Jump to content

karloss

Kasutajad
  • Sisu loend

    16
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

karloss

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 18.07.1993
  1. toitumine

    tervist Eesmärk on lihasmassi kasvatamine.Olen kuulnud et kohupiim jm piimatooted annavad kõvasti lihasmassi juurde? Kas keegi oskaks mingit head toitumiskava soovitada?
  2. treeningkava

    okei, no ma mõtlesingi nii et ühel päeval teen ainult selga ja jalgu.. aga miks üldse õeldakse et ei tohi liiga palju harjutusi ühel päeval teha? see ju ei takistab lihaste arengut ega midagi sellist? pigem nagu vastupidi just ju?
  3. treeningkava

    okei.. aga muidu selline kava on ülakeha jaoks sobiv? või tuleks midagi muuta? oleks siis mõistlik teha üks päev selle kava järgi ja teine päev jalad ja selg eraldi teha ?
  4. treeningkava

    tere. Eesmärk on peamiselt arendada ülakeha(rind,õlad,biitseps,triitseps) leidsin kuskilt sellise kava, kuidas teile tundub? lamades surumine neg. kaldega surumine pectec pingil rinnale rööbaspuudel surumine seistes ploki allasurumine Hantlitega õlale surumine hantlitega lend. biitseps scottpingil biitseps istudes hantlitega kõht kas oleks sama kava järgi mõtekas teha 2 x nädalas? või peaks teine päev midagi muutma või näiteks jalad ja selja ka juurde võtma?
  5. kava algajale

    põhimõtteliselt tegin erinevatele lihasgruppidele erinevaid harjutusi, mis jõusaalis teha andis..kindlat kava jah polnud.
  6. kava algajale

    ahah okei:D
  7. kava algajale

    tervist. olen juba pool aastat aegajalt jõusaalis käinud aga nüüd mõtlesin et hakkan veidi tõsisemalt võtma ja otsustasin kava teha. kas selline kava sobiks alguseks ? mida muuta? esmaspäev(kergem trenn): rebimine tõstmine kangiga kükid rinnalt surumine (kõiki 3 seeriat) kolmap.: rinnalt surumine rinnalt surumine negat. pingil kangi tõstmine istudes pea taha(õlad) hantlitega lend. hantlite tõstmine lõuatõmbed scott-pink küünarvarre kõverdamine hantlitega kõhulihased laupäev: rinnalt surumine rinnalt surumine negat. kükid bloki alla surumine küünarvarre kõverdamine hantlitega scott pink hantlitega lend. hantlite tõstmine
  8. õlgade probleem ja kava muutmine.

    mul on olemas surumispink ja hantlid. saab üsna palju harjutusi nendega tegelt ära teha. tavaliselt 2-3 harjutust , 3x8-10 seeriat ühele lihasele.
  9. õlgade probleem ja kava muutmine.

    jep, arvasin ka ise sama
  10. õlgade probleem ja kava muutmine.

    nojah, aga ma mõtlen seda et, kui mul on mingi 3 päeva vahet siis niikuinii jõuavad ju kõik lihased selle ajaga normaalselt ära taastuda ja võib ka kaks korda nädalas teha kõigile lihastele? või pole nii?
  11. õlgade probleem ja kava muutmine.

    üldiselt teen nädalas 2 korda, vahest käin ka jõusaalis, rohkem kodus.. tavaliselt teen pea kõigile lihastele trenni(rind,õlad,biitseps,kõht,selg jne) sest kui aint kaks korda nädalas teen siis vist pole mõtet nagu kaheks jagada?
  12. õlgade probleem ja kava muutmine.

    aitäh vastuse eest.. ma ise teen põhiliselt kodus trenni, on olemas surumispink ja hantlid, see tähendab et ma pean muutma siis harjutusi või muudan harjutuste järjekorda ja seeriaid näiteks? sest need pöhiharjutused(surumine, hantlitega lend. jne) need peavad ju ikkagi kavasse sisse jääma?
  13. tere. kõigepealt, tahaksin teada kuidas saaksin oma õlad laiemaks? mis on selle jaoks parimad harjutused? teine küsimus: miks on kava muutmine nii oluline? miks ainult ühe kava järgi ei saa tervet aastat treenida?
  14. jõutreening

    tervist.Olen just hiljuti alustanud jõusaalis käimisega.Hädasti oleks vaja suurendada lihasmassi.(eelkõige rinda ja käsi) kuidas on kõige õigem treenida? kas võimalikult suurte raskustega ja vähem seeriatega või väiksemad raskused ja rohkem seeriaid?
  15. sprint

    tänud soovituste eest. treener muidu olemas küll. ise arvan, et asi võib olla selles ka, et olin jaanuari alguses angiinis ja pole trenni teinud u.3-4 nädalat, peale seda olen nüüd jälle u. kuu aega treeninud, aga tulemused paremaks ei lähe.
×