Jump to content

combinationofthis

Kasutajad
  • Sisu loend

    14
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

combinationofthis

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 23.03.1991
  1. Tõesti hea video ja lihtsalt hämmastav, mis vorm 56 aastasel mehel olla võib. Niipalju veel, et selliseid jalgu ma varem näinud pole, minu võhiku silma järgi võiks arvata, et mees teeb kõva trenni ja justkui tegeleks siiani kulturismiga. Aga saade on lihtsalt parim, ootan huviga uusi osasid.
  2. Hommikusöök

    Õigus Ma panin siia hoopis Vajaliku energiahulga kehakaalu säilitamiseks, täitsa uimane Aga tänud abistajatele ja eks ma siis hakkan katsetama.
  3. Hommikusöök

    Isegi väheks ? Assa nugis . Tuleb kaalu tasapisi jah, ostsin natukene aega tagasi serious massi ka,peale trenni on sellest ikka tublisti abi, kuigi vütan poole annusest.Võiks vist rohkem süüa tõesti, siis peab hakkama ümber korraldama päeva, sest olen hiline magama mineja ja seetõttu ka hiline ärkaja. Samas aga tundub raske süüa kuidagi üle 6 korra päevas,sest söön ju iga 3 tunni tagant. Võtame näiteks trennivaba päev : ärkan 7.30, söön 8.00. siis 11.00;14.00;17.00;20.00;23.00 ja siis nagu peaks magama minema,et järgmiseks päevaks ilusti välja puhata. Olen nagu arusaanud,et tihemini kui 3 tunni tagant ei tasu süüa,see pidavat optimaalne olema.Ausalt öeldes ei kujuta ettegi veel tihedamalt, sest siis ela ainult kauss käes ja millegiks muuks aega nagu ei jäägi .
  4. Hommikusöök

    Kindlasti kuivainena ma 350g pluss piim sisse ei suudaks ajada. Aga piima sisse panen kuivainet ikka nii palju,et puder korralikult paks tuleks(usun,et 150 g ikka).Pudru kaal koos piimaga tuleb 350g ja (http://www.ampser.ee/index.php?page=18) arvuti järgi näitab,et see valmis puder annab kusagil 500 kcal. Muidugi see natukene võib erineda,sest ma ei tea palju neil kuivainet seal oli, aga mitte oluliselt ma usun. Põhimõtteliselt võiks ju tavalisi võileibu teha küll, selle puhta ära unustanud.
  5. Hommikusöök

    350g putru on ikka keedetud kujul(2,5% piimaga).Nüüd avastason ka,et olin arvutamisel vea teinud,see annab ca 500 kcalHuvitav http://www.ampser.ee/index.php?page=18 arvuti järgi näitab,et 4 muna 297 kcal. No pudrule liasks on ka korralikult toormoosi,kkindalti 100kcal eest. Sisse läheb see kõik ilusti, isu nagu loomal. Samas ei ütleks,et rasva nii väga koguneks, kuna nagu pikkusest ja kehakaalust näha, olen ikka kiir ainevahetusega ja rasva nii lihtsalt ei tule. Positiivne aga see,et kaalu tasapisi tuleb,mis ka eesmärgiks ning siiani tundub,et rasva sellest vähe . Olgu öeldud ka,et BAV mul kusagil 2900 ning üritan kaloraaži kaalu tõstmiseks seal 3300 kandis hoida. Sellepärast sai ka küsitud targemate arvamust,et kommikusöök moodustab juba ca 1/3 päevasest koguhulgast ja vb on seda palju . Muidu toitun korralikult ja 5-6 korda päevas.
  6. Hommikusöök

    Tervist! Sooviksin küsida,mida arvate minu hommikusöögist. Söön viimasel ajal suhteliselt rutiinselt hommikuti ca 350g putru(kas siis manna,kaerahelbe,hirsi jne) ja 4 muna peale. Kokku teeb see päeva esmase söömaga ca 1000 kcal. Siit küsimus kas seda on natukene palju? Samas saali minnes tunnen,et jöudu oleks nagu natukene juures,kui hommikul kõhu tõsiselt täis söön. Oleks tore,kui keegi oskaks hommikuks ka mingisuguseid variatsioone välja pakkuda, sest pidevalt ühte moodi süüa on kuidagi rutiine ja isu hakkab täis saama. Olen 19 a, pikkus natuke alla 2m ja kaalun 74 kg.Saalis käin vähemalt 4 korda nädalas,pluss teistel päevadel aeroobset.
  7. Fitshop Sparta: "Vedel kuld"

    Kas sheikereid ka veel ostuga kaasa pakute, vajaks vana vahetust ?
  8. Fitshop Telliskivi: Kui hindad kvaliteeti!

