Jump to content

hanne91

Kasutajad
  • Sisu loend

    11
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

hanne91

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 29.09.1980
  1. kõrge veresuhkur

    nii kohvi jõin 2 tundi varem ja samal ajal kaks mingit kohukest. Ja verd võttis näpu otsast ja mõõtis mingi tavalise patareide peal töötava masinaga. Kahtlust tekitas mulle juba see, et tavalist arsti polnud ja mind saadeti töötervishoiu arsti juurde seda Karellis tegema. Ühesõnaga ma temaga väga vaidlema ei asunud. Ütles ainult, et 2 tunniga oleks pidanud vere suhkur tagasi alla tulema...
  2. Kiire küsimus asjatudjamatele. Minu jaoks oli shokk, kui arst kes tegi mulle meditsiini tõendit ütles mulle, et mul veresuhkru tase piiri peal. Alguses ei tahtnudki välja kirjutada, aga suure nuiamise peale kirjutas 2 aastaks. Milles võib asi olla? Kas toidulisandites? Põhimõtteliselt söön ainult vadaku valgu segu hetkel. Ja niisama kah palju valke. Muidu tavalised toidukorrad on suht tervislikud. Vähe praetud asju jne. Palju juurikaid. Üks viga on veel juures. magusat söön jah suht palju ja kohvi joon palju(2,5 lusika suhkruga) 4 tassi päevas. Seni kui on veresuhkrut möödetud on see olnud alati korras. Alkoholi kah ei joo. Mida arvata ja mida teha selleks et teada saada milles asi võib olla... Lugupidamisega..
  3. Hommik härrased. Elan ise Eestist väljas ja pole väga Tallinna spordiklubidega kursis. Käinud olen Revalis ja Tselluloosis. Mulle meeldiks aga nädalavahetustel proovida erinevaid klubisid, et kui siis kunagi peaks Tallinna elama tulema millist klubi eelistada... Nii, et millist klubi soovitaksid. Kus teile meeldib treenida ja miks.. Eelistaks midagi avarat ja uuemaid klubisid, kuna hetkel treenin totaalses getos..
  4. Kuivatatud kana snäkid..

    Tere, Tallegg müüb juba mingit aega selliseid kana snäkke sarnased nende veiseliha vinnutatud snäkkidele.. yhes pakis on 250g kanaliha ja 40 g valku. Söön neid ca 2pakki päevas nagu vahepalana. Mis neist arvata üldse. Kuna hetkel üritan jubedalt kaalu tõsta siis põhimõtteliselt ajan suht palju igast jama endale sisse ja need tundusid kuidagi asjalikud olema. kas ka tegelikult on???? Kas see, et selles pakis on ca 3% soola on palju??? Kuidas need valgud on organismile omastatavad. ja kas see kuidas kanaliha on valmistatud mõjutab üleyldse selle omastamist või mitte. Palju kysimusi sai.
  5. KÕHT LAHTI.

    aastaringselt vahelduva eduga p..k lahti ja nii aastaid. ja vastust pole ykski arst andnud. kindlasti mõjuvad teatud toiduained nii.....mingi aeg sai imoodiumit sisse söödud vägisi.
  6. õlad ja rüht..

    Video oleks jah super.Saan harjutuse kirjeldusest aru, aga puust ette punaselt on parem.Lõpufaasi on umbes sama nagu ma teen harjutusi sangpommidega, millega omast arust treenisin trapetsit. Et surun lõpuks õlad yles ja taha max kokku????
  7. õlad ja rüht..

    Sel juhul peaksin vist mõne spordi arstiga arutlema...lai on omast arust tugev. Äkki pigem selja sirutaja???Selles suhtes et kui ma suudan kontrollida ja mees on on kõik ok.Aga päeva jooksul ununeb. Eriti istudes näiteks. Lihaste treening parandab kindlasti ryhti aga kas ka skolioosi puhul....Ikkagi 29 vana kah juba.
  8. Kuidas?

    kysimus otsa siia. kas ylemist rinnalihast kasvatab siis kõige paremini positiivse kaldega surumine???
  9. õlad ja rüht..

    magangi suht kõva pinna peal..aitab kyll jah. kunagi keegi soovitas kõndides peopesad ette poole kõndida.aitab kah ryhti sirgena hoida aga see läheb meelest. see link kus see kiropraktik harjutusi näitas on natuke algeline. nimelt mõjub see siis kui asend on tingitud nõrkadest lihastest ja liigeste halvast liikuvusest. Minul pole vist kumbagi häda. venitan ennast korralikult ja liigeste liikuvus on suht laia ulatuslik. muidugi ega mööda kylge maha ei jookse mul hommikut näiteks nende lihtsate harjutustega alustada. väga raske on just päevajooksul meeles pidada, et mitte unustada ryhti hoida. õhtuks lihtsalt vajud kõssi. trennis palju peegleid läheduses siis ajad ikka ennast sirgu...... VÕIBOLLA peaks siis nuhtlema oma vanu treenereid, kes 13 alates ei käskinud mul sellele tähelepanu pöörata....Kusjuures ainuke soovitus mille kunagi andis arst oli see, et käi ujumas ja loe kõhuli raamatut voodis. Aga eks siis tuleb teha õla tagumisele ryhmale rohkem harjutusi ja vaadata kuidas need mõjuvad. Tänud vastajatele.
  10. õlad ja rüht..

