Jump to content

Fast_M

Kasutajad
  • Sisu loend

    8
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Fast_M

  • Tase
    Vaatleja
  • Sünnipäev 25.07.1991
  1. Korralik treening

    No olgu Tänud vastuste eest!
  2. Korralik treening

    Kuidas peaks kardiovaskulaarse treeningu sobitama üldfüüsilisse treeningusse? Tavaliselt teen 4 korda nädalas jõusaali trenni(üle päeva treening)Mitu kardiovaskulaarset treeningut võib lisada sellisesse treeningkavasse?Kas mingi üks kord nädalas?(4+1 treeningut) või rohkem?
  3. Kreatiin

    Olgu aitäh
  4. Kreatiin

    Siis nagu ma aru sain,et kui ma teenkardiovaskulaarset trenni pean lihtsalt selle vedeliku tagasi saama(juues vett) Aga siis tuleks teha eri päevadel erinevaid treeninguid?Nt cardio ühel päeval ja jõud teisel päeval?
  5. Claudia Verela- fitness model and actress

    Damn!!
  6. Kreatiin

    Nagu ma olen lugenud siit foorumitestlugenud,et saun ja kreatiini kuur ei lähe kokku kuna higistad kõik vee välja. Aga kui teha kardionaalset(jooksmine,ratas vms) treeningut korralikult siis kaotab organism ju samuti palju vedelikku. Kas see peaks siis tähendama seda,et kreatiini kuuri ajal ei tohiks kardionaalset(cardio) trenni palju või üldse teha?
  7. Shake+Soe toit

    Olgu Tänud vastuste eest!
  8. Shake+Soe toit

    Tere Mul tekkis selline küsimus,et kas peale trenni võib kohe peale shake(reco2) joomist kohe korraliku toidukorra ka teha(nt mingi soe toit) ?Olen kuulnud,et kohe peale trenni ei ole mõtekas süüa vaid alles poole tunni pärast.Ütleme,et peale trenni kohe ei joo shake vaid alles koju jõudes umb 30 min pärast ja kui shake on joodud siis kohe söön ka korralikult.
×