Jump to content

Noor Ed

Kasutajad
  • Sisu loend

    33
  • Liitus

  • Viimati külastanud

Kogukonna Reputatsioon

0 Neutraalne

Noor Ed

  • Tase
    Algaja
  • Sünnipäev 03.06.1990
  1. Väike uurimus

    Olen vigastanud õlga, kubemelihast, kannakõõlust, rannet.
  2. Õigesti toitumisega peaks selle asja korda saama. Tuleb hakata rasvu põletama.
  3. 32. EMV jõutõstmises: videod ja fotod!

    1. Aimar Kuusnõmm 2. Alex-Edward Raus 3. Rait Sagor 4. Siim Rast 5. Taavi Pehme 6. Elar Kraav 1. Agnes Rannaste 2. Laura Laan 3. Andra King 4. Marianna Bogdanova 5. Monika Aus 6. Annika Alas
  4. 1 – Branch Warren 2 – Dexter Jackson 3 – Evan Centopani 4 – Dennis Wolf 5 – Ronny Rockel 6 – Fouad Abiad 7 – Roelly Winklaar 8 – Victor Martinez 9 – Toney Freeman 10 – Sergey Shelestov
  5. Sõjaväe komissariaat

    Ise ajateenistusse hea meelega ei läheks. Raha seal ei saa. Toit on on kehv. Riik ei suuda isegi tasuta bussiga sõitu võimaldada kui linnaloale saad.
  6. Arnold Amateur 2011 - 3.-6. märts!

    On tunda kadedusenooti
  7. Top 5 lemmik kulturistid - välismaa

    1. Bonsuna 2. Ronnie Coleman 3. Andreas Munzer 4. Flex Wheeler 5. Jay Cutler
  8. Usun, et Mariusz võidab.
  9. Thermo Speed

    Minul ka kunagi väiksena kapslid alla ei läinud. Nyyd neelan nagu vana mees Harjutamine teeb meistriks. Annan ka yhe õpetuse. Pane klaas vett täis, kapsel pane ka veega täidetud klaasi. Joo lihtsalt vesi ära ja kapsel läheb kah koos selle veega alla. Joomise ajal pane silmad kah kinni. Läheb alla nagu ludinal. Kapsel naljalt ikka kurku kinni ei jää. See ju nii libe.
  10. Toitumine enne ja pärast trenni

    Joon jõusaalis umbes liitri vett keskmiselt. Olen ennast kaalunud nii enne kui ka pärast trenni, see kaalu vahe on olnud 100g, mitte rohkem. See ilmselt sellest, et see higi jääb trenni riietesse ja naha pinnale püsima osaliselt.
  11. Toitumine enne ja pärast trenni

    Nii lolli juttu võid mõnele viie aastasele rääkida, mis iganes sadsfasdf su nimi on. Mis pärast need maailma parimad vett ja jõujooke seal trennis tarbivad? Vähem võimekatele kah võimalus anda?
  12. Rebendid

    Võivad kaduda kyll. Mul kunagi u. 15 aastaselt oli rebend biitsepsil ja kadus ära. Ei mäletagi kuidas ja kui kiiresti, aga kadus. Mingeid ravimeid ei kasutanud. Eks siis olin kasvueas kah, võibolla sellest tingitud.
  13. Mina olen jälle lugenud, et neandertallased olid tunduvalt lihaselisemad võrreldes tänapäeva inimestega. Eks need lihased ikka õige toitumisega tekkisid. http://et.wikipedia.org/wiki/Neandertallane
  14. suur kaalutõus.

    Kõigepealt tuleb toitumine paika panna.
  15. Dorian Yates treenib Chris Cormieri

    Olen ka trennis korra ropsimiseni jõudnud. Veidi paha hakkab päris tihti.
×