Jump to content

biskwiit

Kasutajad
  • Sisu loend

    6
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

biskwiit

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 07.07.2002
  1. treening,toitumine,mass.

    nii kuna olen alga ja see valgude sysivesikute syteem ei ole veel nii selge siis kysin ennem trenni umb 45 söön midagi toitu mis sisaldaks nii valku kui süsiv.(valke rohem) peale trenni kohe ``õgima`` ei hakka vaid söön midagi valgurikast ning hiljem tund poolteist. söön korralikult nii valgurikast kui süsivesikute rikast toitu kui toimin nii siis on õige mind aitaks palju kui saaksite anda veel mõningaid vihjed või juhtnööre toitumise kohte
  2. treening,toitumine,mass.

    kui peale trenni lihased valusad järgmine päev ? siis samal päevaltrenni teha ikka vöib? vöi on see halb tuleb rohkem soojendada?
  3. treening,toitumine,mass.

    tsiteerin janarückenbergi artilist lõiuku (see arttikkel siin lehel) Enne Jõusaali Kõige üldisemalt, enne jõusaali tuleb juua vett, tarbida süsivesikuid ja valkusid. Asja olulisem külg on süsivesikud, nii kogus kui ka nende iseloom. Süsivesikute kogus sõltub suuresti ka ainevahetuse iseloomust ja keha tüübist, need, kel läheb massikogumine äärmiselt vaevaliselt (ektomorfid, madal rasvaprotsent), peaksid enne jõusaali tarbima palju süsivesikuid ja need peaksid olema valdavalt kiiresti imenduvad nt. riis, sai, mesi. Samuti on omal kohal ka valgusheik koos dekstroosi või maltodekstriiniga. Hardgainerid võiksid tarbida 100 - 150 g süsivesikuid koos 20 - 40 g valguga ca. 45 minutit enne trenni. Süsivesikute ja valgu hulk, mis sul veres trenniaeg on, mängib massi kasvatamise seisukohast suurt rolli. Kõhnemad (hardgaineri) tüüpi kiire ainevahetusega kulturistid ei suuda massi kasvatada, kuna nad piltlikult “kukuvad raske treeningu kätte kokku”, ei talu seda. Jõutreeningu korral ähvardavad kataboolsed protsessid igaüht, kuid hardgainerid elavad seda eriti rängalt üle. http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk...amp;textID=2417
  4. treening,toitumine,mass.

    olen lugenud erinevaid artikleid ja uurinud mujalt toitumise kohta ja olen saanud aru et tuleb tarbida piisavalt valke ja süsivesikuid ja on olemas ka õiged kogused mida ennem trenni,peale trenni õhtul jne syya ja see kõik on antud grammides. selleks et see endale paika saada on vaja tellida toitumiskava. aga kuna olen alles algaja ja raha napib siis kas on õige kui lihtsalt söön iga 2-3 tunni tagant midagi ja yritan neid valgu ja sysivesiku koguseid enam vähem silma järgi võtta. tean et 45 min ennem trenni 20-43g valku. ja süsivesikuid umbes poole rohkem koheselt peale trenni 30-50 g valke ning alles tunni poole pärast syya siis nn korralikul?
  5. treening,toitumine,mass.

    äitäh vatuste eest järgmiseks sooviksin teada kui pikalt umbes ennem treeningut tuleks soojendada 15 min, 45? kui kaua pärast treeningut igat lihast (eraldi võttes )venitada? kas seeriate vahel on ka kasulik venitada ja lõdevestada antud lihast mida treenid?
  6. treening,toitumine,mass.

    ma olen sarnane isik eespool. kui mul kysimused toiumise kohapealt. nagu aru saan tuleb iga 2 voi kolme tunni tagant. ma eeldan,et see on siis enamasti tavaline k88gi toit. kindlasti vist tuleb eelistada kala ja liha siis lisaks kui arvutan sellel kodulel oma selle nn minimaalse calori arvu mida pean s88ma siis et ellu j22da siis milline see peab olla treenigu p2eval?
×