    Harjutused siit lehekyljelt vaadatud ja vaadatud ka igaltpoolt mujalt. Igal pool võetakse õlga, kui tervikut harjutuste jagamisel. Mind aga huvitab õla seljataha jääv osa. Nimelt mu õla esimene ryhm on juba niigi yle arenenud võrreldes tagumise osaga. Nt harjutuste põhjal võrreldes. Seistes kangi yles surumine rinnalt 80kgX10 pole minu jaoks mingi probleem. Aga nt seistes keha ette kallutatult antlitega lendamine on ymmargune 0. heal juhul 10 kg suudan teha, kui sedagi . Millised oleks siis õiged harjutused mida tegema peaksin. Saan aru ka väga lihtsatest kirjelustest, kui keegi viitsiks need kribada. Ma hindan oma teadmisi harjutustest suht heaks ja ootaksin pigem sellist spetsiifilist veel asjatudjama inimese kaasarvamust, hinnangut. Nt kasvõi harjutused kummiga v topispalliga jne. Kuidas on võimalik, et kaaludes 73kg surun ma aasta aega treenimata rinnalt 140kg ja kuklataha tõmban lõuga 30 korda aga ei suuda antlitega lendamist teha?????
  11. õlad ja rüht..

    Raske on natuke esitada küsimust ilma sissejuhatava tekstita. Niisiis olen poole oma elust tegelenud poksiga.Enam mitte niipalju. Sellest olenevalt on mul ka vastav kehahoiak. Mulle tundub, et mu õla lihased on rohkem arenenud eestpoolt. Ühesõnaga see mis jääb keha ristlõikest ettepoole. Ma arvan, et see on poksi spetsiifilistest harjutustest tingitud. Hiljuti( 2 kuud tagasi) tekkis mul lumelauaga kukkudes vigastus mille käigus suutsin ragluu osaliselt rebestada laht õlalt. Mitte täielikult, kuid rõngtenist oli näha umbes cm suurune vahe. Arst käskis 3 nädalat hoiduda kõigest. Mulle tundub et see on nyyd paranenud ja ma olen teinud juba 2 nädalat trenni. Väga valulik pole v ega ma seda valu ei oska ka niihästi hinnata. Valulikud on mul õlad koguaeg olnud ja liigesed ka kraksuvad teatud harjutusi tehes. Sellele ma enam tähelepanu ei pööra. Nüüd aga kysimuste juurde. Kuidas oleks mul mõtekas õlgu treenida. Olen vaadanud erinevaid harjutusi aga ma ei oska väga vahet teha millised neist just õlatagumise ryhma lihaseid treeniks(kuigi olen kehakultuuri õppinud). KAS õla ja või seljalihaste treeninguga on mul võimalik veel muuta oma hoiakut? Et ma ei hoiaks õlgu eest nii koos ja selga suhtkoht küürus???Ise ma arvan, et selja selline küürjas hoiak on tingitud sellest, et noorena sai tehtud hästi palju kõhulihaseid ja selja harjutusi meil eriti teha ei lastud. Hetkel treenin ma põhimõtteliselt 6x nädalas.1 puhkepäev ja 1 selline jooksu v ujumise päev.. Jõusaalis treenin nii: Rinda triitsepsiga. Selga biitsepsiga. Jalgu ja õlgu. Kõhtu,trapetsit ja kaela teen nii kuidas jumal juhatab suht koht igakord. Ja siis otsast peale. Kas oleks õige teha mingeid muudatusi nt õlgu rinnaga yhel päeval? Mul ei ole nagu väga erilisi eesmärke. Kui siis massi juurde saada, aga et säiliks selline kuiv reljeefne lihas. Jalgu yritan teha. Sest olen neid tavaliselt vältinud. Pigem on mul jalad pikamaajooksuks mõeldud, kui kykke tegema. Kas vastab tõele, et kui teeks selliseid jõutõstmise harjutuste päeva nagu rinnalevõtt, rebimine ja lisaks jõutõmme tekkib efekt kus massi tuleb lihtsalt juurde? Need nagu üldjõu harjutused. Kui palju treenijatest neid üldse teeb.( mõtlen ma neid just sellepärast, et äkkki see parandaks just mu selga) Üks keeruline kysimus veel. Mis võib olla põhjuseks, et kõhu lihase harjutusi tehes tunnen ma põhimõtteliselt alati valu selja alaosas. Sellist kiiret lõikavat närvi valu. Asendit muutes see kaob. Kunagi sai mulle ka arstipoolt diagnoositud seljaskolioos. Seda siis alaosast nihkega ettepoole ja siis jälle taha.pm. poksija selg. Igasugused nõuanded oleks teretulnud. Millised harjutused rühile millised õla tagumisele grupile. Ühesõnaga igasugune jagatud info oleks tore. Lugupidamisega:Hannes
×