Jump to content

pectoralis

Kasutajad
  • Sisu loend

    7
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

pectoralis

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 18.10.1979
  1. Osale uuringus!

    Loomulikult, niipalju kui vaja! Erinevad abivahendid on kõik lubatud: trikoo, rihmad, vöö jne. Võtan ise ka ühe korraliku tõstevöö koos magneesiumiga kaasa.
  2. Osale uuringus!

    Jah. 3 testi on tegelikult kõik sarnased: Esimene on selleks, et uuritav saaks testi lahendamise kogemuse - see on õppimiseks. Teine on on enne jõutõmmet ehk nö tavaolukorras võrdlemiseks. Kolmas on pärast jõutõmmet, ehk kuidas viimane võib vastamist mõjutada. Ühe testi peale läheb ca 4 minutit. Esimene on natuke pikem, sest seal on see õpetamise osa ka. Soovijad saatku kontakt koos vabade aegadega meili, võtan homme-ülehomme ühendust.
  3. Osale uuringus!

    Ei uurita IQ-d, üsna kaugel sellest. Uuritakse tähelepanu ja töömälu ning seda, kuidas raske hetkeline füüsiline pingutus seda lühiajaliselt mõjutada võib. Ilmselt tuleb võimalikku mõju otsida soorituse järgsetest esimesest 5-st minutist. Näiteks muutuda võib vastamise reaktsiooniaeg jms tegurid. Võib ka juhtuda, et muutusi ei esine. Test ise on ilmselt selline: numbrid (1-9) vahetuvad ekraanil ja kui näed kõrval näidatud kolme kohalist numbrikombinatsiooni järjest tulemas (nt ilmus 1, seejärel 3 ja seejärel 5), siis pead vajutama nuppu. Kogu lugu, ei midagi keerulist. Põhimõtteliselt hetkel plaanitavad uuringupäevad on reede (veel selgub selle võimalikkus), laupäev, pühapäev. Võimalik on ka äkki esmaspäev või see neljapäev. Täna õhtul peaks see selguma.
  4. Osale uuringus!

    uuring läbi, tänan osavõtjaid.
  5. just trenni korralik lõpuni tegemine on küsimus, pärast trenni võib juba poolsurnuna ka soiguda
  6. praegu katsetanud 1,5L vett + kuni 15g dekstroosi + 2-3g soola, peaks enamvähem selline isotooniline jook tulema. Tundub vähemasti parem kui vesi, kuigi enesetunne vajub ikka 1,5h pärast suurte lihasgruppide tegemist ära. Katsetama peaks hüpotoonilist jooki. Aja tõttu on mul enne trenni söök hiliseks jäänud (30-60min enne trenni).
  7. Probleem on selles, et saan aja tõttu ainult 1x nädalas trennis käia ja kindlasti tahan kogu keha läbi teha. Ühesõnaga jagama eriti tahaks keha hakata, sest siis teen juba üle kahe nädala kõike. Enamik lihasgruppe käin 5x12 seeriatega läbi. Selline treening kipub vahel 3-le tunnile lähenema ja glükoosi/glükogeeni varud lõppevad otsa, enesetunne läheb halvaks ja ei suuda enam pingutada sooritustel. Ilmselt täielikult probleemi ei lahenda, aga kas kuidagi on võimalik enne trenni end natuke targemini laadida või trenni ajal aitaks mingi asi (nt isotooniline jook)? Tänan vastajaid!
×