub, et alakeha on allumatu. Pikkust 174 kaal 57
×