    Sheikereid veel jagate iga ostuga ?
  9. Kava koostamine

    Okei, aitäh. Aga kas lisaks teen nendel päevadel ka lisaharjutusi(mõned nendest,mis mul seal fitness.ee lehelt võetud kavas on), sest kuidagi vähe tundub neid ühe päeav kohta natukene? Teete ka suuremate raskustega rohkem seerjaid ja vähem korduseid?
  10. Kava koostamine

    Tere ! Olen juba ca 5 kuud jõusaalis käinud ja treenin edasijõudnute kava järgi, mis kaheks jaotatud (http://www.fitness.ee/?act=trainingplan&eID=13〈=1). Sooviks on lihasmassi kasvatada ning hiljuti juhtusin lugema ühte huvitavat artiklit (googeldades: kuidas jõutõstjad suureks saavad), kus on öeldud, et effektiivseim moodus selleks on teha baasharjutusi (nagu: kükk, jõutõmme, seistes ja lamades surumised, lõuatõmme, rinnale võtmine, tõmbed kangiga ette kallutades, piitsepstõste kangiga, üles sirutused ja good morning). Aga pean tõdema, et minul tõesti on usku sellesse artiklisse ja nüüd palungi, et kas mõni teadja mees oskaks neid harjutusi mulle kuidagi kahe päeva peale ära jaotada (võib olla ka kolme), või siis kuidagi need minu praegusesse treeningkavasse vahele lisada, sealt mõningaid harjutusi asendades.
  11. Küsimus jooksujalatsite kohta

    Tere. Oma isiklikest kogemustest soovitan tõesti asfalti peal mitte joosta.Eriti,kui on selleks valed jalanõud.Käin ka suviti ise ülepäeviti jooksmas(8 kuni isegi 16 km) ja eelmine suvi juba omad vitsad peksid.Nimelt asfaltil jooksmine väga põrutab siseelundeid(eriti neerusid) ja nii juhtus ka mul.Järsku üks kord pärast ca. 10 km jooksu kõhus valud,hiljem wc-sse minnes valus urineerida ja uriin punane(isiklikult mõtlesin,et veri kuidagi uriini satunud,et olen millegile väga viga teinud ka sisemine verejooks).Hilj andsin rahu ja käisin arsti juures,kus öelda,et see on väga ohtli ja maantee väga põrutab.Tuli välja,et uriini sattusid oopis sapi tükid.Nii,et ettevaatust asfaldil jooksmiseta,kui siis ainult väga õigete jalanõudega.
  12. toitumine enne magama minekut

    Siis kohupiima peale trenni jätan ära ja selle asemel korralik toidukord ja siis enne magama minekut kohupiim? Selle peale ei tulnudki ausalt öeldes. Peaks sedasi proovima jah. Tänud.
  13. toitumine enne magama minekut

    Ei hakkanud samuti uut teemat tegema. Üldiselt trenni lõpetan suhteliselt hilja (tavaliselt isegi 22.00) ja siis peale trenni söön kohupiima, pluss mõni puuvili, siis järgmine korralik söögikord peaks olema nagu öeldakse 60-90 min pärast. Nii ma ka teen, aga küsimus selline...kuna kella on hilja ja umbes 00.00-iks tahan magama minna, mida ma peaksin siis sööma enne magama minekut? sest üldiselt tean,et enne magamist hea süüa kohupiima,et organism valku saaks öö jooksul. kas on normaalne siis oopis selle trenni järgse söögina süüa midagi tõsisemat (nagu kanaliha,salat juurde,süsivesikuid,natukene rasvu jne..) või peaksin peatse magama mineku tõttu siis ainult kohupiimaga piirduma?
  14. Selgusetuks jäänud pisiasjad.

    Ei muidugi, käest ära ei lase siin enam midagi. Selge, proovin ära. Ahsoo Tänud !
  15. Selgusetuks jäänud pisiasjad.

    Kohe täitsa selgem pilt, olingi päris kindel, et teen midagi valesti. 70 kg on tõesti nadi, sellest siis ka huvi tingitud. Samas ega ma nii kondine välja ei näegi, aga liha luudel ikka vähe jah. Eks lähtun edaspidi massi lisamisele siis. Nii ta on, et 2 korda nädalas saalis ja 3 korda kodus. Aga tundub, et tuleb nüüd mingid muudatused läbi viia. Aga nüüd kui rohkem massile rõhun, kas siis peaksin julgemalt sööma ka süsivesikute ja rasvade rikkamaid toite(nt. lahja kohupiima asemel mõni magusam kohupiim jne)? Aga suured tänud. Neid kirjavigu tuli sisse jah, sai kibedakiirelt valmis kribitud see.
×